To víš to by se někdo musel obtěžovatmichel_svk píše:jak uz napisal jack tak seznam alebo si to vygooglujco tak si dat 3gp converter +download a ides je ich tam dost

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
To víš to by se někdo musel obtěžovatmichel_svk píše:jak uz napisal jack tak seznam alebo si to vygooglujco tak si dat 3gp converter +download a ides je ich tam dost
mickaelb píše:To je nejake divne, smsek se mi vejde tak 170 (150 v telefone, 20 na SIMce), na pametovku to nejde, leda si to muzes pretahnout do pc...u 6230i je pamet pevne nastavena na 150sms.
LopR píše:Nevite nekdo kde sehnat provodnik videi do 3gp...nehce se mi kvuli tomu zakladat nove tema,tak doufam ze mi tu nekdo poradi...
Moc diky
Lubi píše:
. . . navíc vypíše Life timer, což je spořič baterie (regulace osvětlení displeje).
Možná že úpravou tohoto by šlo upravit intezitu osvětlení displeje a vlastně i prodloužit dobu do dalšího nabíjení...ale třeba se mýlím...
Luboše/quote]
Koblih píše:...Ten life timer ti akorat ukazuje jak dlouho (udajne v hodinach) mas telefon zapnuty.. Ja tam treba ted mam 0010:29...
De Funes píše:Bude ti stačit například Nokia PC suite, v kartě jeho prográmků hledej Správce souborů, otevře se ti průzkumník, vjedeš do složky s ikonou telefonu 6230i, jsou tady složky pamětová karta, paměť telefonu, adresář, zprávy. Poslední jmenovaná je tvůj cíl.
Jakmile do ní vjedeš, PC suite začne načítat zprávy z telefonu, proces max. na půl minuty. Potom složky a zprávy uvidíš jako v telefonu.
Mně se někdy stalo, že se načetly zprávy ale nepřiřadily se k nim jména z telef. seznamu. Proto otvírám vždy prvně telefonní seznam, opět proběhne načtení do PC a teprve potom načítám zpávy.
Můžeš být spojený přes BT, v aplikaci Nokia PC suite to ale musíš nastavit - jako způsob připojení - BT - spárovat se - etc...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků