Tak N70 ještě nemám ale to je způsobeno jen tím že ji momentálně nemají v Eurotelu nikde skladem.
Budu jich od nich kupovat na tarif při min. měsíčním plnění 2000Kč plus sleva 2400Kč za Benefit body takže se vejdu do 300kč to je prima cena ne ? (diskuze že se jim za to musím na dva roky upsat jsou zbytečné protože to mám na firmu takže tam budu ještě tak let deset).
Pro případné další zájemce Eurotel by měl dostat další várku koncem týdne.
K diskuzi o folii z USA. Myslím si že je to zbytečné. V čr se běžně prodávají univerzální folie pro PDA a Mob. sám jednu na PDA používám a i přeste že várobce neuvádí že je neviditelná nezdá se mi že by mi nějak víc překážela ani jsem njijak nezaznamenal sníženou citlivost displaye.
Někdo sem házel odkaz na stránku s návodem "jak si udělat domácí redukci na 3.5 jakc" - stáhlj jsem, viděl jsem,kupil jsem a jelikož mám doma i jedny klas.nokiacký sluchátka (pro 6230i - půjdou i na N70?) tak se to v blízké době pokusím zprovoznit a dám vědět jak to šlape.
Dále promiňte dámi a pánové ale zdají se mi zde zbytečné diskuze zda telefon má či nemá peněženku či jinou fci. je sice pravda že tel. za 13.tis by takové funkce měl obsahovat ale pokud se nepletu jedou z hlavních výhod tel. s os je že si můžete tyto fce doinstalovat.
Jinak si myslím že N70 je úžasný tel. a jen co ho na ET budou mít jedu si pro něj