Máš 6230i ???

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Máte rádi svou Nokii 6230i?
Miluji ji 70 %  44%  [ 70 ]
Ujde 55 %  34%  [ 55 ]
Nikdy více 33 %  20%  [ 33 ]
Celkem hlasů : 158

Odeslat příspěvekod KRATA 29. 6. 2005 12:50

Tak se mi nejak stava, kdyz na 6230i v email klientovi pisu mail, dopisu, dam odeslat, ze to napise CHYBA a jediny co muzu udelat je dat zrusit... no a pak se vratim zpet do mailu a muzu zacit psat znovu... jsem sam? nevite nekdo cim to je? Dikys!
KRATA
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Karlossantana 29. 6. 2005 13:17

Stifler80 píše:Takze vazeni, vcera jsem prinesl 6230i ze servisu, kde mi prehrali fw. na 3.30 a co se nestalo....sednu do auta, zapichnu telefon do CK-10 HF sady , po vystoupeni z auta vytahnu telefon z drzaku a telefon opet zamrzl ...pomuze jen restart , zadna hlaska, jen cisty display.

Mel jsem chut s tim slahnout o ty kostky na parkovisti, fakt me uz tohle s....

co s tim mam delat ?

...a se starým softem Ti to nedělalo?S tímhle zkušenost nemám,nepoužívám car HF....
Karlossantana
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Karlossantana 29. 6. 2005 13:21

KRATA píše:Tak se mi nejak stava, kdyz na 6230i v email klientovi pisu mail, dopisu, dam odeslat, ze to napise CHYBA a jediny co muzu udelat je dat zrusit... no a pak se vratim zpet do mailu a muzu zacit psat znovu... jsem sam? nevite nekdo cim to je? Dikys!

U mne zase blbne to,ze se mi poslanej email ulozi do ,,odeslane,,ale kdyz ho chci otevrit,tak skoci chyba a tudiz se k nemu nedostanu.... :eh
Karlossantana
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Jouda.II 29. 6. 2005 13:23

Karlossantana píše:
Stifler80 píše:Takze vazeni, vcera jsem prinesl 6230i ze servisu, kde mi prehrali fw. na 3.30 a co se nestalo....sednu do auta, zapichnu telefon do CK-10 HF sady , po vystoupeni z auta vytahnu telefon z drzaku a telefon opet zamrzl ...pomuze jen restart , zadna hlaska, jen cisty display.

Mel jsem chut s tim slahnout o ty kostky na parkovisti, fakt me uz tohle s....

co s tim mam delat ?

...a se starým softem Ti to nedělalo?S tímhle zkušenost nemám,nepoužívám car HF....r/quote]
Mám HF CARK 126 a v telefonu v. 3.23 a dělá to to samý. Kolega má v nové oktávce origo HF od škodovky a tomu to zase občas, po vyndání telefonu z HF píše, že má připojit USB zařízení. Nezbývá, než počkat na novější firmware.
Jouda.II
Junior

Odeslat příspěvekod MaraH 29. 6. 2005 17:51

poradite mi nekdo s tema hrama???? Kde si je muzu koupit???? Nebo vite nekdo aspon jaky hry tam dou z 6230? :?: :?: :!:
MaraH
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod arco 30. 6. 2005 08:45

Ako spravit prehladnejsi playlist na MMC karte v n6230i???
Stale citam, ze treba spravit m3u v "Nokia Audio Manager". To som spravil, ale kam ho ulozit? Skladby su podla albumov roztriedene v adresaroch. Mam to ulozit do adresara, alebo von, alebo co..? Mam 1GB kartu a cca 150 mp3-ek a je to brutalne neprehladne. Mozete mi niekto napisat navod, krok po kroku ako pre magora? :oops:
Dakujem :D
n6230i fw3.30
arco
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Stifler80 30. 6. 2005 09:07

Myslim si , ze to nucene restartovani po vyndani z HF sady je asi obecny problem i pri verzi fw. 3.30 . Technik mi rikal, ze tenhle problem pry zmizi, nicmene opak je pravdou.

3.23 tohle delala bezne , bud USB kabel hlaska ve spojeni s BT sadou od Nokie nebo nucene restartovani (zamrznuti telefonu) u pevne sady CK-10
Stifler80
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Andis15 30. 6. 2005 13:49

Hry z 6230 si do 6230iu nedávej!!!!jednu jsem si do svýho founu dal a mám ju jen na čtvrt displaye... :(
Andis15
Junior

Odeslat příspěvekod skik 30. 6. 2005 20:25

jo protože má menší rozlišení
skik
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod kudla 30. 6. 2005 21:28

Nevim jak vám, ale mě nejdou spustit na mý 6230i soubory .jad a .jar
Pěkně mě to *** pac si chci nahravat hry a aplikace a proste to nespustim... Poradte prosim.
Není všechno slivovice co se pálí.
kudla
Junior

Odeslat příspěvekod Kipki 1. 7. 2005 19:01

Playlist se uklada do pameti telefonu a mp3 na kartu akorat ten playlist umi nahravat jen Phone manager jinak nevim. Ale i ten to nekdy zmrvi. Treba album ktere ma 10 pisnicek tak playlist otevre jen 8 pisnicek :-(
Kipki
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod SPSS 1. 7. 2005 19:08

kudla píše:Nevim jak vám, ale mě nejdou spustit na mý 6230i soubory .jad a .jar
Pěkně mě to *** pac si chci nahravat hry a aplikace a proste to nespustim... Poradte prosim.r/quote]
to je tim ze nokie series 40 to proste neumi musis si to instalovat pres PCsuite
Impossible is nothing
SPSS
Junior

Odeslat příspěvekod Kipki 1. 7. 2005 19:14

Nevite nekdo jak spravne nastvit JIMMa na ICQ pise mi to CHYBA I/O (#120.0). Nejspis to chce nastavit nejaky specialni profil ale nevim jak jsem rad ze jsem konecne nastavil profil na email. Byla to fuska ale neda se omezit velikost stahovani mailu. Nepouzivate nejaky jiny program. Prosim poradte dikes.
Kipki
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod arco 4. 7. 2005 08:11

Kipki píše:Playlist se uklada do pameti telefonu a mp3 na kartu akorat ten playlist umi nahravat jen Phone manager jinak nevim. Ale i ten to nekdy zmrvi. Treba album ktere ma 10 pisnicek tak playlist otevre jen 8 pisnicek :-(

Predpokladam ze ked treba nahrat ten m3u do pamati telefonu, tak do adresara "Music Files", ano?
A dalsia otazka.. v tom m3u je vlastne zoznam skladieb s prislusnou cestou. Ako to rozlisuje pamat telefonu a Karty??? Ake je ich oznacenie?
Lebo napriklad v PC ked si ulozim mp3 do adresara na disku D: a m3u na disk C:, tak v tom m3u subore musi byt cesta:
D:\adresar\song1.mp3
D:\adresar\song2.mp3
D:\adresar\song3.mp3
...nie? A ako sa volaju "disky" v telefone?
n6230i fw3.30
arco
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Koblih 4. 7. 2005 16:22

C:\ je pamet v telefonu a E:\ je karta (asi)
Koblih
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka