Ja to nakonec vyresil tim,ze jsem dal v Ovi Suite telefon prehrat stejnym firmwarem,ta volba tam je.Tak snad je to ok,tel. se tvari v pohode.Porad ale bojuju se dvema vecma.
Bluetooth modem - to je jedna z veci,kvuli ktere jsem mobil kupoval.Ovi suite pres bloetooth normalne pracuje,muzu vsechno synchronizovat atd.,ale na net se proste nepripojim.Pres kabel je to bez problemu,ten ale stabilne pouzivat nemuzu.Kdyz pouziju bluetooth a stisknu pripojit k internetu,nic se nestane.Neverim,ze to ten telefon neumi,jak jsem psal,kdysi davno s N70 nebyl problem.Potreboval bych,aby mi nekdo potvrdil,ze to pouziva a taky jak to pouziva.Mozna bych mel odinstalovat Ovi Suite a nahradit ho PC Suite? JoikuSpot neni reseni,telefon se hrozne zahriva a baterka je vybita za 2-3 hodiny...
Druha vec je email.Nejde to nastavit samostatne,ale jen pres ten wizard a chce to po me prihl. udaje do Ovi.Pak se tam neco nainstaluje a podle vzhledu mi to nepripada jako nativni klient.Moc se v tech emailech na Symbianu nevyznam - tohle je Nokia Messaging? Jak ten email v E71 nastaveny timhle zpusobem funguje? Nepotrebuju push email aby mi to zbytecne vybijelo baterku,chci se parkrat za den pripojit rucne a schranku zkontrolovat.A nepotrebuju aby mi to chodilo pres servery Nokie...Taky jsem si vsimnul,ze kdyz takto email nastavim,automaticky se mi zprovozni i gtalk.Ale to taky nechci,chci samostatneho IM klienta,ktery bude gtalk obsahovat.
S cimz souvisi posledni dotaz.Ktery IM klient z tech co jsou na Ovi Store (ebuddy,im+,nimbuzz,fring) je nejlepsi? Na Androidu jsem pouzival Nimbuzz a na N70 jimma,nebo agille messenger a pak fring kvuli skypu,ale to uz je predpokladam historie

Jedna se mi hlavne o nenarocnost na systemove prostredky a aby podporoval gtalk,jabber a icq (popr. i skype,ale na ten bude asi vhodnejsi samostatny klient,nebo se pletu?).Nebo mimo Ovi treba palringo,slick nebo pidgin? Nez vsechno nainstaluju a vyzkousim tak u toho driv umru...A taky si nechci zas*rat system...
Diky za rady,po Maemu a Androidu si pripadam jako v jinem svete