DALŠÍ PODIVNOSTI KOLEM 6230i
1) Nejdřív věc, u který si nejsem jistej, jestli nedělám nějakou blbost. Všimli jste si, že když si vytvoříte skupinu volajících, tak se celá ta skupina objeví i v telefonním seznamu. Např., když vyrobím skupinu VIP, tak mám v telefonním seznamu najednou položku VIP s ikonou skupiny. Přijde mi to jako zbytečný, hlavně v momentě, kdy do skupiny dám jen jednoho člověka, kterýho chci odlišit zvoněním a skupinu nazvu podle něj. V ten moment mám jeho jméno v seznamu 2x. Jednou jako člověka, podruhý jako skupinu...
2) Co mě štve víc jsou problémy s kompatibilitou N6230i přes BT. Brácha má N6630 a když já jemu posílal soubory přes BT, šlo všechno OK. Když se mi on snažil poslat fotku, N6230i ho k sobě vůbec nepustila a telefony se ani nespojily. Přitom autentifikace šla. Nicméně ani po autentifikaci se dvě Nokie (!!!) při přenášení souboru z N6630 na N6230i nespojily.
3) Další věcí je problém s fotkami. Když pošlete z některých telefonů přes BT fotku, N6230i ji neotevře s tím, že jde o nepodporovaný formát souboru (přitom to je JPG). Děje se mi to s D-500 od Samsungu. Opačně to jde, ale jakákoliv fotka, v jakémkoliv rozlišení, nafocená v D-500 a poslaná přes BT do N6230i se prostě neotevře.... Jaký máte zkušenosti s ostatními telefony?
That's all for today