Reproduktor telefonů Nokia: hlasitost a kvalita

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod mirek6600 8. 9. 2005 08:23

J2 píše:To Luke: Neřekl bych, podívej se třeba na 6230(i), tam je to řešeno dvěma reproduktory...o/quote]

Sorry ale ty si asi 6600 nikdy nevidel jelikoz ma jeden reprak ze zadu vedle fotaku a druhej normalne ve predu jako kazdy telefon takhle to ma i 6230i mnel jsem ji v ruce kamos ji ma takze vym o cem mluvim rozhodne nema v zadu dva reproduktory na zvoneni jak jsem todle tady pochopil. :pozor2 :lol:
mirek6600
Junior

Odeslat příspěvekod Luke 8. 9. 2005 15:16

J2 píše:To Luke: Neřekl bych, podívej se třeba na 6230(i), tam je to řešeno dvěma reproduktory...o/quote]

Jo, to máš pravdu...

mirek6600
Myslím že jsi to nepochopil dobře. Bylo to myšleno tak že některé telefony mají pro tichý zvuk (telefon u ucha) a pro hlasité handsfree jeden a ten samý reproduktor a u některých telefonů je pro hlasité handsfree využito reproduktoru který ma na starosti vyzvánění (samozřejmě pouze polyfoní).
Luke
Junior

Odeslat příspěvekod salex 8. 9. 2005 16:22

Motorola E398 :lol: :lol:
Ale nie mne sa zdá taká Nokia 6600 alebo 6260 :hm
salex
Pokročilý

Odeslat příspěvekod mirek6600 9. 9. 2005 08:56

A už to chapu :mrgreen: tak takhle jsi to myslel no ale ty telefony co maj tak jak popisujes ze jse hlasity odposlech a hovor normalni(telefon u ucha) ze stejného reproduktoru tak takhle to ma řešeny siemens a možna jine značky taky ale nokie to ma vždy řesene tak že reproduktor z kterýho jde hlas když máte telefon u ucha tak už nezastáva vlastnost hlasityho odpolechu to děla repráček na zvonění a je to o dost kvalitnější než když to dělá jen jeden(ten co mate u ucha na běžné hovory) repraček.No siemens to ma řešeny tak že zvonění,hlasity hf,normal hovor z telefonem u ucha řěší jeden reproduktor a je to peknej hnus ten zvuk co z toho jde.A mymu kamošovy dokonce ten repráček u siemensu mc 60 se zpalil a musel na servis jelikož neslišel nic ani to nezvonilo.Pokud uvažujete o nákém telefonu který ma kvalitni zvuk tak jděte do jakekoliv nokie ale pozor ty uplně stary jako 3510i apod. ty ještě hlasity odposlech nemněly radši to odzkoušejte na prodejně jestli to má.

Heh tak jsem to snad vysvětlil tentokrát pořadně. :lol:
mirek6600
Junior

Odeslat příspěvekod babca 18. 10. 2005 21:22

Rikejme tomu sluchatko (k uchu) a reproduktor (hlasité handsfree)... ok? ;)
babčův HTPC pro rok 2011: AMD Zacate, spotřeba 16W@46°C při idle, just Google it
babca
Junior

Odeslat příspěvekod Slávek 23. 10. 2005 19:57

Mirek 6600 napsal
A už to chapu tak takhle jsi to myslel no ale ty telefony co maj tak jak popisujes ze jse hlasity odposlech a hovor normalni(telefon u ucha) ze stejného reproduktoru tak takhle to ma řešeny siemens a možna jine značky taky ale nokie to ma vždy řesene tak že reproduktor z kterýho jde hlas když máte telefon u ucha tak už nezastáva vlastnost hlasityho odpolechu to děla repráček na zvonění a je to o dost kvalitnější než když to dělá jen jeden(ten co mate u ucha na běžné hovory) repraček.No siemens to ma řešeny tak že zvonění,hlasity hf,normal hovor z telefonem u ucha řěší jeden reproduktor a je to peknej hnus ten zvuk co z toho jde.A mymu kamošovy dokonce ten repráček u siemensu mc 60 se zpalil a musel na servis jelikož neslišel nic ani to nezvonilo.Pokud uvažujete o nákém telefonu který ma kvalitni zvuk tak jděte do jakekoliv nokie ale pozor ty uplně stary jako 3510i apod. ty ještě hlasity odposlech nemněly radši to odzkoušejte na prodejně jestli to má.

Třeba nokia 3100,6610 mají jeden reprák a slouží zároveň jako hlasitý odposlech,buzer a sluchátko.
Slávek
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod CZcore 26. 10. 2005 15:34

a co 6020? mate nekdo zkusenosti s hlasitosti repracku /sluchatka/ pro telefonovani?
CZcore
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Cream 29. 10. 2005 09:15

babca píše:Jen můžu říct že 3300 má znatelně tisší a celkově horší reprobednu než 6230/6230i...
Nic víc..../quote]
to je pravda
skratky sa mozu pouzivat, ale mali by byt vseobecne zname..!
Cream
Junior

Odeslat příspěvekod Martin_X 30. 10. 2005 13:09

N-gage(klasik) hraje nádherně a hlasitě!A taky pěkně bassuje(ne,že by to byl nějakej bassovej reprák,ale...).
Nokia forever

3250 :arrow: 5110 :arrow: N-gage :arrow: N80

Jeste mrkev, jeste zelí, p.r.d.e.l se vám rozveselí! :D
Martin_X
Junior

Odeslat příspěvekod Paparatzzi 28. 4. 2007 18:04

Mám 3250 a nic hlasitějšího jsem u telefonu neslišel...
Paparatzzi
Junior

Odeslat příspěvekod Zero_Cool 28. 4. 2007 20:06

N73 hraje taky celkem nahlas, nebo i 6681 ale možná je to kus od kusu, když jsme s kámošem mívali 6600 tak mně hrála podstatně hlasitěji, než jemu...
Zymysli se nad sebou..
Zero_Cool
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod matthew0 29. 4. 2007 17:04

O co tu ide?! ja myslim ze nokia 6233 ma bezkonkurencne reproduktory.
HP Pavilion dv6830ec
matthew0
Junior

Odeslat příspěvekod matushromada 29. 4. 2007 20:19

S 6233 uplne suhlasim. Reproduktory ma stereo a poriadne nahlas a este ani raz mi nezachrcali. Za vsetko hovori ze som telefon pouzil na zure na chate ako velmi dobre nudzove riesenie hudby.
N3210 > N 3100 > N 6610 > N 6230 > N 6230i > N 6233 > N95 8GB > N97 White

Nikdy som Nokiu nesklamal, ale začínam o tom vážne uvažovať. N97 = :(
matushromada
Junior

Odeslat příspěvekod Dragon80 29. 4. 2007 21:23

6233 ma myslim repro 2x=Stereo v pohode.Na mobil je kvalita velmi dobra a i ty basy jsou slyset.....pri kvalitni nahravce rozhodne "nechrci".
????????????????SANSA e250 2GB
Panasonic LUMÍK(X) DMC-FX3
Dragon80
Junior

Předchozí stránka