Nokia 6500 slide: diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod TommyTS 7. 10. 2008 17:43

Tod2: jo, dobrý nápad :-D

Jinak musim řict, že jsem taky vlastnikem 6500Slide a je to supr telefon. Koupil jsem ho minuly tyden, sice uz pouzity, ale jeste rok a pul v zaruce. Ocelove kryty nemaji chybu a vysouvani je hodne pevne, Pred tim jsem mel LG KC550 a vysouvani je jeste oneco lepsi nez u LG. S telefonem jsem zatim spokojeny, jenom me stve celkem mala vydrz baterky. Telefon mi slape rychle i se 4Gb pametovkou. :-)
Zdravim vsechny.
TommyTS
Junior

Odeslat příspěvekod Miris1 7. 10. 2008 18:54

Výdrž má solidní,záleží co jak máš nastaveno,ale první věc,vypnout duál.režima a jen gsm.
viz:
To názor druhých.

Tak výdrží zatím příjemně překvapuje.. Po prvním nabíjení vydržela necelé tři dny, kdy jsem ji nedal ani na chvilku vydechnout. Po druhé doplněna šťáva v pondělí večer - na noc nechávám zapnuto, na měřiči hovorů mi do teď přibylo 1:54:54 (příchozí i odchozí) + každý den 15-20 sms a teď v pátek 15:50 ukazuje pořád ještě třetinu baterky.. Maximální spokojenost.

PS: duální režim jsem přepnul na gsm režim, jako jednu z prvních věcí..
Miris1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod TommyTS 7. 10. 2008 21:18

Miris1: jj dual režim jsem přepnul hned. mi telefon vydržel zatim maximalně 2 dny, ale taky jsem ho celkem dost použival - zkoušel schemata a flashe, presouval veci z pametovky na telefon a naopak, prehraval mp3 pres reprak, fotil a hrál hry. Myslim, že časem ale stejne koupim novou baterku :-)

Jinak me u telefonu překvapila podopara Flashe a automatické přidání hlasového vytáčení u kontaktů 8-)
TommyTS
Junior

Odeslat příspěvekod Miris1 7. 10. 2008 21:38

Nezdá se mi ,že by li-onka tak brzy odcházela
Miris1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jancesmp 8. 10. 2008 08:52

Fotku Vám můžu poslat do mejlu, nevím kam jí tady mám nahrát, když avatar smí mít jen 5 kb:-(
to Tod2: jsem zvědavá kdo Ti to za cígo na ten kryt vyreje:-)))
jancesmp
Junior

Odeslat příspěvekod Tod2 8. 10. 2008 09:19

tak staci to dat nekomu, kdo dela na laseru

obrazek nahrej treba na www.ulozto.cz a dej sem odkaz
Lumia950XL => S10+
Tod2
Junior

Odeslat příspěvekod TommyTS 8. 10. 2008 19:55

Ale výdrž je zatim adekvatní použivani, takze zatim v pohode. Neni to Li-ionka ale Li-polka
TommyTS
Junior

Odeslat příspěvekod core1976 13. 10. 2008 20:45

ahojte uz som sa tu na to pytal a skusal.nejde stale nikomu slide zvuk po aktualizacii softu? ja mam v 08.30 a slide zvuk nejde aj ked je v teme priradeny. dik
core1976
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tod2 14. 10. 2008 07:23

core1976
uz to tu bylo zodpovezeno:

Naposled sel ve verzi fw 4.81
Lumia950XL => S10+
Tod2
Junior

Odeslat příspěvekod TommyTS 14. 10. 2008 09:17

zdravim. nevite nekdo co znamena mala ikona otevrene kladky? obcas se mi jen tak objevi na dysplaji vedle ikonky baterky. dikz
TommyTS
Junior

Odeslat příspěvekod Tod2 14. 10. 2008 11:36

co myslis tim "ikona otevrene kladky"?

je tam akorat
G - GPRS
a pak takovej zamek, kterej udava, jestli je obsah prenosu kodovany

navod najdes treba tady http://nokia.esmobil.cz/manualy
Lumia950XL => S10+
Tod2
Junior

Odeslat příspěvekod hobel 14. 10. 2008 14:26

Taky jsem majitel tohoto telefonu. Zkoušel jsem přes wap se připojit na mobilní TV a hokejTV. V obou případech mi to napsalo,že tento obsah není podporován mojim telefonem.
Na stránce: http://domobilu.o2active.cz/jnp/cz/vide ... &x=42&y=13
je výpis telefonů nokia, které tuto službu podporují a ten náš tam není. I můj starý SE K300i to však uměl (měl jsem vyzkoušené)
Nevíte co chybí N6500, že to nejde?
hobel
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod TommyTS 14. 10. 2008 17:34

NO mam namysli ten "zamek" (na Ostravsku rikame kladka 8-) ). Navod jsem si prosel, je tam o zamku zminka, pri datovych prenosech atd. Ale me se na displeji parkrat ten zamek ukazal otevreny a to aniz bych mel spusteny treba wap. Takze me zajimalo tohle no.
TommyTS
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka