Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
Stifler80 píše:Takze vazeni, vcera jsem prinesl 6230i ze servisu, kde mi prehrali fw. na 3.30 a co se nestalo....sednu do auta, zapichnu telefon do CK-10 HF sady , po vystoupeni z auta vytahnu telefon z drzaku a telefon opet zamrzl ...pomuze jen restart , zadna hlaska, jen cisty display.
Mel jsem chut s tim slahnout o ty kostky na parkovisti, fakt me uz tohle s....
co s tim mam delat ?
KRATA píše:Tak se mi nejak stava, kdyz na 6230i v email klientovi pisu mail, dopisu, dam odeslat, ze to napise CHYBA a jediny co muzu udelat je dat zrusit... no a pak se vratim zpet do mailu a muzu zacit psat znovu... jsem sam? nevite nekdo cim to je? Dikys!
Mám HF CARK 126 a v telefonu v. 3.23 a dělá to to samý. Kolega má v nové oktávce origo HF od škodovky a tomu to zase občas, po vyndání telefonu z HF píše, že má připojit USB zařízení. Nezbývá, než počkat na novější firmware.Karlossantana píše:Stifler80 píše:Takze vazeni, vcera jsem prinesl 6230i ze servisu, kde mi prehrali fw. na 3.30 a co se nestalo....sednu do auta, zapichnu telefon do CK-10 HF sady , po vystoupeni z auta vytahnu telefon z drzaku a telefon opet zamrzl ...pomuze jen restart , zadna hlaska, jen cisty display.
Mel jsem chut s tim slahnout o ty kostky na parkovisti, fakt me uz tohle s....
co s tim mam delat ?
...a se starým softem Ti to nedělalo?S tímhle zkušenost nemám,nepoužívám car HF....r/quote]
to je tim ze nokie series 40 to proste neumi musis si to instalovat pres PCsuitekudla píše:Nevim jak vám, ale mě nejdou spustit na mý 6230i soubory .jad a .jar
Pěkně mě to *** pac si chci nahravat hry a aplikace a proste to nespustim... Poradte prosim.r/quote]
Kipki píše:Playlist se uklada do pameti telefonu a mp3 na kartu akorat ten playlist umi nahravat jen Phone manager jinak nevim. Ale i ten to nekdy zmrvi. Treba album ktere ma 10 pisnicek tak playlist otevre jen 8 pisnicek
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků