Nokia 6600 - několik dotazů

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod ObiWan 8. 10. 2005 09:21

Ahoj všichni :) Chystám se asi koupit Nokiu 6600 a chci se nejdřív na pár věcí zeptat.

1) Kámoš na ICQ mi říkal, že 6600 je i s novým FW pomalá (v porovnání s jinými telefony) a semtam se trhne. Pár témat jsem už na to našel na jiném fóru, kde psali, že u nového FW je to rychlejší atd., ale mohli byste tu rychlost srovnat i s jinými mobily pls?
2) Je u focení nějaký zvuk? Popř dá se nějakým způsobem vypnout? (např tichým režimem, jak je to u většiny SE apod.)
3) Jaké jsou ostatní vaše zkušenosti s tímhle mobilem? Vyplatí se koupit, nebo je za přibližně stejnou cenu nějaký jiný lepší mobil? (prý ho dost lidí prodává a vyměňuje za jiný, kvůli nestabilnosti, sekání apod.)

Díky moc za všechny názory, ještě nejsem úplně rozhodlý, který mobil si chci koupit 8)

//De Funes: upraven název vlákna.
ObiWan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Levisek 8. 10. 2005 09:52

1) Me prijde rychlost ok, ale jak vemu do ruky 6670, tak citim ze je trochu rychlejsi
2) zvuk jde vypnout
3) jsem spokojenej, ja ho koupil uz ojetej a uplne novej bych ho nekupoval.
Mobilmania: Samsung S21+
Autorevue: Ford Mondeo 2.5 T, 162 kW
Levisek
Junior

Odeslat příspěvekod ObiWan 8. 10. 2005 10:24

Tak to je super :) Jaký tam máš FW?
ObiWan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Caddy 8. 10. 2005 10:36

novej uz stejne nesezenes :)
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod ObiWan 8. 10. 2005 10:53

Jakto?
Jo a ještě jedna otázka: Prý umí s okolím komunikovat jen pomocí BT, nemá prý výstup na kabel. Jakým způsobem teda v servicu nahrávají nový FW?
ObiWan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod party boy 8. 10. 2005 10:57

Já ji měl asi před rokem a půl, byl tam ten původní nejstarší FW a byla v pohodě, nemrzla, odezva telefonu při SMS byla perfektní, menu taky rychlé.
party boy
Junior

Odeslat příspěvekod mousefromhouse 8. 10. 2005 10:57

ObiWan píše:Jakto?
Jo a ještě jedna otázka: Prý umí s okolím komunikovat jen pomocí BT, nemá prý výstup na kabel. Jakým způsobem teda v servicu nahrávají nový FW?v/quote]

Umi komunikovat pomoci infra a BT, pokud chces nahravat vetsi objemy dat na kartu, tak musis pouzit ctecku. Novy fw se da nahrat v servise pres servisni kabel, ktery se pripojuje do konektoru kdesi pod baterii...
mousefromhouse

Odeslat příspěvekod ObiWan 8. 10. 2005 11:03

Aha. A ještě jeden (asi už poslední) dotaz: Jsou zvonění opravdu tak potiché, jak píšou např na symbian fóru? Jak je to s kvalitou reproduktoru? Jde dát na zvonění i něco jiného než MID?
ObiWan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod party boy 8. 10. 2005 13:42

Ano zvinění bylo tiché. Reproduktor taky horší.
party boy
Junior

Odeslat příspěvekod Dark_Healt 8. 10. 2005 13:49

No ja nevim mel jsem FW 5,26 za celou dobu pouzivani se sekl 2x pouzival jsem ho pres pul roku! No a ten reproduktor kdyz je vyzvaneni mid da se to ale jak tam das wav nahlas tak pekne rezonuje! Bud tebou bych sel radsi do 6260tky je trochu drazsi ale aspon uz ma radio a pop-port!
Dark_Healt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod salex 8. 10. 2005 13:55

Dark_Healt píše:No ja nevim mel jsem FW 5,26 za celou dobu pouzivani se sekl 2x pouzival jsem ho pres pul roku! No a ten reproduktor kdyz je vyzvaneni mid da se to ale jak tam das wav nahlas tak pekne rezonuje! Bud tebou bych sel radsi do 6260tky je trochu drazsi ale aspon uz ma radio a pop-port!

TAk tak môžem len odporučiť.
Musel som dať nahrať nový fw, lebo sa sekal alebo bol pomalý atd ale inak perfektný :tleskani
salex
Pokročilý

Odeslat příspěvekod Destro 8. 10. 2005 14:35

sezenes ho a v pohode, novejmobil.cz ho ma za necelejch 7 litru novej, mozna uz ho nemaj vsude ale da se sehnat
Destro
Junior

Odeslat příspěvekod Caddy 8. 10. 2005 15:40

ja bych to taky videl na 6260, ta je naprosto paradni (v cerne barve, stribrna ne)
Caddy
Pokročilý

Odeslat příspěvekod jannnn 8. 10. 2005 15:51

osobne bych si taky trochu priplatil a koupil neco novejsiho....
jannnn
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod mirek6600 8. 10. 2005 16:43

Takze ja 6600 pouzival jiz 14mesic a posledni dva mesice novy frimware jelikoz jsem tam mnel nejstarsi ted tam mam 5.53 a je naprosto supr rychla je rychla stejne jako 6230,6310 akorat s timhle frimawarem je pri ukladani poznamek v kalendari pomalejsi nez stim starym frimwarem tam to bylo rychlesi byla to 3.42.

Jinak novou ji v pohode sezenes ale uz se doprodavaji treba na narodni tride v mobilpohotovosti ho maj ve dvou barevnych variantach za 7500 myslim mozna min z 24mesicu zarukou a zadny dovoz origo zaruka od nokie ja ji mam odtamtut taky.

Zvuk fotaku lze vypnout tichym rezimem

Zvoneni sice veknu nebo tramvaji temer neuslisis ale kdyz tam das prevedenou MP3 do formatu WAV a zesilis trochu nektery nepotrebujou zesilit zalezi na konkretni MP3 tak hraje dos nahlas.A to ze rezonuje je sice pravda ale jen kdyz v ty pisnicce je hlas nebo naky prilis vysoky tony.

Na zaver : jelikoz je to nejlevnejsi symbian foun ktery uz se sice doprodava.Pokud nechces dotoho vrazet treba 10000 za 3230 ktera je o trosku lepsi tak jdi do 6600 za 7500KC , ale muzes tam koupit i lehce jetej ze zarucakem tak kolem 5500kc.Ale tech tam moc nemaj a pokud jo tak jsou hned pryc.
Ono to sice vypada ze tady vychvaluju 6600 ale proc davat zbytecne moc penez za lepsi pokud nechces od toho aby to fotilo jak digitalni fotak.Ja ji mam a fotky jsou slusny koukni na recenzi tady na mobilmanii a uvidis.
:D :D
Heh tak jsem se vykecal :D :D :D :D :D
mirek6600
Junior

Další stránka