Váš názor na mob. telefon Nokia 7110?

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod majsner.home 11. 4. 2005 22:15

Jaký máte názor na mobilní telefon Nokia 7110? Myslim desing, funkční vybavení, ovládání atd... preferujte vlastní zkušenosti před domněnkami.
majsner.home
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Gloe 11. 4. 2005 22:17

Docela narezovej foun! :twisted: Skoda ze je jen tak pomalej! :cry:
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Gloe 11. 4. 2005 22:33

Jezis sorry, ja myslel, ze je v nadpisu Nokia 7710! LOL :lol:
Gloe
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod aznoH 11. 4. 2005 22:44

Nokia 7110? To už je poněkud starší mobil. Já jsem ho měl a myslím, že na tu dobu byl v dobrý.
Hlavně se mi líbil velký displej (v té době byl velký), aktivní kryt (v mechanismu nebyly žádné problémy) a pěkná chameleonová matná barva. Na tlačítka se psalo perfektně a rolovací tlačítko bylo taky OK. :wink:
Sagem MC920~Nokia 3330~Nokia 7110~Nokia 7650~Nokia 6630~Nokia N70~Nokia N95~Neonode N2~Nokia N95 8GB~Apple iPhone 3G 8GB~Nokia Lumia 820~Nokia Lumia 930~Apple iPhone 7 32GB

VIP člen diskusního fóra MobilMania.cz
aznoH
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod webman 12. 4. 2005 07:47

tiez som pouzival ten mobil, nemozem nan povedat nic zle. cely cas mi fungoval na 100%. mal som na nom predposledny firmware a telefon nezamrzal a bezal celkom rychlo.
webman
Junior

Odeslat příspěvekod VooDoo (novy) 12. 4. 2005 08:12

luxus phone.. :-) nez sem si koupil k700i, tak jsem ho pouzival.. neni to tak dlouho :-) cca 6mesicu a jeste porad na nej lidi s udivem koukali.. ted uz teda spis kvuli jeho stari :-) ale i tak umi porad zaujmout.. jinak ta jeho rychlost fakt nic moc..
Polovina obyvatel České Republiky jsou optimisté, ta druhá na drogy nemá . . . :O)
VooDoo (novy)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vratu 17. 4. 2005 21:33

Je to prostě klasika... škoda, že noka neudělala podobnej phone, chtělo by to vskřísení
vratu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Jony 17. 4. 2005 21:59

Nevim jak ostatni, ale mi se dostal do ruky typ, ktery mel pouze anglickou T9, prestoze byl zakoupeny v CR.
jinak vse OK, hlavne velky displej a bezva hra Tenis :-)
Naposledy upravil Jony dne 17. 4. 2005 22:01, celkově upraveno 1
Jony
Junior

Odeslat příspěvekod vratu 17. 4. 2005 22:00

Přesně!!! Ta hra tenis... jeeee 8)
vratu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Chytrák 18. 4. 2005 13:37

Jediný co mi na něm vadilo, že s tenkou liPolkou vypadal trochu divně.. Jinak naprostá spokojenost.
Chytrák
Junior

Odeslat příspěvekod steinway 19. 4. 2005 12:07

No nevim, pruser byl prave ten vystrelovaci flip. Jednou me telefon spadnul na zem a od te doby uz to nebylo ono. Ale je fakt, ze na tu dobu to byl dobrej telefon - taky me stal 17 000 Kc!
steinway
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod webman 19. 4. 2005 12:20

steinway píše:No nevim, pruser byl prave ten vystrelovaci flip. Jednou me telefon spadnul na zem a od te doby uz to nebylo ono. Ale je fakt, ze na tu dobu to byl dobrej telefon - taky me stal 17 000 Kc!

tak ked padol na zem tak jasne ze to uz nebolo ono.
webman
Junior

Odeslat příspěvekod dejvidek 19. 4. 2005 12:50

Pamatuju si jak sem kdysi na netu četl jeho preview, sem po tom mobilu šíleně toužil, nakonec sem si ho nekoupil, nezapomenutelnej je ale roller, škoda že to nikdo nezkusil dát i do jinýho telefonu, dneska to je samej joystick.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod dejvidek 19. 4. 2005 12:52

Gloe píše:Jezis sorry, ja myslel, ze je v nadpisu Nokia 7710! LOL :lol:

Pokud chceš svůj příspěvek upravit, lze to pomocí funkce Obrázek kterou máš u každého příspěvku. Mnohem lepší, než psát nicneříkající (další) příspěvek.
dejv
dejvidek
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod webman 19. 4. 2005 15:34

dejvidek píše:
Gloe píše:Jezis sorry, ja myslel, ze je v nadpisu Nokia 7710! LOL :lol:

Pokud chceš svůj příspěvek upravit, lze to pomocí funkce uimg]http://mobilforum.mobilmania.cz/templates/subSilver/images/lang_czech/icon_edit.gif[/img] kterou máš u každého příspěvku. Mnohem lepší, než psát nicneříkající (další) příspěvek.
dejv)/quote]

hej dobre ze pridali tuto funkciu ale skoda ze tak neskoro, uz to mohlo byt ovela skorej.
webman
Junior

Další stránka