supr, těžce sehnaný prachy... kam je vrazit? koupim novej mobil, joo mám tam všechno, co sem chtěl, každej mi to závidí, sem frajer... za chvíli ale maj ten samej mobil další lidi, a další maj už nějakej lepší, mezitim sem už našel nějaký chyby, nedostatky na tom mobilu, a mobil o pár tisíc kč zlevnil (určitě by se daly teď za něco utratit)... no a co potom? mám mobil, už nestojí 10 ale jen 4. sice sem byl ze začátku frajer, ale teď už chci lepší mobil, ten můj neni tak dobrej... šup a další prachy v tahu....
1) o drahej mobil bych se bál, že ho rozbiju, ztratim, někdo mi ho ukradne
2) drahej mobil brzo zlevní a pak už budou zase nový a lepší, pořád dokola
mě mobily bavěj, prachy nemám, když jo tak je ale takhle nevyhodim, koupil sem t630 za 3 tisice, krom sms volani, pouzivam bluetooth na synchronizaci s pc a to mi staci... ostatni me nezajima, gprs drahy... kdybych chtel mp3 a fotak, proc sem si to teda uz davno neporidil zvlast? ted kdyz to mobily umej tak se za tim budu hnat? stejne ty fotaky na tom sou stejne spatne a treba to uz ani o moc lepsi nebude, mp3 ma oproti norm. mp3 prehravaci nevyhody... a vsechno to hrozne zere baterku, tak to abych ti funkce pouzival jenom doma kdyz sem u nabijecky

no proste koupim levnej mobil za 3, k tomu fotak za 3, a mp3 za 3, dohromady dam min nez za mobil "vsevjednom", mam kvalitnejsi veci a kdyz neco znicim tak aspon jen jednu ze tri veci a ne tu jednu kde mam vsechno najednou