melodie do 6610i přes infraport....

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod P3k_ 31. 8. 2005 08:31

Pres infra port se da do 6610i i z ni dostat cokoliv. Obrazky, fotky, melodie... Vybornej je na to program MobilEdit!, mam to vyzkouseny. Z jinyho telefonu (SE K700i) to samozrejme jako vetsina nokii nesezere nic. Ale pres ten softik se zpristupni celej filesystem a da se do slozek pristupovat v pohode.
P3k_
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod D.a.r.k 31. 8. 2005 10:09

Děkuji všem za odpověd.Ani jsem netušil , jak velkou diskusi svým dotazem vyvolám :) Skutečně jak někteří vydedukovali, jedná se mi o posílání melodií z PC pomoci infraportu do telefonu Nokia 6610i.Vyzkouším tedy metodu,že si do PC nainstaluji PC Suite a zkusím odeslat melodie do founku.
Je to pro mě opravdu velká neznámá,nebot jak jsem psal u K700i ani u T310 jsem žádný program pro odesílání melodií, obrázků , fotek a her nepotřeboval...
Canon EOS 70D, EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM , EF 70-200mm f/4,0 L USM, EF 50mm f/1.8 II, SpeedLite 430EX II
D.a.r.k
Junior

Odeslat příspěvekod Pavel Harry 04 31. 8. 2005 15:19

K tomu stavu paměti dej "Menu" a rychle za sebou kombinaci 542
Pavel Harry 04
Junior

Odeslat příspěvekod quido.speedy 31. 8. 2005 15:21

vratu píše:[color=darkblue]Takže do 6610i nelze posílat soubory přes infrák! Krom vizitky do ní nedostaneš z jiného telefonu nic jiného. Pokud do ní chceš něco nainstalovat, musíš si koupit kabel a přes PC Suite to půjde ;)

Jinak stav paměti - nejsem si jistej, ale myslím že je to vv nastavení telefonu a tam je položka paměťa/color]

Ty si vůl. De to PC-Suitem (v 5.8) i přes IR. Wim wo čem mluwim. :wink:
quido.speedy
Junior

Odeslat příspěvekod jannnn 31. 8. 2005 17:07

Dyt on tam pise ze to tam nedostanes z jineho telefonu...a to nejde..ze prez pcsuite to de sme tu uz vyresili...
jannnn
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod vratu 31. 8. 2005 17:31

quido.speedy píše:
vratu píše:Takže do 6610i nelze posílat soubory přes infrák! Krom vizitky do ní nedostaneš z jiného telefonu nic jiného. Pokud do ní chceš něco nainstalovat, musíš si koupit kabel a přes PC Suite to půjde ;)

Jinak stav paměti - nejsem si jistej, ale myslím že je to vv nastavení telefonu a tam je položka paměťa/color]

Ty si vůl. De to PC-Suitem (v 5.8) i přes IR. Wim wo čem mluwim. :wink:-/quote]

[color=red]
Tak bacha frajere, já nejsem žádnej vůl!
Já nepsal že to nejde přes infrák s PC Suite! Nauč se číst jo... jinak jsem napsal ať si koupí kabel, protože to je tak nejlevnější možnost jak telefon s compem spárovat. Že PC Suite podporuje IRDA přenos je docela jasný.

jannnn - děkuju že ses zastal ;)
KEEP SMILING !!! :mrgreen:
vratu
Mírně pokročilý

Předchozí stránka