Ztráta molitanu na sluchátkách

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod lumicek 22. 9. 2005 21:19

Prosím, kde se dá sehnat krycí molitánek na sluchátka Nokia? Jeden z nich jsem ztratil :-(
lumicek
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 22. 9. 2005 21:22

ja co pouzivam sluchatka tak jsem to v zivote nepouzil :-))
muze se tam pouzit ktery koliv jiny z jakych koliv sluchatek..
Novy se koupi asi tezko... Ale nejake sluchatka u vetnamcu za par korun to jiste mit budou...
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Luke 23. 9. 2005 10:47

Zkus se poptat v autorizovanem servisu, teoreticky by melo jit objednat i tohle... i kdyz k cemu jsou ty molitany vlastne dobre? :-)
Luke
Junior

Odeslat příspěvekod Michal P 23. 9. 2005 11:15

Nahradní molitany na sluchátka vyrábí Hama sám jsem si je kdysi koupil a prodávají je tam co sluchátka k walkmanům.
...
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod D.U.K.E. 23. 9. 2005 12:01

Zkus se poptat v autorizovanem servisu, teoreticky by melo jit objednat i tohle... i kdyz k cemu jsou ty molitany vlastne dobre? :-)

.......myslím, že absolutně k ničemu, kdysi mi v jednom shopu řekli, že je to kvůli tomu, aby se ti to nezašpinilo bordelem z ucha, tak nevím, já si uši pravidelně čistím a ty molitany jsem v životě nepoužil.
D.U.K.E.
Junior

Odeslat příspěvekod Michal P 23. 9. 2005 12:42

Já používám molitany protože bez nich mě sluchátka tlačí v uších.
Jsem na ně zvyklej s doby kdy jsem chodil s walkmanem.
...
Michal P
Pokročilý

Odeslat příspěvekod mbiba 23. 9. 2005 12:42

no taky sem nevedel, k cemu tam je, ale kdyz jsem je ztratil tak vim, ze duvod je jednoduchy a) s molitany slysm vyrazne mene okolniho hluchu
b) slysim vice basu
c) sykavky u vysokych tonu nejsou tak agresivni

Takze shanim ty molitany taky, tak dekuju za Tip s tou Hamou, molitanu od Hamy bych sanci dat mohl, ten snad bude aspon docela kvalitni :-)
Hloupé telefony SE>>HTC Touch Diamond>>Nokia 5230>>A zpět k hloupému Sony Ericssonu j108i Cedar (aka poslední mohykán A200)
mbiba
Junior

Odeslat příspěvekod jannnn 23. 9. 2005 13:01

taky sem jeden stratil u 6610...tak sem to vyresil koupi 6681 :twisted: :D , ne, koupil jsem si v elektre novy ty molitany. 6ks asi za 80kc...
jannnn
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod MMartinek 23. 9. 2005 16:47

Já je kupoval v Datartu.
Vůbec nerozumim, jak to, že je někdo nepotřebujete-vždyť ty sluchátka mi bez těch molitanů vůbec nedržej v uších, pořád mi vapadávaj... Kvůli tomu je taky mám...
Svět není jen o Mobilních telefonech, je i o příslušenství....
MMartinek
Junior

Odeslat příspěvekod J2 23. 9. 2005 19:05

To je celkem pravda, ale po čase si člověk zvykne a už to tak nepadá... Taky jsem je ztratil, oba, tomu se člověk asi nevyhne. Jednoduše si koupím redukci a pořádný sluchátka, tyhle "křápy" se nedají poslouchat-a to skoro nemám hudební sluch...:-)
externí redaktor nokiamania.cz
Stand up, speak up!
J2
Junior