Nokia E71 - obecná diskuze - nový firmware 510.21.009

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Lampaa 8. 10. 2008 17:26

velmi by mě zajímalo zda se v nějakém novém FW objeví VGA video...6233 mi dousloužila bohužel a video sem natáčel často a s 6233 i rád ... takže se mi nechce jít o třídu níž...neví někdo jak to tedy je,když se slibovalo??? :o)
Lampaa
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 8. 10. 2008 17:30

Na takovou novinku u nového firmware, můžeš dle mého názoru zapomenout
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod Lampaa 8. 10. 2008 19:10

tak ale slíbili to viď :) ale taky v tom moc nevěřím...
Lampaa
Junior

Odeslat příspěvekod jh33 8. 10. 2008 19:26

Nokia e71 vynikající telefon, super výdrž, stabilita, gps atd. jen mi vadí, že nejdou vypnout datové přenosy (přenos paketových dat), možná se špatně dívám nebo neumím hledat, ale prostě nějaké vypnutí automatického připojovaní k netu pomocí edge nebo gprs jsem nenašel, občas se telefon sám od sebe připojí přes edge a pokud si toho člověk nevšimne, prostě stahuje a stahuje, prosím pokud víte co s tím, poraďte !!! Díky všem
jh33
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lampaa 8. 10. 2008 19:35

já sem to dělal tak (na 6233 a 3100:D) že sem si změnil typ připojení přes které se mi telefon nepřipojil a bylo to (například když sem měl zrovna sim na paušál,tak sem dal připojení přes "go gprs" a když sem měl kredit obráceně)...dělal sem to z důvodu že občas nějakej vtipálek se snažil něco stáhnout nebo mě jen připojit a když sem si to takto změnil tak se prostě telefon nepřipojí a ty neplatíš :) ;) snad sem alespoň trochu pomohl
Lampaa
Junior

Odeslat příspěvekod luty05 8. 10. 2008 21:31

jo jde to, staci odstranit datove profily v nastaveni :-)
luty05
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod fido_cz 9. 10. 2008 06:20

Sam od sebe se telefon nikdy nepripoji.
fido_cz
Junior

Odeslat příspěvekod jh33 9. 10. 2008 14:43

Bohužel připojí, automaticky, nezeptá se, podívam se na displej a je tam ikona edge která značí připojení a stahování paketových dat, musím jít a ručně v menu vypnout stahování, připojuje se k vodafone live, bohužel tento datový profil nejde smazat, je zamknutý, vytvořil jsem si jiný, ale nevím jak ho aktivovat, škoda že neexistuje nějaký prográmek, jako u win mob. např. noData apod.
jh33
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kamil2268 9. 10. 2008 15:13

tak si nastav paketové data na podle potřeby, teď to máš podle mě nastavené na online
kamil2268
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jh33 9. 10. 2008 15:29

mám nastaveno "podle potřeby" , je to zajímavý, možná to je díky tomu, že telefon je koupen od vodafonu a mají trochu upravený firmware, dedukuju podle toho, protože to má tendenci připojovat se k vodafone live!Případně nevíte nebo neznáte nějaký prográmek co by zakazoval a povoloval datovou komunikaci ????
jh33
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kkozi 9. 10. 2008 15:36

Podle me jde v telefonu nastavit, aby se pri pokusu o pripojeni telefon vzdy zeptal, jestli se ma pripojit nebo aspon jaky pripojeni k tomu pouzit. V nastaveni to musi bejt;-)
Kkozi
Junior

Odeslat příspěvekod k.a.e.l 9. 10. 2008 16:44

Já mám opačnej problém. Jak udělat, aby se telefon při každym pokusu o připojení neptal vůbec na nic? Třeba v Opeře mini nebo QIPu vždycky musim potvrdit, že se chci připojit, a ještě vybrat přístupovej bod.
Ericsson GF768 -> Nokia 3310 -> Nokia 6230 -> Nokia 3230 -> Nokia N90 -> Nokia N70 -> HTC Magician -> Nokia N70 -> HTC Excalibur -> Nokia E61i -> E-Ten X500 -> Nokia 6120 Classic -> Apple iPhone -> Nokia E71
k.a.e.l
Junior

Odeslat příspěvekod Mulano 9. 10. 2008 17:32

Zdravim,
Gumena krytka na USB sa velmi lahko odnima.Bez akejkolvek manipulacie sama nevypadne,ale uz sa mi stalo,ze som ju dal do vrecka bez kozeneho puzdra a ta krytka sa nejak sama otvorila.Druha cast (pamatova karta) ide odsunut tazsie.Je toto reklamovatelne?

Dalsi problem, ktory mi tak trochu vadi,je asi sekundove cakanie na menu.Stlacim tlacidlo "menu" a ikonka,ktora predstavuje menu operatora (napr. u Orange-u je to Orange menu) sa zobrazi s malym oneskorenim.Tento problem som mal aj v offline rezime,tam to oneskorenie bolo rovnake,to iste aj pri vybratej pamatovke.

Ma niekto podobny/e problem/y?
Naposledy upravil Mulano dne 9. 10. 2008 20:36, celkově upraveno 1
No Pain,
No Gain.
Mulano
Junior

Odeslat příspěvekod Kkozi 9. 10. 2008 20:28

k.a.e.l píše:Já mám opačnej problém. Jak udělat, aby se telefon při každym pokusu o připojení neptal vůbec na nic? Třeba v Opeře mini nebo QIPu vždycky musim potvrdit, že se chci připojit, a ještě vybrat přístupovej bod.

To se nastavuje v kazdy ty aplikaci zvlast myslim. Nemam operu ani qip, ale treba ve Slicku je to v nastaveni, jestli se to ma vzdycky ptat nebo tomu priradim pristupovej bod fixne.
Kkozi
Junior

Odeslat příspěvekod b.o.i 10. 10. 2008 09:13

Zdravim nadsence E71
prave se rozhoduji mezi Nokia E71 ci neco z HTC. Pozorne jsem si procetl toto tema a jeste bych se rad na neco zeptal.

Chci E71 hlavne pouzivat na organizaci casu.
Je TODAY obrazovka napevne dana, nebo ji lze uzpusobit ke svym potrebam ?
u WM je spousta programu, ktere mi toto umoznuji. Jak je to u Symbianu ?

Dekuji za odpovedi
b.o.i
programmer
b.o.i
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka