tak mi vcera dorazil a chci se podelit o par poznatky a taky se na neco zeptat... co me teda prvni zarazilo je fakt ta vule vrchniho dilu kdyz je telefon vysunuty, ale po chvili uz sem si toho nevsimal, zasunuty drzi perfetkne.
vytykaji se tu prehmaty na tlacitkach, zatim ten telefon mam den, ale muzu rict ze bez problemu, nemam palce zrovna z nejmensich a nevim jestli si proste nedavam moc pozor, ale zatim s prehmatnutim na hudebni klavesy nemel vubec problem, co mi trochu vadi jsou na boku zelena a cervena klavesa na telefonovani...
upatlavat se upatlava, ale to neni zrovna vec ktera by mi na telefonu nejak extra vadila pokud to neni primo na displeji.
co me trosku dneska rano zarazilo kdyz jsem dosel do prace a vytahoval telefon z kapsy tak jsem trosku zavadil o kapsu a telefon jsem vyndal vysunuty, jeslikoz mam zaple pri vysunuti prijmou hovor a kdyby zvonil a treba bych to nechtel vzit tak by me to docela vadilo...
a ted dotaz, kdyz telefon "usne" tak mi blika bile kazdy 5 vterin naviwheel (ten sem zatim vypl, nejak sem si jeste na nej nezvykl

) sem si rikal ze treba nova smska, neprijaty hovor ale nic takoveho, blika porad, tak nevim jesli je to schvalne nebo proc blika?