Nokia N95 8GB [diskuze]

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Kniter 3. 12. 2010 22:36

Ja mam sice klasicku N95, ale skrabala sa mi len povodna folia od vyroby. Dlho som nemal ziadnu foliu a sklicko stacilo vylestit cistiacim priveskom(co som dostal od operatora, a druhy bol v casopise mobility) Teraz mam screenprotector a skrabanec ziadny viditelny. Ale nosim ho v puzdre od fotaku, tak sa neskrabe. Nedotykam sa ho moc, ale tlacidla mam osuchane.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod klouzan 10. 2. 2011 15:52

klouzan píše:Mam N95 8GB treti den za upsani se t-mobile a se slevou za"vernost" me prisel na cca 830,-Kc.Vystridala po 2letech N6233.Cilene jsem tento tel nechtel.Jasna byla jen znacka Nokie.Jsem liny se ucit ovladat jine.Tak to vyslo na tenhle abych vyuzil slevy.
Po tech 3dnech mam zatim pocit.Ze cena 830 by mela byt standartni.
Nelibi se mi povrzavani navigacnich klaves na prave strane(u cervene).
Ani mi neprijde zas tak super fotoaparat.Dnes jsem prohlizel fotky na tv a nekolik fotek z N6233 za dobreho svetla vypada i lip,coz se mi zda uplne neuveritelne..
Nevim,jestli jsem tedy narazil na horsi ks.Uvidim,ja se projevi dal.Ja si zadny smejd libit nenecham,tak se muzou asi v t mobile tesit na reklamaci.
Jen mi prijde dat za takovy "material" normalne 10tis a vic opravdu hruza :shock:
S vedomim,ze me stal podstatne min,jej mozna hodim do kose(dobre do vykupu) a zase bude chudak 6233.

2roky jsou pryc a blizi se vymena N95 8GB,musim rict,ze jsem se s ni nakonec velmi szil a slouzi dobre.Obcas mi ted zacala rychleji padat baterka a hlasi take obcas chybu registrace sim,tak uz ma narok.A jakou nokii ji nahradit,ted vsude sama dotykova to bude neco :D
klouzan
Junior

Odeslat příspěvekod hobitt 31. 3. 2011 21:40

Jak donutím diodu na přední straně N95 8GB, aby blikala při zmeškaném hovoru/zprávě?
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 1. 4. 2011 11:22

Vojtíšku, a kde tu diodu tam vidíš?
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Kniter 1. 4. 2011 21:02

Na upozornovanie pri zmeskanom hovore skus aplikaciu Best Reminder, alebo inu co mam v podpise. Hladaj v sekcii: Upozorňovanie na hovory, stíšenie vyzváňania.

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod hobitt 9. 4. 2011 07:17

Díky ;)
2010 Renault Laguna Grandtour 2.0 dCi
hobitt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod premo2 26. 5. 2011 17:28

Prosím o radu: Budu svůj telefon (N95 8GB) prodávat a chtěl bych ho dát do výchozího stavu. Vím, že existuje nějaký kód pro reset telefonu do továrního nastavení + asi format velkokapacitní paměti, ale jde mi o to, aby tam zůstalo to co má zůstat (tj. původní vyzvánění atd.).
Díky za radu.
Honor 20 Pro - Android 10
premo2
Junior

Odeslat příspěvekod Kniter 26. 5. 2011 19:18

Povodne vyzvananie po formate zostane.
A zostane vsetko ako z obchodu.

Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod xcookx 26. 5. 2011 19:46

Kudli3 píše:Jde nějak u N95 zvýšit hlasitost jinak než pomocí tlačítek na boku telefonu? Tlačítka se polámaly a jde to jen ztišit :D

Nevim jak vam ale kdyz volam tak hlasitost jde menit 4smerovym tlacitkem vpravo/vlevo. ;-)
E51 neni,N79 neni,SE W200i,zaloha 6210,Samsung s5230,HTC Desire,iPhone 4s
xcookx
Junior

Odeslat příspěvekod Deleted user 27. 5. 2011 10:26

Ten kód pro reset je *#7370#. Originální soubory, jak bylo řečeno, zůstanou na svém místě.

Odeslat příspěvekod premo2 31. 5. 2011 17:39

Díky moc za rady, když jsem ji prodával, tak jsem nemohl přijít na to, jak naformátovat velkokapacitní paměť přímo z telefonu. Zkoušel jsem i souborový manažer, ale format nikde. Nakonec jsem připojil telefon k počítači a smazal jsem co šlo. Nevíte jak na to ?
Honor 20 Pro - Android 10
premo2
Junior

Odeslat příspěvekod Kniter 31. 5. 2011 19:44

Otvor spravcu suborov, presun sa sipkami na velkokapacitnu pamat E:/ ale neotvaraj ju. Klikni volby/formatovat. Alebo ju pripoj k pc, pri pripojeni zvol velkokapacitna pamat, ukaze sa ako dalsi disk a ten v pc formatuj systemom FAT, alebo fat32.
V klasickej n95 nebola velkokapacitna pamat ale len karta a tam bola karta v menu/nastroje/pomocky/pamat
v sparvcovi suborov sa karta v klasickej n95 formatovat nedala. Tak skus postup ako na klasicku n95.

Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod MetynLubiJoint 2. 6. 2011 21:06

viděl jsem ji za 2900, tu n95. Obstojí v dnešní době ještě...?
MetynLubiJoint
Junior

Odeslat příspěvekod Sasakr 2. 6. 2011 21:30

U mě rozhodně.
"Svoboda je věc, která akorát ruší." Tdjohn
Sasakr
Maniak

Odeslat příspěvekod cert55 3. 6. 2011 10:57

Mam v ruce SE Xperia mini se systemem Android a je mi z neho nanic.Jestli je nejaky MT tvarny,poddajny a otevreny,tak jedine N95 s OS Symbian! :love: :love: :love: :love:
Nekupuj,co zdarma ziskat muzes...
Nejsem tak bohatý,abych kupoval drahé věci,když je můžu mit zadarmo...
cert55
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka