Nokia N95 8GB [diskuze]

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod HenryPotter 22. 12. 2007 00:25

Přesně tak. To je mi fuk. Hlavně, že vím, že tam neberou karty.
HenryPotter
Junior

Odeslat příspěvekod htc.innovation 22. 12. 2007 13:09

Ram je u 8GB verze opravdu znat.Po startu je volne zhruba 85-90MB.Proc by take nebylo kdyz ma vetsi ram (128MB) oproti predchozi verzi n95(64MB RAM).
Pokrok oproti predchozi verzi je a s displejem to urcite neni tak hrozne.Na 2.8 palcovy displej je QVGA bezne a dostacujici.Po aktualizaci firmwaru dela nokia opravdu nadherne fotky a video.Jako multimedialni telefon je nokia vyborna,na praci mam HTC Kaiser a HTC Advantage.
Co se tyce dovozek,volim radsi ji,dat 21000kc za CZ distribuci nebo 15000 za sedivku,je volba uplne jasna.
Navic z mnoha telefonu co jsem mel jsem nikdy nevyuzil zarucni servis,chovam se k telefonum maximalne setrne az mozna prehnane.Proto se nebojim sedivek.
htc.innovation
Junior

Odeslat příspěvekod dolnajs 22. 12. 2007 19:22

Je pravdou, že tento telefon je zase o něco dál než předchozí sestra bez přívlastku 8GB. Taky o něm silně uvažuju a vypadá to, že v lednu snad po vánoční smršti budou i peníze. Jen jestli není lepší vypláznout raději o 4 litry míň za HTC Kaiser než za tuhle černou "krasavici"... Chjo, mám tak trošku dilema...
dolnajs
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod HenryPotter 22. 12. 2007 19:33

dolnajs: K čemu telefon potřebuješ spíše k práci (QWERTY klávesnice) nebo spíše k zábavě (FM rádio, videa, mp3,fotoaparát,videokamera)?
HenryPotter
Junior

Odeslat příspěvekod Pade 26. 12. 2007 13:39

mam otazku k aktualizacii FW: ak ho aktualizujem, moze sa stat ze mi bude chybat slovensky jazyk? ak ano, co urobit proti tomu?
Pade
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod sandra 26. 12. 2007 13:40

iPhone Xs :-*
sandra
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Pade 26. 12. 2007 13:58

ospravedlnujem sa ak som to pozorne neprecital, ale od coho teda zavisi ci tam bude SK jazyk? moze sa stat ze tam nebude aj ked mam telefon urceny pre SK, a nie je od operatora?
Pade
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod sandra 26. 12. 2007 14:10

Pokud při přehrání verze FW zmizí slovenština (čeština), tak je to způsobeno tím, že Váš telefon není určen pro slovenský (český) trh. Váš PC bude tedy určen pro jiný trh a NSU Vám do telefonu proto nainstaluje verzi bež slovenštiny/češtiny. Pokud by se to stalo je nutné změnit PC na ten, který Vám příslušný jazyk nahraje.

Pokud máte telefon pro SK trh, slovenština tam při přehrání verze FW bude.

Doufám, že je to srozumitelné :)
iPhone Xs :-*
sandra
Poslední varování

Odeslat příspěvekod Amores_L 28. 12. 2007 19:58

Rád bych se zeptal kohokoli kdo má N95 8GB, jestli je v tónech ve videích paměti telefonu po zakoupení nějaké video, stejně jako bylo v N95, pakliže ano, tak by mě zajímalo jestli to samé či jiné.. tam bylo udělané v podstatě nějaké movie o Nseries.. děkuji za odpověď.
Amores_L
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Pade 28. 12. 2007 23:26

video? je tam welcome video, a film spiderman 3, to je vsetko
Pade
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Amores_L 30. 12. 2007 20:24

Jasně welcome video je co..? Viděl jsi to video co je v N95..? Je to stejné nebo jiné..? Pokud jiné, tak bych ho chtěl poslat, jestli by Ti to nedělalo problém.. děkuji.
Amores_L
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Pade 3. 1. 2008 19:57

vedel by niekto, ako odstavit zdvihnutie hovoru pomocou vysunutia telefonu? nenasiel som to nikde v menu
Pade
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod MagpieTomas 4. 1. 2008 10:35

Mam dotaz ohledne N-Gage? Rozbehali jste to nekdo na N95 8GB?? Nenasel jsem nikde tu jejich aplikaci potrebnou k nainstalovani dalsi hry. V telefonu pisou postup, stazeni aplikace atd, ale na jejich strankach porad neco zvatlaj o tom, ze na tom dela 1000vyvojaru nebo co atd.... ale skutek utek. Diky za opoved
MagpieTomas
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod forrest 4. 1. 2008 12:19

To MagpieTomas:
N-GAGE 2.0 ještě nebyla spuštěna, čili není možnost ani žádnou hru stáhnout. Měla by být spuštěna tuším na začátku tohoto roku. Zahrát si lze jen DEMA, kterí jsou v telefonech předinstalované.
forrest
Junior

Odeslat příspěvekod uiqjirka 4. 1. 2008 12:41

Nokia has just released the latest firmware update for the Nokia N95 8GB. The new version, v15.0.015, features various upgrades, bug fixes and speed boosts. Upon installation, you will have Flash Lite 3 video support as well as the Web Run Time engine. The former will allow you to watch various online videos like YouTube. The latter, the Web Run Time engine, on the other hand, is the phone's new widget platform.

Nezapomente updatovat sve N95 8GB,za pomerne kratkou dobu je tu opet novy firmware v 15.0.015.Ja uz jsem svou nokii bez sebemensiho problemu updatoval.Uvidime jestli budou viditelne zmeny.
uiqjirka
Trvalý BAN

Předchozí stránkaDalší stránka