Nokia 6230i - obrázky

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod kobli 5. 4. 2005 15:20

Obrazky nokie 6230i pojaty trochu jinak nez na MM.... :)

vice na http://www.planete-nokia.com/phpBB2/index.php?showtopic=16521

cus K. :potichu
kobli
Junior

Odeslat příspěvekod Mu.mi 6. 4. 2005 08:42

Ty obrázky jsou zajímavé, ale kromě větších rozměrů, neříkají nic nového proti megatestu na MM.
Mu.mi
Junior

Odeslat příspěvekod wormhole 6. 4. 2005 09:31

Tak ty 3 mobily co měl na stole bych si dal líbit (6630, 6680, 6230i)
wormhole
Junior

Odeslat příspěvekod offline 7. 4. 2005 14:26

pokud chcete nadupany telefon ktery neni moc citit v kapse tak 6230i je jasna volba...ostatni telefony maj sice vetsi display, ale na tahani v kapse uz azse tak moc dobre nejsou...
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mu.mi 7. 4. 2005 22:07

offline píše:pokud chcete nadupany telefon ktery neni moc citit v kapse tak 6230i je jasna volba...ostatni telefony maj sice vetsi display, ale na tahani v kapse uz azse tak moc dobre nejsou...

Pro mně je to jasná volba a právě ta jeho "velikost" a nadupanost mě hodně láká a jsem rozhodnut - půjdu do něj. Telefon nosím hlavně v kapse a pak ten skvělý foťák.
Mu.mi
Junior

Odeslat příspěvekod Fido (novy) 8. 4. 2005 15:35

no a nebo ted jako "nouzovku" sx1 a pockat si na telefony s 2 a vice Mpix
Fido (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Murmi 9. 4. 2005 19:02

1.3 MPx se nezapře a navíc je to malý telefon.
Murmi
Junior

Odeslat příspěvekod Gloe 9. 4. 2005 19:24

wormhole píše:Tak ty 3 mobily co měl na stole bych si dal líbit (6630, 6680, 6230i)i/quote]
Ja bych bral i tu 9500 a 7710! :twisted:
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vipburgr 10. 4. 2005 13:06

Jo jo, velká výhoda 6230i je, že netrhá kapsy a je velmi slušně vybavená...
Kvalita megapixelových fotek však bohužel není valná, ale stačí...
SE rulezzzzz SE S700i rulezzzzz
vipburgr
Junior

Odeslat příspěvekod S474N 14. 4. 2005 19:11

vipburgr píše:Jo jo, velká výhoda 6230i je, že netrhá kapsy a je velmi slušně vybavená...
Kvalita megapixelových fotek však bohužel není valná, ale stačí...a/quote]

Presne a o tom to prave je. Ono kdyz se clovek taha s nejakym symbianem a zjisti, ze stejne vsechny funkce nepotrebuje a nevyuzije, tak je 6230i spickovou volbou.
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Junior

Odeslat příspěvekod 1.Miky 5. 12. 2011 03:10

Vymazal jsem si spoustu puvodních tapet,zvuků,rámečků a spořičů z nokie [b]6230i[/b], Chtěl bych to tam vecpat zpět.Nokia updater mi píše,že pro muj telefon neexistují novější aktualizace software a nedovolí to tam nahrát ani tu poslední verzi.Už je to babička,mám jí ale rád a nechci ji pouštět z ruky,Zkoušel jsem tu ruzné možnosti a kalkulačky a nevim co ještě,ale prd.Dá se to něják s obejitím servisu?Poodemykal jsem si tu spoustu telefonů ležících v zapomění po šuplatech a jdou.Kódy byly zapomenuty,nebo to byly founy od známých a tak,ale ted si rozběhat do puvodniho stavu 6230i a neni to možné.Věděl by jste někdo poradit?Mám moře telefonů se,n,htc hd2 a semsation,ale chci tuhle mrchu.Ty padla nee,to nevydrží dva až tři dny s baterkou a je to téměř k ničemu.Internet mám na compu a navigaci v autě,tak chci mít v kapse plně funkční a kompletní N6230i-(malá,spolehlivá,šikovná a funkčně dostačující) prostě Ideální
1.Miky
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Kniter 5. 12. 2011 11:48

Firmware ide prehrat len cez flashovaci box, ktory maju v servise. Je drahsi ako ten telefon.
Tapety a zvuky by si mal naspat.
Doma mam subory z tejto nokie, tak mozem poslat. Ale ,doma budem az za tyzden.
K♥N♥I♥T♥E♥R loves Galaxy S5 neo+32GB

Zoznam aplikácií pre Nokiu :arrow: http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?f=6&t=1093900
Kniter
VIP uživatel