problem s kontaktama...n3650

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod spirit 14. 4. 2005 15:23

mam problem...
nejde mi ulozit jedno cislo do kontaku..vlastne jde ale kdyz mi to cislo zavola tak mi to nenacte z kontaktu a vidim jenom cislo misto jmena...jine cisla sem normalne ulozil...protom to neni zadne vyjimecne cislo-je upe normal..zkousel sem to i pod jinym jmenem ulozit ale furt stejne....PLS HELP :?:
spirit
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod webman 14. 4. 2005 16:45

toto sa obvykle deje ked mas cislo ulozene viac krat. telefon podla cisla nevie priradit meno preto vypise iba cislo. tak ze s najvacsou pravdepodobnostou toto
webman
Junior

Odeslat příspěvekod spirit 14. 4. 2005 19:56

no to prave ze sem si taky myslel...ale to cislo je fakt jedine...neska jsem ulozil dalsi cislo a uplne normalni...jen to jedno nevim proc nejde...
zkousel jsem i to ulozit na SIM a pak to zkopirovat do tel. ale to same...ulozit to ze zmeskaneho hovoru,nebo primo jako novy zaznam-bez výsledku... :cry:
spirit
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Fido (novy) 14. 4. 2005 20:00

tak to zkus vymazat to cislo a nechat se tim clovekem prozvonit.uvidis jestli ho nemas ulozeneho pod jinym jmenem
jinak padlo mam taky a to same se mi stalo......
Na tomto miste muze byt Vase reklama.............pokud mi darujete N70 :D
Fido (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod spirit 15. 4. 2005 14:13

mno uz jsem na to prisel....prijizdel sem seznam a nasel jsem to cislo..(uz sem ho nekdy ukladal,ale hoodne davno..)takze to byl ten problem s 2 jmeny s jednim cislem....takze prblem je vyresen.... :oops:
spirit
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Driver 15. 4. 2005 15:40

Hmm to bylo jasny, to delaj vsechny nokie.

Jinak pro symbian doporucuju AGORA CONTACT MANAGER, exportuje ti to kontaky to Excelu a tam se ty cisla hledaj daleko lip nez v mobilu.

Taky doporucuju sesynchornizovat mobil s MS Outlook - adresar. A pak taky Oxygen phone manager for Symbinan OS phones. Fakt super program, kterej ma i adresar, kterej je prehlednej....

Jinak 3650 sem mel a uz bych nikdy nic tak velkyho nechtel. Ale symbian je super!
Das Auto
Driver
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod spirit 15. 4. 2005 15:57

jj...o te Agore jsem slysel...s Outlokem to nemam jak synchronizovat,protoze mam na compu jenom ctecku pametovek...Irda a bluetooth nemam....
spirit
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Driver 15. 4. 2005 17:34

Tak to ale o hodně přicháziš.. kdybys věděl, co všechno se dá dělat s 3650 připojenou přes bluetooth. Jen tak pro začátek třeba ovládat Winamp, surfovat na 3650 na netu a neplatit za GPRS, protože to jde přes BT a PC, můžeš ovládat mobil anis bys na něj šahal - zase přes PC. Obrazovku mobilu máš na PC v 3x většim formátu, než na mobilu atd atd atd je toho fakt hodně.

BT si kup, je to dobrá věc.
Das Auto
Driver
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod spirit 16. 4. 2005 18:54

jj....a s tim netem to je pripojeny pres BT k netu od pc????nebo to nak blbe chapu??? :hm
spirit
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Leszek 16. 4. 2005 19:09

Jj, presne tak, chci to taky vyzkouset, ale zatim jsem nemel moznost vyzkouset, pac mam jen USB kabl
Leszek
Junior