N6230i + JIMM + Oskar

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod *ROCK* 21. 8. 2005 10:06

oprava
Kód: Vybrat vše
oskarena.cz
*ROCK*
Junior

Odeslat příspěvekod SAKULPOL 21. 8. 2005 10:18

vasco píše:*ROCK*: ja to pochopil, jak jsi to myslel, ale 6230i tam tuto polozku nema. Jinak jsem nasel tady toto, udelal jsem vse podle navodu, ale stale to hlasi tu stodvacitku.

Ahoj

tento problem se tady řešil jak sprovoznit Jamma,
pokut nemáš nastavenej dat profil u oskara tak jdi menu 4-11 a tam dej oskarta internet GPRS (1kb=0.06kč)

pokut ti jimm hlasí chybu 120 je to v datoví problem otevří jimma možnosti- sít- typ spojení dej stinove připojení ulož dej připojit a jimm byl se mel připojit :-) :roll:
SAKULPOL
Junior

Odeslat příspěvekod ##_## 21. 8. 2005 10:19

SAKULPOL: ok, vyzkousim. a jakou verzi pouzivas? ja jsem si stahl toho Jimma asi v 7MB balicku, kde je tech verzi nekolik. Uz jsem vyzkousel Default a MIDP2, co mas ty?
##_##

Odeslat příspěvekod LIKE_W800i 21. 8. 2005 10:30

V oblasti icq sem uplne mimo .. Muzete mi prosim vas rici jak se to plati? Pres stazeny data u GPRS? DIK :lol:
LIKE_W800i
Junior

Odeslat příspěvekod Bakous 21. 8. 2005 10:49

vasco píše:SAKULPOL: ok, vyzkousim. a jakou verzi pouzivas? ja jsem si stahl toho Jimma asi v 7MB balicku, kde je tech verzi nekolik. Uz jsem vyzkousel Default a MIDP2, co mas ty?

Pouzivej verzi MIDP2, ale budes mit problem s pouzivanim zvuku, ale to se resilo a rekl bych, ze celkem vyresilo http://mobilforum.mobilmania.cz/viewtopic.php?t=4389 ale budes-li chtit, tak ti poslu JAD i JAR soubor upraveneho jimma
Bakous
Junior

Odeslat příspěvekod SAKULPOL 21. 8. 2005 11:20

vasco píše:SAKULPOL: ok, vyzkousim. a jakou verzi pouzivas? ja jsem si stahl toho Jimma asi v 7MB balicku, kde je tech verzi nekolik. Uz jsem vyzkousel Default a MIDP2, co mas ty?

ja používam tuto verzi jimm v0.4.0 -> zvolit -> MIDP2 compatible -> zvolit -> traffic+history

jo v teto verzi jsou zvuky ve formatu wav a N6230i je nepodoruje :-( stačí ty puvodní smazat a nahradit mp3 mid zvuky svimi nastaviš cestu ke zvuku v jimmovi :)
SAKULPOL
Junior

Odeslat příspěvekod SAKULPOL 21. 8. 2005 11:22

LIKE_W800i píše:V oblasti icq sem uplne mimo .. Muzete mi prosim vas rici jak se to plati? Pres stazeny data u GPRS? DIK :lol:

no zaleží jakyho mas operátora, mobil ( javu 2 ), u GPRS se plati za stažená data a ne za stravený čas
SAKULPOL
Junior

Odeslat příspěvekod LIKE_W800i 21. 8. 2005 12:20

to vim ze se plati za stazeny data , mam oskara, ale zajimalo me spis 1 kb= x Kc, nebo tak neco...... jinak to na founu nemam, ale furt vidim jak se tady o tom diskutuje tak me to zajimalo...
LIKE_W800i
Junior

Odeslat příspěvekod ##_## 21. 8. 2005 12:48

1kb = 0,06Kc
##_##

Předchozí stránka