Máš Nokiu N70?

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod HĘŁŁĘR 12. 11. 2005 15:35

Sergo: vyjde to tak na stejno ...
Nokia 5110 -> Nokia 3310 -> Nokia 6610 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N95
Mobilní operátor: T-mobile
PC: C2D E6750, 4GB RAM, GF 7800GT 256MB
HĘŁŁĘR
Junior

Odeslat příspěvekod Hroch (novy) 12. 11. 2005 18:03

A jakou hlasitost máte nastavenou v profilu normální?
Hroch (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Bobo 12. 11. 2005 18:16

[quote="HĘŁŁĘR"uSergo: vyjde to tak na stejno ...[/quote]
:pozor2 neřekl bych, N70 má podle mě mnohem citelnější basy a takovou tu živost . . . A jinak MP3 přehrávač na íčku strašidelně lupe při přehození písničky, fuj za to N70 asni v nejmenším
Moje záčátky: nějaká Motorola >>> N3330 >>> N7650 >>> N3510i >>> N6600 >>> N6230i >>> Qtec 8310 >>> N6230 >>> N95
Bobo
Junior

Odeslat příspěvekod dzulio 12. 11. 2005 19:25

Asi nie som prvy ani posledny,komu sa podarilo zmazat 64mb kartu dodavanu ku mobilu(nebola to moja chyba).Jeden kamos(scenic) mi poslal jeho zalohu karty a ono to po skopirovani fungovalo-hlavne OPERA.Kupil som si rs dv kingston 512mb a nefunguje spravne.Ked fotim uklada raz do pamate mobilu raz na kartu.Skusal som natacat video a dopadlo to katastrofalne:zamrzol a po vybrati baterie a opatovnom zapnuti doslova blikalo osvetlenie displeja a nefungoval fotak-vypisovalo to zlyhanie hardwaru.Po restartovani to iste.Tak som ho na chvilu celkom vypol a potom uz neblikal a fotak fungoval.
dzulio
Junior

Odeslat příspěvekod dzulio 12. 11. 2005 19:36

Takze ta karta sa sprava ako keby tam raz bola a raz nie.Skusal som ju v 6681 a 6600! a funguje bez problemov.Takze asi je pokazeny ten slot na karty v n70.Dalsi problem je ze pri prehravani videa nahrateho n70 pocut take"elektricke zunenie".A este jeden problem po prepnuti na iny rezim ako normal a potom naspat na normal,telefon nesignalizuje hovor zvonenim.Po restartovani to uz funguje.Inac je to ale super fon.A teraz placem aka je moja starucka 6600 pomala.(n70 mam v servise).
dzulio
Junior

Odeslat příspěvekod markjag 12. 11. 2005 23:59

mam te rad tisic krat
budeme si vecer emaily posilat
uz te mam nahranou v pocitaci
tvoji adresu a to mi staci
nemusim se z domu nikam hnat
budem na obrazovce lasku prozivat
chceme mit deti tak co nam brani???
SPOLEHNEM SE PREDCE NA KLONOVANI!!!
markjag
Junior

Odeslat příspěvekod HĘŁŁĘR 13. 11. 2005 14:07

Bobo píše:[quote="HĘŁŁĘR"uSergo: vyjde to tak na stejno ...

:pozor2 neřekl bych, N70 má podle mě mnohem citelnější basy a takovou tu živost . . . A jinak MP3 přehrávač na íčku strašidelně lupe při přehození písničky, fuj za to N70 asni v nejmenším7/quote]

Když dám KOSSY na N70 a na 6230i tak vede N70 to je jasný ale z repráčku nevím .. obojí mi příjde stejné (stejné nic moc :| )
Nokia 5110 -> Nokia 3310 -> Nokia 6610 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N95
Mobilní operátor: T-mobile
PC: C2D E6750, 4GB RAM, GF 7800GT 256MB
HĘŁŁĘR
Junior

Odeslat příspěvekod daviss 13. 11. 2005 14:16

pěkná dobrá ale velká
daviss
Junior

Odeslat příspěvekod Bobo 13. 11. 2005 14:38

[quote="HĘŁŁĘR"uKdyž dám KOSSY na N70 a na 6230i tak vede N70 to je jasný ale z repráčku nevím .. obojí mi příjde stejné (stejné nic moc :| )-/quote]

Já mám Sennheisery PX200 a zvuk je určitě lepší z N70 (myslím přes AD-15)
Repráček je repráček, nevím co od něho chtít, snad jen pustit MP3 jako vyzvánění . . .
Jinak musím podotknout, že N70 má skutečně horší "repro" než íčko :?
Moje záčátky: nějaká Motorola >>> N3330 >>> N7650 >>> N3510i >>> N6600 >>> N6230i >>> Qtec 8310 >>> N6230 >>> N95
Bobo
Junior

Odeslat příspěvekod sedlakr 13. 11. 2005 22:07

Poradi mi nekdo nejake stranky kde se daji stahnout temata-motivy pro N70? Na K750i a N6230i jsem je bez problemu nasel ale bohuzel pro N70 jsem nenasel ani jednu. Moc diky a pokud se to tady objevilo tak se omlouvam ale nenasel jsem to....
sedlakr
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Blackshadow 14. 11. 2005 17:05

noo chcel by som si ho kupit, /pravdaze je to bohuzial na otcovi .D / ale nevadi... pekne som si vytlacil megarecenziu a cital miesto ucenia sa do skoly, .. /len taka drobnnsost, ze som potom dostal 4 z chemie.. :D / noo a mam par otazok:
1. ako to je s priecinkami?? Vraj sa nedaju vytvarat.. noo dufam ze sa to da vyriesit, ale neviem si predstavit, co sa stane ked dam na kartu priecinky s fotkami, co to spravi?? a ako sa to chova v mobile a s mobilovou pamatou??
2.Ako sa prepinaju profili?? ako na klasickych nokiach?? tak ze stlacim tlacitko na vypinanie a tak??
3. Dufam ze nebude velmi pomaly.. aj ked bude mat plnu pamat tak slape normalne?? v porovnani s T630 SE ktoru mam teraz /podotykam ze moja T630 ma chuderka zly firmware a par rokov, cize ked vymazem vsetko, vkuse ked tam dam novu hru tak hlasi nedostatok pamate, aj ked mam volne 1.5mb z 2mb.. /

Dalsie otazky mozno doplnim, lebo som ich mal vela ale nejak som zabudol ked som sadol ku PC...
Dakujem
Blackshadow
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bobo 14. 11. 2005 21:42

Možná to bude vypadat blbě, ale jsem na půl Slovák, většině slovenských výrazů rozumím, ale ani moje maminka, původem slovenka, nerozluštila výraz "priecinka" Může mi to někdo vysvětlit?
Sice jsem ještě teenager a to ještě patnctiletý, ale ty vole mít za 4 z chemie a k tomu chtít ještě koupit mašinku za 13tisíc je docela úlet. Je to už mnohokrát okecaná písnička . . . Někdo má a někdo nemá mno.

1. Nedokážu odpovědět, nemám ani páru co je předmět otázky
2. Je to jako u všech Nokií . . . Dokonce se ti nabídka profilů zobrazí i při hrabání v menu apod (na S40 vůbec)
3. Telefon by se měl zpomalovat typem čím víc, tím hůř, ale N70 má mooc operační paměti, tudíž u ní to nebude tak velký problém, ale smart je smart . . .
Bobo
Junior

Odeslat příspěvekod spree 14. 11. 2005 23:14

Priecinkami po cesky sa to povie slozkami.
Maminka asi nebola dlho na slovensku lebo tu sa tak hovori uplne bezne :wink: (neber to nijak osobne ani ako urazku)
Naposledy upravil spree dne 14. 11. 2005 23:15, celkově upraveno 1
spree
Junior

Odeslat příspěvekod Blackshadow 14. 11. 2005 23:15

Bobo píše:Možná to bude vypadat blbě, ale jsem na půl Slovák, většině slovenských výrazů rozumím, ale ani moje maminka, původem slovenka, nerozluštila výraz "priecinka" Může mi to někdo vysvětlit?
Sice jsem ještě teenager a to ještě patnctiletý, ale ty vole mít za 4 z chemie a k tomu chtít ještě koupit mašinku za 13tisíc je docela úlet. Je to už mnohokrát okecaná písnička . . . Někdo má a někdo nemá mno.

1. Nedokážu odpovědět, nemám ani páru co je předmět otázky
2. Je to jako u všech Nokií . . . Dokonce se ti nabídka profilů zobrazí i při hrabání v menu apod (na S40 vůbec)
3. Telefon by se měl zpomalovat typem čím víc, tím hůř, ale N70 má mooc operační paměti, tudíž u ní to nebude tak velký problém, ale smart je smart . . .
Blackshadow
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Blackshadow 14. 11. 2005 23:17

spree píše:Priecinkami po cesky sa to povie slozkami.
Maminka asi nebola dlho na slovensku lebo tu sa tak hovori uplne bezne :wink: (neber to nijak osobne ani ako urazku)

presne.. prave som mu pisal odpoved ked si sem napisal ty. :-D nooo jeho mamicka tu mohla byt dlhsie ale mozno je taka jak moja ze ked sa ma opyta ako zatvori okno a ja jej poviem aby dala X tak bucha po klavesnici po X-ku a cuduje sa ze to nejde zatvorit :-D
Blackshadow
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka