Nokia 5310 XpressMusic: je software 3.63 realitou?

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod now. 12. 2. 2008 08:03

Mobil se mě líbí, ale vadí mě na tom dle vašich diskuzí a poznatků to že: :!: se sám restartuje a při poslechu hudby vněm něco praská. Taky mluvíte o přehrání softveru z v3.60 na 3.63???
Po menším pátrání v pár obchodech a ve Vodafone jsem si nechal včera ukázat telefony a podíval jsem se na verze softveru. Garantuji že jsem všude viděl pouze verzi soft. 3.60 !!!
Jak to tedy je je verze 3.63 pravda a nebo kec?
:hm

//Radek E.: upraven název vlákna.
now.
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod saboter_po 12. 2. 2008 10:46

existuje verzia 3.63 od 28.11.2007,v každom zarucnom servise by mala byt dostupna pre volnopredajne telefony na 100% a pre vodafone neviem.ak by so vedel product code tak to viem overit
Nokia 5320Xpress + Nokia N76
saboter_po
Junior

Odeslat příspěvekod now. 12. 2. 2008 11:14

Nejde mi do hlavy to že když je tak dlouho aktualizace
(pokud opravdu je) proč se v obchodech prodávají ještě dnes tyto telefony se starou (nespolehlivou) verzí? Ten telefon nemám, jen jsem zkoumal jestli narazím na tu aktualizaci.
now.
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod saboter_po 12. 2. 2008 12:00

je pravda ze je dostupna od 28.11. nebola vsak dotiahnuta(neobsahovala vsetky product cody) dokonca takze od vtedy uz bola 3krat upgradovana.
cize ked bude fw 3.63 kompletny(so vsetkymi product codami)mozno uz budu vychadzat telefony s 3.63
Nokia 5320Xpress + Nokia N76
saboter_po
Junior

Odeslat příspěvekod Carismatico 12. 2. 2008 17:59

S FW 3.60 ? to snad ne :) tak to je docela sebevražda tam kupovat telefon, to je šance tak 50 tel : 1, že se nebude restartovat nebo praskat s tímto SW. Nechápu, jak můžou vydávat telefony s takhle zmršeným FW a o tom problému ví a píše se o něm na každém rohu a absenci NSU na stránkách Nokie nemluvě
Xperia S White + Wave 3 + Galaxy S II + S III

Mobilní poradenství a konzultace, více v "zeměkouli" :D
Carismatico
Moderátor Galerie

Odeslat příspěvekod zajicek.marek 12. 2. 2008 18:18

Mohu potvrdit.SW 3.60 je snad nejhorší co z nokie vylezlo :oops:
zajicek.marek
Junior

Odeslat příspěvekod Dejvxy 10. 3. 2008 17:57

SW 3.63 neřeší problém s restartovaním 5310ky při poslechu. Mám 5310ku se SW 3.63 už z výroby a včera se mi poprvé restartoval. Praskání ale neslyším.
Dejvxy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod muchacho 10. 3. 2008 18:24

Mám 5310 a pomalu sbírám odvahu k aktualizaci na v3.63. Má někdo s ní praktickou zkušenost? V diskuzi k 6300 jsem totiž četl, že někomu proběhla aktualizace FW tak nějak "na půl", že se mu většina dat nesmazala... Někdo mu na to odepsal, že ja to tím, že neprovedl tzv. master reset. Co to je a vyzve mně k něčemu takovému NSU? (záloha dat je samozřejmostí...)
muchacho
Junior

Odeslat příspěvekod AiR 10. 3. 2008 20:07

A to si predstavte, ze uz je i FW 5.81 :)
AiR
Pokročilý

Odeslat příspěvekod muchacho 10. 3. 2008 20:14

No, o té 5.81 jsem už tady něco četl. Kdopak ji má? A copak řeší za problémy? 3.63 Prý resetování a "lupkání" neřeší, tak že by 5.81?
muchacho
Junior

Odeslat příspěvekod Duffiii 30. 3. 2008 11:32

je to takou realitou ze ked som si ho kupil uz tam bol :mrgreen: :mrgreen:
Na zabavu:PC(niekedy) PS3(Furt) PSP(neustale)
Auto:MHD
Mobili pred tym:Nokia:3310,6070,5310 XpressMusic

Mobil:Sony Ericsson W350i
Karta:512MB M2
Operator:T-Mobile SK
Duffiii
Junior

Odeslat příspěvekod Jakub.Rubas 30. 3. 2008 11:54

Zdravím všechny.
Po velmi důkladném prostudování skoro všech fór o 5310-ce jsem jí přestal rozmlouvat přítelkyni a dokonce sem jí ho pořídil. Po prvních hrátkách jsem taky usoudil, že až na ten foťák (dalo se to čekat u tak tenkýho mobilu, že :-)) je to telefon střední třídy velmi dobře provedený. A ted k obsahu příspěvků: FW 3.63 řeší "lupání" hudby a reset při přehrávání - způsobený většinou jen hudební knihovnou. Jinak se může stát, že u některých telefonů to přetrvá. Řešení je jednoduché - v Nokii pracujou taky jen lidé a ty se s výrobou telefonů ne****u. Takže vlastně si můžete koupit telefony, který byli vyrobený hned po sobě a jeden tenhle problém nemá, a druhej jo. Setkávám se s tím dnes a denně, mobily prodávám a docela se orientuju. Pak je tu taky ale otázka, proč to dělá u více modelů.....holt se některý nepovedly....asi.....:-)
Jakub.Rubas
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dejvxy 31. 3. 2008 16:18

Chci se zeptat Jakuba jak mám teď postupovat? Mám FW 3.63 a lupání při přehrávání mám pořád, telefon se mi taky restartuje. Vymění mi v servise mobil za jiný kus?
Dejvxy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dejvxy 31. 3. 2008 16:42

Verze 5.81 je už v servisech? Mohu se zeptat jestli jsi měl také problémy s tím praskáním při přehrávání?
Dejvxy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod muchacho 31. 3. 2008 21:32

Tak to je super!!! Už aby ta v5.81 byla na NSU...!!!
muchacho
Junior

Další stránka