Já na něj taky čekám,ale rozhodně si ho nekoupím hned po uvedení natrh, asi tak 3 měsíce počkám,než klesne trochu cena!
Do Vánoc bude, ale poptávku by měla pokrýt v lednu, ale pár xx kusů by se mělo objevit v prosinci v obchodech
no já taky na nej čekám,ale koupim ho nejdriv v unoru,nebo v breznu...aby cena kousek klesla-bude mít aj vyšší softver-nebude mít klasické nokiácké mouchy-jako všechny nové modely
Docela by mě zajímalo, jaký budou rozměry displeje, ale čeho se obávám, tak výdrže tohoto telefonu, už udávaná výdrž je malá a ta bývá ještě nadhodnocená
jj...jdu do něj hned co to půjde:) Hlavně aby ho nabízel Eurotel...mám teď možnost koupit si dva founy na prodloužení smluv(mobil+), kde sou ceny obvykle tak poloviční... a taká mašinka za nějakých 6,7 tisíc fakt stojí zato:)
No, podle pomeru displeje k celymu telefonu by mohl mit displej na vejsku par milimetru pres 4,5 cm, to bude krasne jemny...
Ty vydrze se ale obavam taky, pro me jakmile telefon nevydrzi alespon 3 dny, tak je na nic. Takze doufam ze se soudruzi z Nokie pochlapi, a ze fotak bude zvladat makro kvuli foceni textu a ne ze to bude mizerie jako u N70!
Proc by telefon vydrzivsi mene nez tri dny byl k nicemu? V tom pripade mam telefony k nicemu uz hodne dlouho NA CO nekdo potrebuje tri dny vydrz? Doma mam zasuvky, v praci mam zasuvky, v aute mam nabojecku...mne teda staci, kdyz telefon vydrzi jeden den Leda by nekdo byl zalesak a tri dny spal v lese bez styku s civilizaci