Nokia N81 je tady: hrajte si

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod georgeoldman 19. 12. 2007 16:52

Mám ji asi dva týdny, nemá žádný problém s tlačítky, jde jen o zvyk, pokud si aktivujete "režim spánku", bliká dioda u ovládací klávesy, bohužel nesignalizuje sms, hovor....jsem spokojený, obrovská paměť na muziku, při dokoupení sluchátek Koss KEB24bk vynikající zvuk, který je lepší než SE walkmany (mám asi 50tý telefon :-), takže mohu posoudit. Výdrž baterie výborná, wifi také, mobil bez wifi už nechci. Doinstaloval jsem Handy Taskman, SkyeCaller, vše funguje bez problémů, měl jsem i Nokii N73 ME, na té mi tyto programy nefungovaly korektně.
georgeoldman
Junior

Odeslat příspěvekod rychtarik 19. 12. 2007 17:32

Přišel někdo na to, zda jde použít funkce kopírovat-vložit (na ostatních tel. s N serie je klávesa s tužkou), tady na N81 není. Dost mě to štvevůbec mě to nenapadlo,že tato klávesa chybí.
rychtarik
Junior

Odeslat příspěvekod M. 19. 12. 2007 22:12

Nejde to pres # ?
"Systém GPS není určen pro přesné určování polohy
a nikdy byste neměli výhradně spoléhat na data
o poloze získaná z přijímače GPS a rádiových sítí pro
zjišťování polohy nebo navigaci."
M.
Expert

Odeslat příspěvekod xtractorek 19. 12. 2007 22:49

Tak myslím, že takový mobil za tolik pěnez je docela šmejd.
Já mám N95 klasickou, není 8GB, ale mám tam 2GB kartu a to mi bohatě stačí. V budoucnu to můžu vyměnit za 8GB,16GB,32GB atd.
No a samozřejmě fotky nelze vůbec porovnávat :|
Je to asi jen mobil na to, aby člověk řekl kamarádovi:"Hele, mám nový mobil!" Ukázal to a pak někam hodil.
Ale je to jen můj názor.
Já bych za něj dal tak maximálně 7000-8000Kč :wink:
Nokia N95 Deep plum + MicroSDHC 8GB + Stereofonní Bluetooth headset Nokia BH-604
xtractorek
Junior

Odeslat příspěvekod noker1 20. 12. 2007 08:01

no vidis mne sa n81 paci a to co si napisal ty ja mozem povedat o N95 :D
iPhone 6 Plus 16gb
noker1
Pokročilý

Odeslat příspěvekod tomopk 20. 12. 2007 10:32

noker1 - Nemal si nahodou v avatare dlhu dobu N95? :)
Minulu sobotu som mal v rukach N81 a moj hlavny dojem bol - to je ale velka tehla! Vedla bola N95 a ta sa mi zdala mensia ale to bude asi kvoli hmotnosti...
HD2
tomopk
Pokročilý

Odeslat příspěvekod JeSuA_mAsTeR 20. 12. 2007 12:10

Na N81 mi vadi spracovanie.Strasne debilne je vyriesena ovladacia cast a posobit velmi lacno...
iPhone
JeSuA_mAsTeR
Junior

Odeslat příspěvekod rychtarik 20. 12. 2007 14:49

M. píše:Nejde to pres # ?

Super!! Funguje, díky za radu ! :tleskani
rychtarik
Junior

Odeslat příspěvekod playmaker 22. 12. 2007 14:08

xtractorek: Přemýšlel jsem o N95, ale poté co jsem si ji vyzkoušel, tak jsem ji okamžitě zavrhl, nechci ji. Samo, kdybych ji dostal, nezlobil bych se.
N81 se mě dost líbí, podobá se mému nejoblíbenějšímu fónku - 6280
Teď jsem ale zahlédl článek o N96, zajímavá, ale tam zase není jistota že vůbec bude a co to vůbec přesně bude a za kolik.
Mobil: N85 v.30.101 + 6280(1GB MiniSD) v.05.92 ; Foťák: Panasonic TZ1(1GB SD)
playmaker
Junior

Odeslat příspěvekod JeSuA_mAsTeR 22. 12. 2007 16:52

playmaker tak to mas dost blby vkus,6280 je skareda a nefunkcna,nemal som rad ten telefon,ale nezober za korunu...N81 je sidce pekna v modrej farbe,ale tak isto nefunkcna,fotak slaby,ovladanie nechutne,ani kedy som ju dostal,hned by som ju predal :-),teraz som si kupil N82 no strasne nieco ale lepsie ako N81,v poslednej dobe to Nokia s N-radou *u*vi,mam E51 a nemozem si stazovat,priniesla mi to iste ako E90 ktoru som pre jej velkost radsej dal prec,nie som zastanca jednej znacky ani jedneho stylu,lenze nove telefony z E-rady su proste skvele (E90,E51)
iPhone
JeSuA_mAsTeR
Junior

Odeslat příspěvekod AiR 31. 12. 2007 21:43

na NSU je novy FW 11.0.045
AiR
Pokročilý

Odeslat příspěvekod georgeoldman 2. 1. 2008 16:04

Na NSU žádný nový firmware není, právě teď jsem to zkusil.

Tak už jsem na to přišel :-) mám totiž verzi 8GB, která má product kod 0557862, pro kterou žádný nový firmware zatím není, ale snad také bude.

//Radek E.: příspěvky sloučeny. Pro editaci Vašeho předchozího příspěvku použijte prosím tlačítko s nůžkami Obrázek
georgeoldman
Junior

Odeslat příspěvekod kamil.25 3. 1. 2008 18:48

Nazdárek.
Měl bych pár dotazů.
Za 1. zajímalo by mě,jak je na tom mobil s pamětí RAM???
Za 2. Jak je na tom přehrávač hudby s kvalitou? Zajímá mě,jestli hraje stejně jak ted Nová Nokia 5610 XpressMusic???
Za 3. jakou rychlostí se kopírují data z PC do mobilu?
Mockrát díky za odpověd...
kamil.25
Junior

Odeslat příspěvekod jfkx 9. 1. 2008 21:44

mozna trosku pozdejsi odpovet pac sem tak casto nechodim, nejsu zadny maniak do mobilu takze nemuzu moc dobre porovnavat, ale zatim si nemuzu stezovat. a co bych vylozene pochvalil tak je baterka, po trech a pul hodinach cesty z prahy k rodicum na moravu kdy celou cestu svitil a fungoval s gpskou to sebralo jednu carku.
je fakt ze uz se mi parkrat podarilo prehmatnout se na ovladaci klavesnici a zapnou prehravat ale spocital bych to na prstech jedne ruky. s 8gb pameti a usb kabelem je to super flashka ;)
jfkx
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod georgeoldman 10. 1. 2008 17:43

Ahoj,

jakou máš verzi firmwaru? Nebo product code?
georgeoldman
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka