Váš názor na Nokia 3250

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Matěj Pospíchal 25. 9. 2005 19:53

Zdá se mi velmi dobrá :tleskani .Jen doufám, že bude dobře fungovat ta otáčecí klávesnice :hm .Cenou navazuje na 3230 :tleskani . Už se těším na představení. Třeba bude ještě nějaký další phone. 8)
Matěj Pospíchal
Junior

Odeslat příspěvekod M. 25. 9. 2005 19:54

Dalsi silenost od Nokie...Moc se mi to nelibi.
M.
Expert

Odeslat příspěvekod hotspot 25. 9. 2005 19:57

Přesně, Nokie si prostě libuje ve výstřelcích a myslí si že tím zaujmou kdekoho, ale je to prostě kýč...
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Matěj Pospíchal 25. 9. 2005 19:59

M. píše:Dalsi silenost od Nokie...Moc se mi to nelibi.

No, to je fakt. Mě se zdá dobrá hlavně funkčně. Skoro to bude konkurence N70.
Matěj Pospíchal
Junior

Odeslat příspěvekod M. 25. 9. 2005 19:59

"Negativni reklama" je taky reklama. Ted uz musi firmy fakt zaujmout...
Ale tady to jaksi postrada funkcnost.
M.
Expert

Odeslat příspěvekod Jack O´Neill 25. 9. 2005 20:00

hot_spot píše:Přesně, Nokie si prostě libuje ve výstřelcích a myslí si že tím zaujmou kdekoho, ale je to prostě kýč...t/quote]

Jen bych něco řekl. O tom jestli jsou nokie dobré by měli posoudit ti kteří nokie používají a ne ti kteří použivají sony erikson takže vy s těma mobilama pokud se SEnům tak dá vůbec říkat běžte k sobě na vaše téma :!:
Jack O´Neill
Junior

Odeslat příspěvekod Dave_1984 25. 9. 2005 20:06

JO :mrgreen:
Dave_1984
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod k.a.e.l 25. 9. 2005 20:11

Prijde mi to jako zdarila kombinace designu 3230 a nekterych funkci N90 a N91. Hlavne displej mi udelal radost, aspon podle jednoho z obrazku vypada jako ten jemny z N90, na jinem to spis odpovida starsimu rozliseni, tak nevim.. Trochu se bojim ty klavesnice, aby pri psani nemela tendenci se protacet..
Ericsson GF768 -> Nokia 3310 -> Nokia 6230 -> Nokia 3230 -> Nokia N90 -> Nokia N70 -> HTC Magician -> Nokia N70 -> HTC Excalibur -> Nokia E61i -> E-Ten X500 -> Nokia 6120 Classic -> Apple iPhone -> Nokia E71
k.a.e.l
Junior

Odeslat příspěvekod Matěj Pospíchal 25. 9. 2005 20:12

Jack O´Neill";[quote="hot_spot píše:Přesně, Nokie si prostě libuje ve výstřelcích a myslí si že tím zaujmou kdekoho, ale je to prostě kýč...t/quote]

Jen bych něco řekl. O tom jestli jsou nokie dobré by měli posoudit ti kteří nokie používají a ne ti kteří použivají sony erikson takže vy s těma mobilama pokud se SEnům tak dá vůbec říkat běžte k sobě na vaše téma :!:l/quote]

Se vší úctou, o té 3250 těžko můžu diskutovat na fóru o SE. Všichni tady můžem mít svůj názor. Jestli se to někomu nelíbí...
Matěj Pospíchal
Junior

Odeslat příspěvekod YAMATO 25. 9. 2005 20:14

Nebo klidně i beze vší úcty...
Když zmizíš, tak budeš zmizelej, jinak tě zmizím já.
YAMATO
Pokročilý

Odeslat příspěvekod hotspot 25. 9. 2005 20:15

Tak to je LOL :))
Jack O´Neill: takže ty rejpale, používal jsem čtyři Nokie, čtyři jsou u nás v rodině, mimoto jsem ještě dvě testoval - takže když mám SE hned to neznamená že o Nokiích vím prd, tak zalez a nepiš sem takový kraviny ;) navíc nevím co má společné to jaký mám mobil, s mým názorem na model Nokie... Zato ty seš asi jeden z těch zapřísáhlejch Nokiářů co? Kolik ti vůbec je, že jsi vypustil takovou hovadinu?
"It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt." - Mark Twain
hotspot
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod deluX 25. 9. 2005 20:42

reknu vam to na rovinu!po par dnech by me z ni jeblo!a to mam nokie rad :)
deluX
Junior

Odeslat příspěvekod jerry 6610 26. 9. 2005 07:44

Vypadá celkem zdařile ta 3250 uvidíme jak si povede v prodejnosti až se bude prodávat a až bude megarecenze tak ji zhodnotíme lépe ne!
nokia 6110-6210-6610i - 62310i -6500 a konečně nokia 6300
jerry 6610
Junior

Odeslat příspěvekod YAMATO 26. 9. 2005 08:28

Co ji však už teď závidím je 3,5 mm jack...
Když zmizíš, tak budeš zmizelej, jinak tě zmizím já.
YAMATO
Pokročilý

Odeslat příspěvekod borsuk 26. 9. 2005 08:51

No,nevím,jsem příznivcem "normálních telefonů"kroutící klávesnici nemusím,vypadá to trochu jako výstavní kýč,nicméně netvrdím že je to špatné,mít ji k používání,možná bych změnil názor,těžko říct.
borsuk
Mírně pokročilý

Další stránka