Nokia MD-5W - zkušenosti s BT reproduktory

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod HenryPotter 29. 12. 2007 01:26

Měl bych dotaz, rád bych si tyto BT repráky koupil k N95 8 GB, ale zarážejí mě dvě věci.
1. Nokia N95 8 GB podle Nokia Shopu není s těmito repráky kompatibilní.
2. Co znamená na dotaz. Když si je chci koupit na Flóře, musím tam třeba o týden dříve zavolat, aby mi je objednali nebo jak to je?

Rovnou zde pište i vaše zkušenosti s těmito reproduktory.
HenryPotter
Junior

Odeslat příspěvekod vaclavbarak 29. 12. 2007 12:44

2: Většinou to znamená že je nemají skladem a že je objednají poté co o ně projevíš zájem.
vaclavbarak
Pokročilý

Odeslat příspěvekod koblih.jr 29. 12. 2007 12:52

Měli jsme je hodně dávno u nás na vyzkoušení. Musím si pochválit na nich dvě věci - jako jedny z mála umí hrát kabelem i přes BT. Dále bych chtěl vychválit solidní řvoucí hlasitost a taky použití AA baterií.

Nevýhoda? Vysoká hmotnost (asi kvůli AA bateriiím) a docela veliky objem (z téhož důvodu). Dle mého se jedná prozatím o solidní výrobek, který je možné použít i jinak než pro telefon. Protože má 3,5mm jacka, bedničky jsou použitelné s diskmanem nebo mp3 přehrávačem.

http://www.s60.cz/c/hudba-v-pohybu/blue ... -md-5w.htm
Tady nic není. Výš koukej. :-)
koblih.jr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod HenryPotter 29. 12. 2007 19:58

Jestli jsem to tedy pochopil dobře. Takže například týden před tím, než si pojedu pro telefon na Flóru jim tam zatelefonuji, řeknu jim moje jméno a že bych měl o ty repráky zájem jestli mi je mohou objednat. Chápu to tedy dobře?
HenryPotter
Junior

Odeslat příspěvekod impact 29. 12. 2007 22:11

Objednáš si je přes net v jejich e-shopu, vybereš jako způsob doručení vyzvednutí na flóře a oni ti zavolaj, až je tam budou mít, aby sis přijel.
impact
Junior

Odeslat příspěvekod inetMark 29. 12. 2007 22:32

Zaujimava vecicka. Zislo by sa to na dovolenky a podobne veci.
Mam BT Sluchatka a funguju mi korektne aj s WM zariadenim a aj so symbianom. Ako sa tieto repraky v mobile hlasia? Ako stereo handsfree? Pouziva to A2DP?
Každý program je jeden veľký IF.
inetMark
Junior

Odeslat příspěvekod HenryPotter 30. 12. 2007 00:23

Asi tam příští sobotu pojedu pro telefon, tak se po nich pozeptám.
HenryPotter
Junior

Odeslat příspěvekod koblih.jr 30. 12. 2007 01:12

inetMark píše:Zaujimava vecicka. Zislo by sa to na dovolenky a podobne veci.
Mam BT Sluchatka a funguju mi korektne aj s WM zariadenim a aj so symbianom. Ako sa tieto repraky v mobile hlasia? Ako stereo handsfree? Pouziva to A2DP?

Hlásí se to přes A2DP. Ne jako sluchátka (protože nemají repráky žádný mikrofon), ale jako reproduktory.
koblih.jr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod HenryPotter 30. 12. 2007 14:12

Takže je to tedy kompatibilní se všemi telefony podporující profil A2DP?
HenryPotter
Junior

Odeslat příspěvekod koblih.jr 30. 12. 2007 20:15

Ano.
koblih.jr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod HenryPotter 30. 12. 2007 20:21

Za tu cenu docela užitečné zařízení. Hlavní je, že tam připojím vše co končí 3,5 mm jakcem, nebo co se dá udělat jako 3,5 mm jack. Asi do nich půjdu. Díky za tipy.
HenryPotter
Junior

Odeslat příspěvekod koblih.jr 30. 12. 2007 21:12

Pokud ale přemýšlíš čistě o drátech, koukni i zde vpravo dole. Nokia vyrábí více druhů. http://www.s60.cz/c/s60-pro-zabavu/
koblih.jr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod HenryPotter 30. 12. 2007 23:02

O drátech ne. Jen kdybych chtěl připojit třeba MP3 nebo diskmana, že to taky půjde.
HenryPotter
Junior