Máš 6230i ???

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Máte rádi svou Nokii 6230i?
Miluji ji 70 %  44%  [ 70 ]
Ujde 55 %  34%  [ 55 ]
Nikdy více 33 %  20%  [ 33 ]
Celkem hlasů : 158

Odeslat příspěvekod vratu 22. 6. 2005 06:40

já mám taky černou a taky mi nějak píská nabíječka, nechce se mi to ale jít reklamovat, aby tam ze mě neudělali debila ;) bojím se toho, že když to tam začnu nabíjet tak oni to neuslyší. Navíc mě to dělá jen když je telefon skoro vybitý, pokud má tak čtyři čárky, tak nabíječka nepíská
KEEP SMILING !!! :mrgreen:
vratu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Tyrex 22. 6. 2005 07:17

Ja ma tez cernou (manzelka zatim taky,ale uvazuje o stribrnem krytu) a nabijecka nam nepiska (teda zatim sem to nezaregistroval)...
Jinak s telefonem sem spokojenej. Ma sice par malejch nedostatku jako je mazani vypisu po jednom, ale to se da bez problemu zvladnout, pak jeste fotak dela obcas snimky s modrym nadechem,ale to se taky odstranit v PC, takze z moji strany spokojenost... :D
Tyrex
Junior

Odeslat příspěvekod Andis15 22. 6. 2005 07:21

Zdarec všichni...Já mám n6230i od minulého pondělí a jsem s ní naprosto spokojenej!!!!!Jak Vy tady říkáte tak mě se ani jednou nekousla...naprosto všechno v klídku a to používám i usb i handsfree...Akorát je teda pravda že mi taky píská nabíječka ale jen zhruba prvník pár minut nabíjení!!Jo a chtěl bych se zeptat jestli někdo nemá nějaký stránky s obrázkama , hrama a melodiema zdarma???
Andis15
Junior

Odeslat příspěvekod Tyrex 22. 6. 2005 07:25

Andis15 píše:Zdarec všichni...Já mám n6230i od minulého pondělí a jsem s ní naprosto spokojenej!!!!!Jak Vy tady říkáte tak mě se ani jednou nekousla...naprosto všechno v klídku a to používám i usb i handsfree...Akorát je teda pravda že mi taky píská nabíječka ale jen zhruba prvník pár minut nabíjení!!Jo a chtěl bych se zeptat jestli někdo nemá nějaký stránky s obrázkama , hrama a melodiema zdarma???a/quote]

tematka jsou tady:
Kód: Vybrat vše
http://nokiathemes.no.funpic.de/index.php?page=themes.htm

a hry pak zde:
Kód: Vybrat vše
http://www.handy-stuff-planet.de/stuff/061serie40.htm
http://www.zedge.no/?side=javagames
http://www.getjar.com/software/Nokia/6230
Tyrex
Junior

Odeslat příspěvekod Milan J. 22. 6. 2005 08:06

No já jsem taky zatím spokojený! Byl jsem zvyklý na 6230, takže v pohodě. Krátce jsem měl i Razra, ale nezvykl jsem si na něj a v praxi mne štval čím dál víc. Tak jsem si pořídil 6230 "i". No uvidíme, co mi řeknou k tý nabíječce. Taky to po chvíli přestalo, ale zase v tom divně pípalo. Když to bylo nabitý, tak to opět pískalo a při odpojení telefonu to pískalo pořád.
Pro srovnání: Kdo jste vlastnil 6230 bez "i", jak je na tom zatím íčková verze s prachem pod displejem? Kryty se zdají být dobré.
Siemens C10 -> Nokia 3210 -> Nokia 3310 -> Nokia 6210 -> Nokia 7650 -> Nokia 6230 -> Motorola Razr V3 -> Nokia 6230i -> Nokia N70 -> Nokia E51 -> Nokia E71 -> Apple iPhone 4 16GB
Milan J.
Junior

Odeslat příspěvekod vratu 22. 6. 2005 18:55

lidičkové, problikává vám displej??? Vypadá to jako když je na monitoru nastavená špatná frekvence... u mě si toho všimlo dost lidí... dobře se to pozná až v nabídkách třeba na šedé barvě ;)
vratu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod skik 22. 6. 2005 19:04

zdarec, tak mě to taky píská ta nabíječka a pořád. jo a mám černou variantu, ta se mi zdá lepší
skik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vratu 22. 6. 2005 19:07

no mě nepíská pořád... zdá se mi, že jenom když napíchnu skoro vybitej mobil, tak to piští docela dost, pak už ke konci nabíjení nic
vratu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod skik 22. 6. 2005 19:15

každopádně jsem skoro každý den na netu přes USB nabíjecí kabel, takže nabíjím skoro pokaždé přes něj
skik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod [CZ]Stanley 22. 6. 2005 20:29

Herbik píše:
vratu píše:
[CZ]Stanley píše:Zdar všem uživatelům Nokia 6230i. zjistil sem par zajímavejch věcí(nevim, jestli to tu už nikdo nepsal):
třeba že do ní jdou nainstalovat hry a aplikace S60
pak velikost memory karty muže bejt neuvěřitelných 2GB. Nevěříte? mrkněte sem
[CZ]Stanley
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod J2 22. 6. 2005 21:12

skik píše:každopádně jsem skoro každý den na netu přes USB nabíjecí kabel, takže nabíjím skoro pokaždé přes něj
externí redaktor nokiamania.cz
Stand up, speak up!
J2
Junior

Odeslat příspěvekod skik 22. 6. 2005 21:36

aha, tak to jsem nevěděl, dík, já už budu trochu brzdit
skik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod m26 23. 6. 2005 09:07

Dá se při hraní hry nějak vypnout zvuk?
m26
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tyrex 23. 6. 2005 09:12

m26 píše:Dá se při hraní hry nějak vypnout zvuk?v/quote]

budto to umi ta hra samotna nebo menu-aplikace-volby-nastaveni aplikace-zvuky aplikace
Tyrex
Junior

Odeslat příspěvekod sonymik 23. 6. 2005 12:29

Po pročtení tohoto fóra jsem nikde nezjistil rychlost přenosu dat přes kabel DKU-2 do počítače. Jde mi o provoz přes EDGE a nevím jestli kabel není převodník z USB na sériový přenos do telefonu s rychlostí 115kb/s. Ale asi ne,když se přes něj dá nahrát 15MB na kartu.Rozmýšlím se mezi kabelem a BT, jde o používání Data Unlimited na různých počítačích a používání telefonu pro přenos souborů na paměťové kartě, abych nemusel stále někde instalovat nějaký soft. Vím,že přes BT je rychlost asi 1,1 MB/s.
Dík za odpověď.
sonymik
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka