Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Jirkus píše:Dobrý den, chtěl bych do Nokie 6230, ver. firm 5.35 s 512Mb MMC kartou Pretec nahrávat přes kabel DKU-2 soubory mp3. Zkoušel jsem to z různých verzí sw PC Suite naposledy z ver 6.5. PC Suite vždy začne nahrávat a po nahrání cca 100 MB dat program ukáže chybovou hlášku „Operation failed. The name is not valid. Change the name and try again.“ a žádná další data nejdou na MMC kartu v telfonu přes kadel DKU-2 nahrát. Přitom když naplním MMC kartu přes čtečku karet - na kartu se nahraje celá její kapacita a telefon vše v pohodě přečte. Ale já nechci svou Nokii kvůli nahrávání mptrojek každou chvíli rozebírat a proto bych chtěl mp3 soubory nahrávat přes kabel DKU-2. cb]Má tady někdo zkušenost s nahráváním více než 100MB mp3 souborů do Nokie 6230 přes USB kabel DKU-2?b/b] Jirka
Jirkus píše:Znamená to tedy že pokud MMC kartu naformátiüji v Nokii a v menu telefonu vidím info že má karta 489,2 MB je mi to na nic? Jen si to ověřuji než si půjdu koupit čtečku karet. Díky moc, JirkaOnePlus Nord 3 5G - 16GB / 256GB
Model: CPH2493
OxygenOS 13.1.0.592(EX01)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků