melodie do 6610i přes infraport....

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod D.a.r.k 30. 8. 2005 16:40

Dobrý den , chci vás poprosit o radu.Moje tchýně si koupila Nokii 6610i a já jsem ji stáhnul pár polyfonních melodií a chtěl jsem jí je importovat pomocí infraportu do mobilu.Bohužel mi to nejde.Použil jsem postup jako u svého SE K700i , tedy kliknout pravým tlačítkem na melodii a vyberu odeslat příjemci IRportu a potvrdit v telefonu. Je nutné mít pro odesílání melodií do Nokie nějaký program nebo je finta někde jinde? Vím , že pro mnohé z vás je to velmi hloupá otázka, ale už několik let používám mobil značky SE a tak nevím co dělám v tomto případě špatně.
Ještě mě prosím poradte,kde zjistím v N 6610i , kolik je ještě místa v paměti telefonu.
Předem vám všem děkuji za rady.
D.a.r.k
Canon EOS 70D, EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM , EF 70-200mm f/4,0 L USM, EF 50mm f/1.8 II, SpeedLite 430EX II
D.a.r.k
Junior

Odeslat příspěvekod vratu 30. 8. 2005 16:58

Takže do 6610i nelze posílat soubory přes infrák! Krom vizitky do ní nedostaneš z jiného telefonu nic jiného. Pokud do ní chceš něco nainstalovat, musíš si koupit kabel a přes PC Suite to půjde ;)

Jinak stav paměti - nejsem si jistej, ale myslím že je to vv nastavení telefonu a tam je položka paměť
KEEP SMILING !!! :mrgreen:
vratu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Gloe 30. 8. 2005 17:14

Je to tak jak rika vratu, jedinymi telefony z Series 40, s kterymi infraportem muzes posilat a prijimat tapety melodie atd. jsou 3200, 6230 a 6230i. Na ostatni telefony si musis koupit data-kabel. Neoriginalni sezenes okolo 300,-. K tomu stavu pameti: menu -> nastaveni -> nastaveni telefonu -> stav pameti.
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jannnn 30. 8. 2005 17:24

Nesouhlasim, z PC jdou prez infra posilat java/melodie/obrazky (prez infra jen nejdou odesilat do jinyho mobilu),... ale musi se to prez nokia pc suite! A volnou pamet zjistis v menu->hry(nebo aplikace)->pamet
jannnn
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod tady_vrana 30. 8. 2005 18:43

Ja bych jeste pridal ze Series 40 N6220...ta umi bezproblemu prijimat i odesilat pres infra melodie i obrazky...
tady_vrana
Junior

Odeslat příspěvekod J2 30. 8. 2005 20:59

Podle mě to už umí i ta 6610i, tedy všechny Nokie od 3200...
externí redaktor nokiamania.cz
Stand up, speak up!
J2
Junior

Odeslat příspěvekod SPSS 30. 8. 2005 22:10

J2 píše:Podle mě to už umí i ta 6610i, tedy všechny Nokie od 3200...0/quote]
6610i neumi prijmat ani odesilat melodie pres IR
Impossible is nothing
SPSS
Junior

Odeslat příspěvekod J2 30. 8. 2005 22:22

Tak to je škoda, tohle považuju za poměrně důležitou vlastnost telefonu...
Stand up, speak up!
J2
Junior

Odeslat příspěvekod SPSS 30. 8. 2005 22:29

J2 píše:Tak to je škoda, tohle považuju za poměrně důležitou vlastnost telefonu...o/quote]
no jo to je proste nokia
Impossible is nothing
SPSS
Junior

Odeslat příspěvekod J2 30. 8. 2005 22:36

Nic není bezchybný...:-)
Stand up, speak up!
J2
Junior

Odeslat příspěvekod vratu 30. 8. 2005 22:50

jannnn píše:Nesouhlasim, z PC jdou prez infra posilat java/melodie/obrazky (prez infra jen nejdou odesilat do jinyho mobilu),... ale musi se to prez nokia pc suite! A volnou pamet zjistis v menu->hry(nebo aplikace)->pamet

Já psal že z jiného telefonu nic nepošle... ;)
KEEP SMILING !!! :mrgreen:
vratu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jannnn 31. 8. 2005 08:04

vratu píše:
jannnn píše:Nesouhlasim, z PC jdou prez infra posilat java/melodie/obrazky (prez infra jen nejdou odesilat do jinyho mobilu),... ale musi se to prez nokia pc suite! A volnou pamet zjistis v menu->hry(nebo aplikace)->pamet

Já psal že z jiného telefonu nic nepošle... ;) /quote]nj, to sem si nevsim...ale on asi to chtel stejne posilat z PC..pac pise:
tedy kliknout pravým tlačítkem na melodiid/quote]
..sem myslel jako pravy tlacitko mysi...nebo jestli mysli pravy tlaciko na ty k700i? :hm :hm
jannnn
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod lukas26 31. 8. 2005 08:14

měl jsem Nokii 6610 a z počítače jsem do ní v klidu natáhl přes infra melodie i obrázky, takž u 6610i to půjde taky a kdo tvrdí něco jiného, tak si to první zkuste.
akorát je k tomu potřeba buď Nokia PC Suite nebo třeba Oxygene Phone Manager...s obouma to jde bez problémů!!!
Nokia 3210 -> Nokia 3310 -> Nokia 6610 -> Nokia 6230i -> Nokia N72 -> Nokia N73 -> Nokia N82 + iPhone 8GB
lukas26
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jannnn 31. 8. 2005 08:22

jj, tojo, de spis s to jestli on to tam chce posilat z PC nebo z jinyho founu...
jannnn
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod lukas26 31. 8. 2005 08:27

no jasně, ale píše, že na melodii klikne pravým...z toho si dovoluji posuzovat, že myslí z počítače, páč na mobilu asi nemá myš :mrgreen:
a taky se ptá na program a při posílání z mobilu na mobil program přece mít nemusíš...navíc celkem najivní představa narvat do founu PC Suite :mrgreen:
Nokia 3210 -> Nokia 3310 -> Nokia 6610 -> Nokia 6230i -> Nokia N72 -> Nokia N73 -> Nokia N82 + iPhone 8GB
lukas26
Mírně pokročilý

Další stránka