Nokia N82 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod mikedge 25. 9. 2009 21:36

Hezky den vsem! Tak jsem nakonec N82 koupil. Hned jsem k ni pribral MicroSDHC kartu A-Data 16GB, aby bylo dost prostoru na plnohodnotne vyuziti. Ta karta je ze serie Turbo Series (Class 6). Doufal jsem tak v alespon trochu snesitelne rychlosti, ale kopirovani pres USB do telefonu se pohybuje 400-600 KB/s, coz je tedy opravdu velke zklamani. V cem by mohl byt problem? Predem diky za odpoved!
mikedge
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod toma_s 26. 9. 2009 02:43

Nevím v čem by mohl být problém možná v řadiči na USB,nebo také sběrnice a jakou verzi používáš USB? 1.1.nebo 2.0.Pokud by jsi chtěl mít rychlejší zápis tak se koukni na tuhle levnou věcičku( http://provyt.cz/main.aspx?CLS=PRODUCT&PRO_ID=252598 ) a možná to vyřeší tvůj problém
toma_s
Junior

Odeslat příspěvekod O4444 27. 9. 2009 16:16

Mě to přes kabel jede taky strašně pomalu.. :( Přes čtečku je to v pohodě :)
O4444
Junior

Odeslat příspěvekod toma_s 27. 9. 2009 22:45

ahoj chtěl bych se zeptat kámoš chce po mě abych mu koupil na jeho
Nokia N82 pouzdro zde jsem našel jedno které vypadá moc dobře,ale
chtěl bych slišet vaše názory proč jó a proč né ( http://www.aukro.cz/item751988754_kozen ... ml#gallery )
toma_s
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 28. 9. 2009 21:09

To pouzdro teda moc pěkné není.. Kamarád neumí nakupovat?

Aktuální verze Nokia PC Suite je ke stažení na webu Nokie, takže jsi to nahrával asi úplně zbytečně :mrgreen:
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod mikedge 28. 9. 2009 21:23

Rád bych používal s N82 naprosto jiná sluchátka než tu legrácku, která je ve standardním balení. Ten jejich headset má ale tu výhodu, že je na něm dálkové ovládání, bohužel napevno spojené se sluchátky. Našel jsem toto: Nokia osobní HF stereo HS-45 + AD-54. Klíčová krabička je tedy asi to AD-54 - je to tedy dálkové ovládání, se kterým lze použít jakákoliv sluchátka třetí strany s 3,5milimetrovým jackem? Má s tím někdo osobní zkušenost?

A důležitá otázka č. 2 - jaký existuje alternativní přehrávač, který dokáže přehrát složky a stát se default přehrávačem médií v N82, a lze ho použít v kombinaci s tím AD-54? Předem moc díky za odpověď.
mikedge
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mikedge 29. 9. 2009 09:58

O4444 píše:Mě to přes kabel jede taky strašně pomalu.. :( Přes čtečku je to v pohodě :)

Je to opravdu zvlastni, protoze uvadeji, ze zarizeni je USB 2.0, ale podle rychlosti je to evidentne 1.1, tak nevim...
mikedge
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod toma_s 30. 9. 2009 01:08

zdravím všechny jen chic řícz že přiravuji mnou vyrobenou webovou adresu o
telefonu Nokia N82 tak za 14 by mohla být hotová,tak jenom doufám že se bude na co těšit
toma_s
Junior

Odeslat příspěvekod Nakupko 30. 9. 2009 19:55

Mikedge: Ano USB tam je 2.0, ale pristroj si to konvektuje pro sebe, proto je to tak pomale.
Nakupko
Junior

Odeslat příspěvekod N 82 black 187 1. 10. 2009 10:11

Poptávka po warezu, Smazáno.
dejvidek
N 82 black 187
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kniter 1. 10. 2009 11:50

Cracky tu nevedieme. Ja mam f-secure trial. Je su aj ine. Eset, trend micro security, alebo co mam v podpise. Je to platene. Aj ked kreknes pri stahovani nebudu mat tvoje imei v databaze a nestiahnes aktualizaciu. Teda u niektorych apl.to tak je. A v kreku niekedy byvaju viry. A tie antiviraky v pc co su zadarmo samy sa tvaria ze objavili vir a treba si kupit platenu verziu. V mobile to len zere ram. Neinstaluj z ruskych a cinskych stranok nezname aplikacie a nic nezname nepotvrdzuj priatie cez BT. A antivir netreba. Su tu uz o tom diskusie.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod leo007 1. 10. 2009 15:31

Zdravim
Potreboval bych pomoct U nokiae N82 mi nejde bluetooth ani zapnout pri zapnuti mi to hlasi
Nelze vykonat operaci bluetooth
Potreboval bych poradit co stim mam delat a jak ho mam zprovoznit
Dekuji moc za nabidky
leo007
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Nakupko 1. 10. 2009 15:41

Leo, tento problem jsem mel sice u HP 614c, coz je neco jineho, ale bylo tam nekde povolit autorizaci, ale tady u N82 mi tohle nikdy nedelalo.
Nakupko
Junior

Odeslat příspěvekod Kniter 1. 10. 2009 18:32

nejde zapnut BT? Skusal si vypnut a zapnut telefon? obnovu nastaveni. prehranie softu, format?
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Předchozí stránkaDalší stránka