Nokia N82 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Thorn 19. 8. 2009 17:56

Nakupko píše:Pro Thorn:

1. GPS moduly Nokia v telefonech se mi nejak presne nejevi, proto je to mozna jak s tou odbockou, jak jsi psal u te N95, jinak funguje v pohode. Bez A-GPS do dvou minut najde signal.

2. To nevim, moc nehraji, ale N-Gage hry mi jely v klidecku

3. Nevim zda ten obal neni ten neviditelny co se nalepi po celem tele telefonu, je ale drahy stoji asi 650Kc, ale opravdu chrani vyborne! Mel jsem pozdro krusell od Sunnysoftu, perfektni, doporucuji.
http://obchod.sunnysoft.cz/zbozi/080PKR ... a-n78.html
Takove stejne (tohle je na N78)

Tady test toho invisible...co chces plus info o koupi a cene (displej 355 a cela zhruba 700,-)
http://www.mobilmania.cz/clanky/invisib ... fault.aspx

4. FW v pohode, mel jsem posledni verzi-vynikajici, nemam co vytknout.

Doufam, ze jsem pomohl ;-)

jj pomohl moc a jinak to pouzdro chci právě proto že je neviditelné a nemělo by omezovat žádné funkce ale jak říkáš ta cena je moc:(... no asi do ní půjdu takže snad do týdnů jí budu mít doma:)... díky
Thorn
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nakupko 19. 8. 2009 19:41

Toz to jo, no jeste na te nokii N82 je folie original, ma pouze okraje stribrne, klidne ji tam muzes nechat, je to v pohode. Neni to spatny telefon, i kdyz ho ted zdrazili na Nokiackych strankach :-(.
Nakupko
Junior

Odeslat příspěvekod toma_s 19. 8. 2009 23:43

chtěl jsem se zeptat jestli všechny čtečky pobrou paměťovou kartu sdhc 16gb class6?

a jak velký je rozdíl v class 4 a class 2 ?
toma_s
Junior

Odeslat příspěvekod toma_s 21. 8. 2009 00:09

tak si budu kupovat asi tuhle kartu doufám že z kingston kartou nebudou žádné problémi http://www.provyt.cz/main.aspx?CLS=PROD ... _ID=280520 .Jaký je váš názor na tuhle značku ohledně výroby micro SDHC?
toma_s
Junior

Odeslat příspěvekod N 82 black 187 21. 8. 2009 23:18

Zdravím uživatele Nokii N82. Jenom takový malý dotaz. Jak si mám přidat ke konkrétnímu jménu v seznamu vyzváněcí tón? Když to dělám podle návodu - otevřít kontakt - volby - nastavení tónu tak se mě zobrazí vždy výchotí tón nebo stáhnout tón. Přitom mám v mobilu spoustu MP3. Poraďte prosím...
N 82 black 187
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nakupko 22. 8. 2009 11:38

Najed na konkretni pisnicku a dej volby a priradit ke kontaktu.
Nakupko
Junior

Odeslat příspěvekod N 82 black 187 23. 8. 2009 10:48

No to jsem všechno zkoušel a vůbec to nejde. Když najedu na konkrétní písničku dám volby a mám nabídku jen - přejít na přehrávání, přidat do seznamu skladeb,odeslat, odstranit, označit(odznačit, jako vyzváněcí tón, podrobnosti o skladbě, zobrazení alba, najít v obchodě, nápověda a konec.

Tak právě nevím co mám dělat. Není to tím, že mám písničky na paměťové kartě a ne v paměti telefonu?
N 82 black 187
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod toma_s 24. 8. 2009 01:50

chtěl bych se zeptat neseká se vám video co natočíte na Nokia N82 v PC?kámopš natáčel na n82 a když jsem se na to potom podíval v PC tak se to sekalo.Nevíte někdo čím to může být?
toma_s
Junior

Odeslat příspěvekod Nakupko 24. 8. 2009 09:22

Me ty pisnicky nedelaly v nejmensim problem, zkus jeste postup opacny, najed na kontakt a tam priradit vyzvaneni.

toma_s muze to byt kvalitou, ale tohle dela hodne telefonu, kdyz to pak prehrajes na PC, ze se to seka.
Nakupko
Junior

Odeslat příspěvekod Kapr73 24. 8. 2009 09:59

@N 82 black 187: zkus ty pisnicky nahazet do slozky /sounds/digital.
Kapr73
Junior

Odeslat příspěvekod N 82 black 187 24. 8. 2009 12:35

Chlapi děkuji za pomoc a ochotu. Už mi to jde. Ale musím si mp3 nahrát do paměti telefonu a pak teprve přiřadit ke kontaktu, ale nesmím mít v mobilu paměťovou kartu. Jinak to nejde. Aspoň že tak.

Jinak pro toma_s - mám telefon teprve pár dní a zkoušel jsem nahrát video a sekalo se mi už při nahrávání. možná je to kvalitou nebo mě napadlo jestli to není stabilizátorem obrazu.

Tak ještě jednou dík a až budu zase potřebovat pomoc určitě se ozvu.

Zatím zdar ...
N 82 black 187
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod toma_s 27. 8. 2009 14:42

udělal jsem balíček aplikcí pro nokia N82 a jiné Nseries mobily
zde je odkaz - http://www.ulozto.cz/2369097/nokia-n82- ... -1.rar.rar
toma_s
Junior

Odeslat příspěvekod N 82 black 187 31. 8. 2009 10:38

Pro toma_s:

zkoušel jsem to 2x stáhnout a ani jednou to nešlo. Před koncem to vždy skončí. Není tam nějaká chyba?
N 82 black 187
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod toma_s 4. 9. 2009 15:28

a přez jaký prohlížeč to ztahuješ?

tak jsem to ztahoval přez mozilla firefox verze 3.5.2 ta nejnovější a bez problémů vše o.k.
:-)
toma_s
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka