Nokia 6280 - obecná diskuze

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod copper 29. 5. 2007 18:59

V podstate se jedna o vysilani doplnene textovymi informacemi prostrednictvim datove linky. Vice o Visual Radio najdes tady nebo na domovskych strankach projektu.
~ Carpe diem ~
copper
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xmindox 29. 5. 2007 19:07

Takže zasa vynikajúca služba ktorá nema na Slovensku podporu.
Push to Talk a Visual Radio sú zaujímavé funkcie. Škoda že u nás nie je ochota zaviesť tieto služby.
xmindox
Junior

Odeslat příspěvekod xmindox 29. 5. 2007 20:46

Mám problém.
Dnes som si aktivoval Orange World mini. Keď som sa pripojil cez integrovaný prehliadač tak všetko klape, ale stiahol som si Operu mini 3 a po otvorení: Zvolím Povoliť prístup na sieť, tak v prehliadači napíše nasl. Provádim kontrolu a následne: že Nelze se připojit k Internetu.
Neviete čo s tým.
xmindox
Junior

Odeslat příspěvekod Kniter 30. 5. 2007 12:58

Ked som si ja nainstaloval prehliadac asi po 3 neuspesnych pripojeniach sa zobrazila otazka ci suhlasim z licenc.podmienkamy.Tiez som ho najprv preinstaloval a vypol a zapol fon a slo to.
Kniter
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod JTa 30. 5. 2007 18:04

Ahoj. Může mi někdo poradit jak upgradovat firmware. Mám 5,92 a chtěl bych vyzkoušet novější. Sice jsem to tady přečetl, ale moc chytrej nejsem. Přes NSU 1,3,71 mi to nejde a jinej program jsem nesehnal. Jestli teda někdo může poradit a poslat třeba odkazy na stažení potřebnejch věcí budu rád. Díky
JTa
Junior

Odeslat příspěvekod PA4OT 12. 6. 2007 16:10

som tu novy...skusal som hladat a nikde som nenasiel ze kde stiahnut ten phoenix???alebo aky ma cely nazov ten program???
PA4OT
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod copper 12. 6. 2007 16:55

Phoenix Service Software
~ Carpe diem ~
copper
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod senoros 17. 6. 2007 22:16

ahojte, da sa na 6280 nejak precitat format pdf, alebo nejakym sposobom kniha?
senoros
Junior

Odeslat příspěvekod ok 18. 6. 2007 07:19

Když jsem zakládal toto téma, netušil jsem, že tu bude tolik příspěvků...Vlastně nejvíce ze všech témat 8)
Bohužel tento foun není dost kvalitní. Naštěstí jsem ho ihned vrátil. Ale vy ostatní jste jistě spokojeni.
Tak pište a founujte s 6280 :tleskani
(.)(.)
neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí CARPE DIEM
ok
Junior

Odeslat příspěvekod BigFoot007 18. 6. 2007 09:32

jo. ale podla poctu klesajucich prispevkov uz nie je 6280 nic nove pod slnkom a jednoznacne sa zacne pomaly vytracat...ale ten phone ma nieco do seba...
Have you tried turning it off on on again?
BigFoot007
Junior

Odeslat příspěvekod erik.aragorn 18. 6. 2007 09:36

ten fon je pre mna velkym sklamanim....cakal som od neho viac...hlavne stabilta, nedorisene konstrukcne spracovanie.....ja som z neho sklamany.....a znova prechadzam na Sagem...ten ma nesklamal....
Your pretty face go to hell!!!!!!!

Siemens A25, Alcatel OT 320, Sagem Myx5-2,Nokia 6280, EuroTel/T-Mobile SDA, Orange SPV M3100 WM6, Orange SPV C100, Palm Treo 750 + 8GB microSDHC
erik.aragorn
Junior

Odeslat příspěvekod playmaker 18. 6. 2007 12:24

Já celkem často měnil telefóny(3210 - 3310 - 7210 - 6230 - 6280), ale až teď zatím nemám nutkání telefon měnit. Možná až bude levnější N95 :lol:
Když jsem bral 6230, tak jsem myslel že ho budu mít dlouho, ale už po roce nebo jak ho odsunula na post telefonu pro druhou kartu právě 6280 a i přes nějaké hapry mám ten telefon rád a jsem poměrně spokojen.
Mobil: N85 v.30.101 + 6280(1GB MiniSD) v.05.92 ; Foťák: Panasonic TZ1(1GB SD)
playmaker
Junior

Odeslat příspěvekod C-man 18. 6. 2007 12:42

Službu si treba aktivovať u operátora. On Ti poskytne nastavenie služby. Samozrejme za poplatky!!!

Upgrade firmwaru je zasahovanie do telefonu a stráca sa zaručná doba. Ak tak firmware upgrade len cez operatora. da sa aj cez software ktory je pribalený k telefonu pomocou internetovej stranky nokia (potreba sa registrovať) sam som to chcel urobiť, ale nakoniec som sa rozhodol pre operatora. za ten rok bez zaruky to nestojí...

http://www.nokia.cz/support/softwareupdate/ tu pomocou softwaru pribalenému k telefonu.

//jannnn - příspěvky sloučeny
C-man
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod redmond 18. 6. 2007 13:13

to: C-man
1, pouzivaj funkciu "upravit" ak je tvoj prispevok posledny a chces pridat dalsi prispevok :!:
2, co to tu pises o upgrade FW, ked sa v tom nevyznas tak to tu nepis. Zbytocne popleties ostatnych
my name is mond, Redmond.
redmond
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Dollfi 19. 6. 2007 00:54

erik.aragorn píše:ten fon je pre mna velkym sklamanim....cakal som od neho viac...hlavne stabilta, nedorisene konstrukcne spracovanie.....ja som z neho sklamany.....a znova prechadzam na Sagem...ten ma nesklamal....

Tak jestli přecházíš na Sagem :D to ti gratuluju! Já se s ním nedovolal ani na protější chodník...

Jo a myslím, že nebude trvat dlouho a tema na 6300 bude mít více přídpěvků... tahle nokia je myslím supr... vlastní zkušenost cca měsíc :wink:
Ten bramborák je moc bramborovej! To kyselo je moc kyselý! A vůbec... Co si myslíš?
Dollfi
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka