paskvil pop-port - amputace?!?!

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod pavproch 8. 4. 2005 13:47

Původně na fóru NM:

Přátelé, taky jste na mrtvici z toho (prakticky nefunkčního) pop-portu? Neviděli/neslyšeli jste někdo někdy někdy návod na jeho amputaci z přístroje a nahrazení tradičním jackem 3 (3.5) mm????? Asi by to byl masakr (pila, fréza, svářečka, navíc záruka v kýbli atak), ale bylo by jednou provždy po problémech. Nepoužívám DKU, milovaný pop-port mám jenom na bondofku (origoš Nokija), ale po 2 měsících tam ten konektor prostě buď nezastrčím, nebo když zastrčím, tak hned vypadne....

Update (o měsíc později): MRTVICE POKRAČUJE, fčíl už tam ten zas**nej pop-port nezastrčím ani o-milem!

Další střelenej nápad: co takle amputovat pop-port a instalovat USB.....
pavproch
Junior

Odeslat příspěvekod Croog 8. 4. 2005 15:09

pavproch píše:...pila, fréza, svářečka, navíc záruka v kýbli...
Croog
Junior

Odeslat příspěvekod Fido (novy) 8. 4. 2005 15:16

jj z nejakeho starsiho hf urez koncovku a pripajej si tam 3.5 mm "dirku"(mozna by bylo lepsi 2,5 mm ptz nevim jestli jsou na nokie 3,5 mm hf) snad to pujde,ale zas nevim nevim........
Fido (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod ..H.A.Z.I.. 11. 4. 2005 06:57

Hele ale teď mě tak napadá co takhle to dát na záruční opravu, vždyť tohle je velká chyba,sice způsobená stářím ale zas tak dlouho ten foun nemáš!
HelloMoto
..H.A.Z.I..
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod pavproch 11. 4. 2005 17:04

No jo, to je fakt.... kruci, že mě ty nejjednodušší řešení nenapadnou samy....thx....
pavproch
Junior

Odeslat příspěvekod aznoH 11. 4. 2005 17:44

Díval jsem se na odkaz, který tu napsal Croog a přemýšlel jsem, jak by se ta redukce dala využít....obyčejná sluchátka (Jack) určitě, ale jinak mě nic nenapadlo. Kabel, handsfree je v pop-portu a to bych asi neměnil.
Sagem MC920~Nokia 3330~Nokia 7110~Nokia 7650~Nokia 6630~Nokia N70~Nokia N95~Neonode N2~Nokia N95 8GB~Apple iPhone 3G 8GB~Nokia Lumia 820~Nokia Lumia 930~Apple iPhone 7 32GB

VIP člen diskusního fóra MobilMania.cz
aznoH
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod pavproch 11. 4. 2005 19:12

No jo, to je přesně to, co bysem si představoval: jackova dírka do founu, do kerý by se bezproblémově dala strčit akorát tak ta nejjednodušší bondofka bez jakýchkoli vyfikaností..... ach jo.... stará dobrá N5210...
pavproch
Junior

Odeslat příspěvekod Croog 11. 4. 2005 22:10

aznoH píše:Díval jsem se na odkaz, který tu napsal lb]Croog[/b] a přemýšlel jsem, jak by se ta redukce dala využít....obyčejná sluchátka (Jack) určitě, ale jinak mě nic nenapadlo. Kabel, handsfree je v pop-portu a to bych asi neměnil.s/quote]

Už se mi párkrát hodilo mít možnost 6230ku připojit k "velkejm" bednám + sem to párkrát použil jako hf v autě s výstupem na bedny autorádia (společně s adaptérem 3.5mm jack>kazeta).

Sem tam prostě nic jiného než 6230ka není k mání.. :wink:
Croog
Junior

Odeslat příspěvekod Gloe 11. 4. 2005 22:17

Jen tak nahodou nekdo nevite adresu nakeho ceskeho weboveho obchodu, kde bych tu redukci sehnal, ze?
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mmartinko12 13. 8. 2005 18:11

Ta redukce je blbost, prece nebudes behat s mobilem ve kterym je zastrcena redukce a kdyz to budes vyndavat mas to to same co vyndavat datovy kabel(taky ti ta redukce casem bude vyndavat) :pozor2
mmartinko12
Junior