To 2 Thutmos:
Mám to samý ale český znaky se píšou trochu nezvykle podržením ctrl/chr vpravo dole a hlavního písmene které chceš napsat s diakritikou. Třeba když chceš napsat "á" tak podrž chr a klávesu "A" ačkoliv je jako diakritka naznačeno "ř". Přecházel jsem na ni z E61 a byl to pro mě taky šok ale teď po pár dnech jsem si zvykl natolik že se mi zase plete psaní na E61. Jelikož nejsem v updatech softu žádný přeborník a rady typu změny product code apod. mi zrovna moc neříkají tak jsem si prostě zvyknul a jsem teď max. spokojený. Jinak fungujou v dokumentech klasický zkratky typu CTRL+A,CTRL+D(smazání),CTRL+C,CTRL+V,CTRL+S(uložení dokumentu),CTRL+F(hledání),CTRL+B(tučný text),CTRL+I(italic písmo)....
Jen právě kvůli uspořádání klávesnice se musí nejdřív stisknout Fn-levá šedá šipka+CTRL(CTRL pak držet)+zkratka.
Apropó: hodila by se ještě jedna. Jestli se s ní někdo nesnesete a jste z Pardubicka tak nabízím výměnu za N95 8G. Bližší na
woodywoodpecker@seznam.cz.
To teafoos:
S tímto modelem zkušenost nemám ale měl jsem Nokia BH-501(dobrý zvuk ale praská most) a celkem v pohodě. Žádné odpojování při přehrávání ale občas po zapnutí problém s připojením k telefonu. Pomáhalo vymazání a znovu spárování. Teď mám SE HBH-DS200 a problém. Opět připojování po zapnutí-někdy se vůbec nepřipojí jako A2DP ale jen jako headset a hudba nehraje,jindy se nepřipojí vůbec a musí se znova párovat. Přitom s SE K550i bez nejmenších potíží. Asi si Nokie rozumí jen s Nokia příslušenstvím a to ještě tak na 90%.