Nokia E51 - obecná diskuze + FAQ

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod LukiKE 19. 11. 2009 20:16

Cheetah po prelozeny z japonciny do cestiny :

Tato stránka nelze najít
Stránka, kterou hledáte mohla být odstraněna, přejmenována nebo je dočasně nedostupná.

Prosím, zkuste následující postup:
* Ujistěte se, že vaše adresního řádku prohlížeče na adresu webové stránky a je zadán ve správném formátu.
* Pokud se po kliknutí na odkaz na stránku, obraťte se na správce webu, aby je informoval, že odkaz je správně formátován.
* Klikněte na tlačítko Zpět se pokuste zadat jiný odkaz.
LukiKE
Junior

Odeslat příspěvekod Cheetah007 19. 11. 2009 21:09

Zkoušel jsem vše možné ale stránka se prostě nenačte=chyba není na "mém přijímači" a nejsem jediný...
Cheetah007

Odeslat příspěvekod mihals 20. 11. 2009 14:52

hoj lidi,
Nokie již nepoužívám 2 roky, přešel jsem na WM, tak "trochu" tápu.
moje Šéfová si na E51 přehrávala SW a od té doby se jí nezobrazí jméno v přijaté sms, pouze tel. číslo.
nemáte někdo tušení, kde je zakopaný pudl, proč se nezobrazuje jméno? kontakty má uložené v SIM i v paměti telefonu.
moc díky za pomoc!
www.mihals.eu
mihals
Junior

Odeslat příspěvekod KONCO2 20. 11. 2009 16:13

Chyba je v tom ze su dvojmo.Pre istotu zo sim zalohovat na mikrosd kartu a vymazat zo SIM
Proste nechat len v mobile
E51 FW 300.34.56(hack)
GPS LD-4W
Toshiba Tecra M2
KONCO2
Junior

Odeslat příspěvekod mihals 20. 11. 2009 16:38

díky KONCO2, vyzkoušíme
www.mihals.eu
mihals
Junior

Odeslat příspěvekod mihals 20. 11. 2009 18:36

tak ani promazani seznamu na SIM nepomohlo, prijate SMS se stale zobrazuji pouze s cislem, nikoliv jmenem. Nejake jine napady, cim to muze byt? Ja bych to videl na chybne prehrany SW. diky
www.mihals.eu
mihals
Junior

Odeslat příspěvekod uuniversal 20. 11. 2009 18:46

ahojte, mám problém při přehrávání mp3 při nížší hlasitosti slyším zvukový šum. Mp3 jsou kvalitní (320kbps) a hlavně šum je slyšet i mezi písničkama. Zkoušel jsem koupit jiný sluchátka, ale je to to samý...poradíte? Je to na reklamaci nebo je to standard. Dík
uuniversal
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Deleted user 20. 11. 2009 19:04

mihals píše:tak ani promazani seznamu na SIM nepomohlo, prijate SMS se stale zobrazuji pouze s cislem, nikoliv jmenem. Nejake jine napady, cim to muze byt? Ja bych to videl na chybne prehrany SW. diky

Zkoušeli jste to u nově příchozích zpráv? Ty stávající se totiž už pod jménem neobjeví. Pokud však telefon ignoruje jména i nadále, ten firmware klidně zkuste přehrát. Tuším, že to byl Lexx, co si tu kdysi stěžoval na stejný problém s tímto telefonem, ale to už je tak půl roku zpátky... :-]

Odeslat příspěvekod Cheetah007 20. 11. 2009 19:41

mihals píše:hoj lidi,
Nokie již nepoužívám 2 roky, přešel jsem na WM, tak "trochu" tápu.
moje Šéfová si na E51 přehrávala SW a od té doby se jí nezobrazí jméno v přijaté sms, pouze tel. číslo.
nemáte někdo tušení, kde je zakopaný pudl, proč se nezobrazuje jméno? kontakty má uložené v SIM i v paměti telefonu.
moc díky za pomoc!

Zkusit to přehrát ještě jednou nebo natvrdo přes phoenix,návod tu myslím je ;-) stopro to nebude HW záležitost ale jaksi dojebaný FW telefonu.
Ještě před tím ať zkusí *+7370+ pro Master reset tedy formát kompletní paměti C. telefonu,to by mohlo taky pomoci.....jinak netuším.
Cheetah007

Odeslat příspěvekod Kryštof Korb 21. 11. 2009 13:15

uuniversal píše:ahojte, mám problém při přehrávání mp3 při nížší hlasitosti slyším zvukový šum. Mp3 jsou kvalitní (320kbps) a hlavně šum je slyšet i mezi písničkama. Zkoušel jsem koupit jiný sluchátka, ale je to to samý...poradíte? Je to na reklamaci nebo je to standard. Dík

Zkusil bych to reklamovat, za to nic nedáš. Normální to určitě není, otázkou je, aby to nedělalo i po opravě :)
near field | Úplně všechno o NFC.
Kryštof Korb
NokiaManiak

Odeslat příspěvekod kosumberak 21. 11. 2009 15:51

Ahoj všem, nevíte jsestli se plánuje ještě nějaký nový FW pro e51, nebo se vývoj pro tento model již zastavil? Díky
kosumberak
Junior

Odeslat příspěvekod seterwohipikule 21. 11. 2009 15:54

Nejsme věštci. Pokud bude, bude. Máš s mobilem sw problémy?
Bablbam.
seterwohipikule
Trvalý BAN

Odeslat příspěvekod KONCO2 21. 11. 2009 16:37

kosumberak neviem o co ti ide? Ci sme jasnovidci? Ani nevieme aky mas fw a uz sa pytas na novy.Ale tu mas odpoved na slovo vzateho odbornika:
Sentry píše:Pouzivam tento fw od chvile, co byl vydan a zadne zavazne chyby nepozoruji.
E51 FW 300.34.56(hack)
GPS LD-4W
Toshiba Tecra M2
KONCO2
Junior

Odeslat příspěvekod kosumberak 21. 11. 2009 16:55

Nebudte hned zlí :-) O nic mi nejde.. mám nejnovější FW a vše je zatím v pořádku...ale jen zrovna dnes jsem si říkal, že to je super telefon a že opravdu jiný nechci...tak mě jen zajímalo, jestli se na FW tohoto modelu stále ještě něco zlepšuje.. Vždy je možnost něco ještě vylepšit, implementovat atd... nic víc :) Ale díky za reakce
kosumberak
Junior

Odeslat příspěvekod ego42 22. 11. 2009 01:33

uuniversal píše:ahojte, mám problém při přehrávání mp3 při nížší hlasitosti slyším zvukový šum. Mp3 jsou kvalitní (320kbps) a hlavně šum je slyšet i mezi písničkama. Zkoušel jsem koupit jiný sluchátka, ale je to to samý...poradíte? Je to na reklamaci nebo je to standard. Dík

Bohužel to normální je, sluchátkový výstup E51 šumí příšerně, E52 je oproti ní naopak vzorná. Jestli se chceš zbavit šumu, pořiď si A2DP adaptér pro bezdrátový poslech, třeba SE HBH-DS200/220 (220 má lepší sluchátka, ale je o něco dražší a svoje sluchátka můžeš připojit k oběma) má velice dobrý zvuk bez šumu. Můžeme ale diskutovat o tom, jak moc se zhorší kvalita transcodingem přes SBC. Já A2DP používám dlouho, dřív na E51, teď na E52, a jsem spokojenej.
ego42
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka