Tak zase pár postřehů po víkendu
Jsem rád , že
hoborobo potvrdil konstrukci i rychlost.
To
Dr. Goblin je tam, zkusím to nějak ztoho dostat.
Mám pár plusů a zase mínusů po víkendu:
Plusy:
+ TV-out - je opravdu senzační,připojí se bez nejmenších problémů a je to fakt bomba ! Zvlášť pro pařany her,hra se vám zvětší na obrazovku ! Naprosto celkově unikátní věc, a když vám někdo zavolá, tak ho slyšíte z TV, celkově dost dobrá frajeřina 
+ jako spořič jde navolit adresář s obrázky, nebo dokonce více spořičů za sebou!
+ znovu musím pochválit vzhled - nikoho v okolí nenechla v klidu, kdo ho viděl, začínám litovat, že stojí jen "11 300"
+ kvalitní fotoaparát
Mínusy:
- bohužel musím dát mínus na stranu konstrukce.
Telefon ve vysunutém stavu pod navigační klávesou vykazuje nepatrnou vůli směrem dolů - a sem tam zaskřípe
.
Říkáte si, jak to, že jsem si toho nevšimnul dřív ? A je to kvůli tomu, že to nedělá pravidelně naštěstí, ta asi 0.3 mm vůle, což je téměř nepostřehnutelný, většinou neskřípe a pak ani o ničem nevíte a jednak tam málokdy tam budete šahat při vysunutém stavu - není důvod,, tak to zas tolik nevadí, ale to jsou ty nedotažený detajly z Nokie. Naštěstí se skřípání ozývá minimálně, skoro nikdy, proto jsem to zjistil po delší době.
Vzavřeném stavu je to ok, nezaskřípe nikdy, ještě že tak
- telefon má občas chuť odpočívat - někdy jakoby naoko zamrzne, a když se nechá vklidu, tak pak jede zas, jako když má počítač málo paměti a chrousty, chrousty. Ale tohle naštěstí není často a nemá to s rychlostí founu nic společného - tohle je vyloženě chyba FW a doufejme, že ji napraví v novým FW.
A zde konečně slíbené fotky, bohužel počasí nebylo stejně ideální, ale myslím že jsou ok, ale to nechám na Vás.
Telefon ostří rychle, pokud je zaostřeno, rámeček zezelená a pokud není, tak je červený,pak nečekejte ostrou fotku. Někdy je bílý, což je asi někde mezi tím.
Stahujte zde:
foto
Pak jsem bohužel už odzkoušel , jaký pád vydrží, a docela mě tuhne krev v žilách ještě ted. Telefon mě spadnul na dlažbu z 1,7 m ! Nevím, na jakou hranu,na co spadnul sundlaval jsem si bundu přes hlavu a měl jsem telefon v kapse a jak jsem přetahoval bundu přes hlavu, tak vypadnul. Krom nepatrné rýhy 1 cm viditelné pouze jen z určitého pohledu telefon neutrpěl žádné zranění

A to 2x poskočil.
Konstrukce opravdu něco vydrží !
Ještě k recenzi na MM:
Nevím proč všichni kritizují zámek klávesnice

!
Mě by naopak nevěřitelně vytáčelo, když by se telofon po zasunutí automaticky zamknul !Podle mě to Nokie vyřešila dobře, že nechá pár sekund zobrazen výběr, zda chcete zamknout klávesy,popřípadě nechat odemnuté !!!