N 6230 a "vyblokování" jiných MP3 z "Přehráva

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Rain (novy) 3. 4. 2005 09:02

V telefonu mám ve složce "Hudební soubory" pár soukromých nahrávek v MP3. Můžu, prosím, nějak zabránit automatickému načítání těchto souborů do "Přehrávače hudby"? Jedná se mi zejména o "čisté přehrávání" nahrané mňůzik. Neustále mi tam straší ony soukromé nahrávky, které bych ale zase nerad odstraňoval... Zatřídění těchto soukromých MP3 souborů do vlastní složky nepomohlo (vcelku logicky, že jo)... :cry:
N 6230 * FW 5.26 * MMC 512 MB * ICQ Mobile Messenger: Jimm * DKU-2 * T-Mobile HIT
Rain (novy)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Cyborg 3. 4. 2005 20:11

FW, ktery mas najde vsechny mp3 kdekoli v telefonu, myslim ze i na karte. Takze bys nejspis musel degradovat verzi FW asi tak na 4.44 ktery najde mp3 v telefonu a na karte najde jen ty ktere nebudou ve slozce...
Hasta la Vista, Baby...
Cyborg
Junior

Odeslat příspěvekod Croog 4. 4. 2005 09:29

Budeš muset začít používat playlisty.. S těmi je to v pohodě. (info)
Croog
Junior

Odeslat příspěvekod _tomXass_ 7. 7. 2008 17:16

pomoze stary fw
_tomXass_
Junior

Odeslat příspěvekod Kniter 7. 7. 2008 19:34

Stary fw sa ti v ziadnom servise ani nepokusia dat. Playlisty
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod korado 7. 7. 2008 19:45

co takto skusit nahravky presunut do inej zlozky, napr. do grafiky, alebo medzi videa, pripadne spravit samostatnu zlozku??? :-)
korado
Junior

Odeslat příspěvekod mimi14 8. 7. 2008 17:09

ee mobil hlada vsade aj medzi obrazkami, proste vsade, stary fw riesit je blbost, neviem ci to stoji za to, ja som to riesil vzdy playlistmi, ale zase som mal len 1GB kartu cize vela albumov som tam nedostal a teda som nemal vela playlistov, inac by to ma asi nebavilo vyrabat
BMW 520i M50 150k. <<-- bohužiaľ ex. Vydržalo 1 deň.
Pamätajte si. Nikdy nepožičiavajte 150k RWD chalanovi čo má 70k FWD.
mimi14
Mírně pokročilý