Chyby firmware v. 3.23 na N6230i

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod vratu 18. 4. 2005 11:30

Já bych taky řekl, že některá "vylepšení" firmwaru nejsou zrovna iideální... jak vůbec nokia příjde na to, že to lidem bude více vyhovovat a že to je zlepšení oproti předcházejícímu FW? Dělaj ankety :) :?: [/b]
vratu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod webman 18. 4. 2005 12:32

to driver
a neda sa to ani nastavit niekde v nastaveni kamery?
webman
Junior

Odeslat příspěvekod Skvarek 18. 4. 2005 13:05

jak zjistim FW a jaky je nejnovejsi na N6230i? Vzdyt je par dni na trhu, nerikejte, ze uz je nejaky novy FM?
Skvarek
Junior

Odeslat příspěvekod S474N 18. 4. 2005 13:48

*#0000#

FM urcite nove neni, teda jestli mluvis o radiu :D :D :D :D :D
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Junior

Odeslat příspěvekod Skvarek 18. 4. 2005 14:31

:) samozrejme FW ne FM

no tak ted se jen modlit, aby v novem FW bylo treba zohledneno pripojovani obrazku v max. rozliseni k emailu
Skvarek
Junior

Odeslat příspěvekod Skvarek 18. 4. 2005 14:56

no pro me je to prave klicova zalezitos, kterou potrebuju, pokud nechci tahat vsude NB, nebo neco podobnyho a je pro nepochopitelny, ze je velikost obrazku omezena, kdyz uz ten fotak dokaze vyfotit alespon neco trochu normalniho a ne jen flek, jako predchozi modely
Skvarek
Junior

Odeslat příspěvekod S474N 18. 4. 2005 15:51

Skvarek píše:no pro me je to prave klicova zalezitos, kterou potrebuju, pokud nechci tahat vsude NB, nebo neco podobnyho a je pro nepochopitelny, ze je velikost obrazku omezena, kdyz uz ten fotak dokaze vyfotit alespon neco trochu normalniho a ne jen flek, jako predchozi modely

Nechapu co od toho cekas, radeji si kup nejakej superkompaktni digital.

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Junior

Odeslat příspěvekod Skvarek 18. 4. 2005 16:35

digitalni fotak samozrejme mam, ale to neresi problem s rychlym poslanim nahledu neceho (reality) v tom danem okamziku po vyfoceni ....
Skvarek
Junior

Odeslat příspěvekod S474N 18. 4. 2005 17:01

Skvarek: ja fotky ukladam na MMC kartu a nebo je pres BT hnedka lifruju do PC.

S474N
Junior

Odeslat příspěvekod Skvarek 18. 4. 2005 17:07

Ale to neresi muj problem -> neco vyfotit (treba barak) a nekam to hned poslat, coz se mi jevilo na 6230i idealni

Ano muzu to vyfotit na Canon, stahnout do Notebooku, pres BT poslat, ale to je trochu problematicke, zvlast kdyz potrebuju jen jakztakz nahledy a nechci nikam lizt z brasnou plnou kramu ....
Skvarek
Junior

Odeslat příspěvekod S474N 18. 4. 2005 17:11

skvarek: kdyz chces nahled, tak si zmensi rozliseni a potom ti to poslat pujde.

S474N
Junior

Odeslat příspěvekod Skvarek 18. 4. 2005 17:12

:) a vracime se na zacatek

jak jsem psal, fotky z 6230i nejsou nic moc, ale pro muj ucel staci tak akorat, proto jsem zklamanej, ze nejdou posilat

u napr. 6610i jsou to jen barevne fleky :)))
Skvarek
Junior

Odeslat příspěvekod Jouda.II 19. 4. 2005 18:52

Jouda.II píše:Tak jsem zjistil, že nejdou napsat písmena Š a Ť. (Malá ani velká).l/quote]
Tak už to maká. Normálně se to musí povolit v nastavení zpráv.
Jouda.II
Junior

Odeslat příspěvekod S474N 19. 4. 2005 20:17

Jouda.II píše:Tak už to maká. Normálně se to musí povolit v nastavení zpráv.z/quote]

Ne povolit, ale nastavit na Cestinu :wink:

S474N
Junior

Odeslat příspěvekod Jouda.II 19. 4. 2005 21:10

S474N píše:
Jouda.II píše:Tak už to maká. Normálně se to musí povolit v nastavení zpráv.z/quote]

Ne povolit, ale nastavit na Cestinu :wink:
Tak, správně, nastavit. Objevila se další chyba, po vyjmutí z hands free telefon někdy zamrzne. Byl jsem v MobilASK a tam mě řekli, že tam s tímhle problémem bylo už víc lidí. Takže jedině čekat na nový f/w.
Jouda.II
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka