Nokia N95 - nefunguje podsvětlení displeje; reklamace?

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod kiki81 1. 1. 2008 15:38

Kúpil som si novú nokiu N95 a nesvieti mi displej. vecer vobec nevidim na displej, ale tlacitak a aj postranné svietia. len obrazovka nie. mám to reklamovat alebo aky je s tym problem. ak ste sa s tym uz niekto stretli. napis. dik

//jannnn - upraven nadpis
kiki81
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 1. 1. 2008 15:53

Jo, reklamovat.
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Martas06 1. 1. 2008 16:07

Je jste meoznost podivat se do nastaveni jestli to neni vypnute uplne....nemenil jsi neco?
jinak je to asi jak pise "seterwohipikule",nejspis odesla vybojka podsvecujici TFT takze reklamace.
iPhone3G 8GB/BLACK
O2-Special
Martas06
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod sandra 1. 1. 2008 16:38

Vypnuté to není 100% :arrow: reklamace.
iPhone Xs :-*
sandra
Poslední varování

Odeslat příspěvekod kiki81 1. 1. 2008 16:47

nemenil som nic. ako som ho rozbalil. tak to neslo. bol fungl novy z obchodu. trosku zamrzi. das za taky telefon tolko penazi, mas ho par hodin a hned ti to nejde.
kiki81
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 1. 1. 2008 17:12

I kdyby stál miliardu, vždycky existuje možnost, že se ti něco pokazí :wink:
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod kiki81 1. 1. 2008 17:20

to mas sice pravdu. ale ked kupujes nieco nove. tak ocakavas ze to bude nejaku chvilu bezporuchove. preto si kupujes novy a nie pouzivany a v podstate bol hned ako novy pokazeny. vsak ok dam ho reklamovat. dik za postrehy. pomohli ste
kiki81
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kniter 1. 1. 2008 17:25

Preto drahe 100 tisicove az milionove telefony z briliantmi maju len zakladne funkcie a prevereny soft(a nie funkcie na hranici moznosti telefonu). Mensia pravdepodobnost ze sa to pokazi. Ale aj to sa moze pokazit. Preto ja pred kupou aspon vyskusam maximum funkcii co mozem este v predajni. Mne predavacka dovolila dat si do fonu moju kartu. V druhej predajni tam dala skusobnu ona.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod dzulio 1. 1. 2008 23:53

neberie sa chyba ktora sa vyskytne do pol roka ako chyba z vyroby?to by si mohol pytat kus za kus abo peniaze
N82+16GB micro sdhc sandisk
n95 8GB
n70+512mb rs dv mmc
kingston,
6600+128mb mmc sandisk,
nokia 1100
dzulio
Junior

Odeslat příspěvekod kiki81 2. 1. 2008 10:41

no ja som mal taku chybu, ze ked som to rozbalil tak to uz neslo. takze mne to nefungovalo ani minutu, ale reklamovat to musis dat. som chcel kus za kus, ale povedali ze to musim reklamovat a dalsi mesiac bez telefonu. tak som si ho uzil. he. nemal som ho ani 24 hodin. no uvidim ked mi ho vratia.
kiki81
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dzulio 2. 1. 2008 10:45

no mozno by ho bolo lepsie vyskusat kym ho kupis,ale teraz co uz.ale podla mna si mal pravo na kus za kus,na inom fore sa o tom pisalo
n95 8GB
n70+512mb rs dv mmc
kingston,
6600+128mb mmc sandisk,
nokia 1100
dzulio
Junior

Odeslat příspěvekod kiki81 2. 1. 2008 10:55

no ci je to aj podla zakona ze mas pravo na kus za kus v takomto pripade. posli mi link na to forum ak si ho pamätas, ale mal som si ho pozriet ked som ho kupoval pravdu mas. no co uz moja sprostost. nabuduce si dam pozor.
kiki81
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod dzulio 3. 1. 2008 11:56

no nie je to tak sorry,ale isto si si ho mal pozriet pri kupe
n95 8GB
n70+512mb rs dv mmc
kingston,
6600+128mb mmc sandisk,
nokia 1100
dzulio
Junior

Odeslat příspěvekod zdenek sport 3. 1. 2008 12:08

Záleží kde jsi ho koupil :lol: .T-mobile a O2 mnění do týdne kus za kus nebo ti vrátí penízky :tleskani
zdenek sport
Junior

Odeslat příspěvekod kiki81 3. 1. 2008 12:39

no vyborne. kupoval som ho v O2. nechal som si zavolat priamo sefa. lebo ma to dost ***** a spytoval na moznosti tak povedal ze iba poslat na reklamaciu alebo ho dat do autorizovaneho servisu, nic o vymene kus za kus do tyzdna nehovoril aj ked som mu povedal ze by som chcel novy telefon. kedze som ho nemal ani 24 hodin. asi sa s nim nabuduce este blizsie porozpravam. teraz musim cakat mesiac kym to nevybavia. ked mi pride naspat opraveny, mozem ziadat novy mobil aj ked tento bude opraveny? kedze sa ho nemal ani jeden den bo netesi ma myslienka mat novy opraveny mobil. chcel by som novy bezchybny mobil
kiki81
Kolemjdoucí

Další stránka