Problém s MMC do 6230 - po roce

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Prostecky 5. 4. 2005 08:03

Ahoj lidi, potřebuju poradit.
Skoro po ročním bezproblémovém užívání 256 MB MMC karty v Nokii 6230 mám problém. Kopíroval jsem si MP3 ky na kartu přes čtečku, když v tom se mi vybil notebook. Po zapojení do sítě jsem pokračoval dále akorát od té doby mi kartu nebere žádná 6230 (zkoušeno na 3 dalších). Telefon hlásí že karta není naformátovaná a velikost 0,0 kb. I když jí přes čtečku zcela naplním. Nejde ani přejmenovat, prostě nekomunikuje s mobilem.

Poraďte prosím. Nechce se mi kupovat novou. :D
May the force be with you....
Prostecky
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod webman 5. 4. 2005 08:42

skus pouzit nieco scandisk vo windowse aby opravilo chybu alebo preformatovat kartu v telefone a znovu nahrat
webman
Junior

Odeslat příspěvekod Ryba 5. 4. 2005 08:43

Zkus ji celou vymazat a popřípadě taky nějak zformátovat - to radši v nějakém jiném telefonu, třeba Symbianovském.

Ryba
<*)(((<
Ryba
Junior

Odeslat příspěvekod Croog 5. 4. 2005 09:04

Nebo jí zformátuj ve foťáku, mě se takhle díky canonu podařilo rozběhat jednu kartu, která byla jinak odepsaná.
Croog
Junior

Odeslat příspěvekod Prostecky 5. 4. 2005 11:24

Použil jsem scandisk a zkoušel jsem jí i formátovat jak v telefonu tak přes Windows, nic nepomáhá. Ještě ji zkusím zformátovat v tom symb. telefonu. K foťáku podporůjící MMC karty přístup zatím nemám. No uvidíme. :lol:
May the force be with you....
Prostecky
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod webman 5. 4. 2005 11:35

ked nic nepomoze treba pocitat aj s moznostou ze karta odisla, napriklad kratkodobim prepatim alebo nejak inak.
webman
Junior