Franke píše:Ahoj, mam 6230i už 4 dny a rád bych se s Vámi podělil o svoje postřehy a zase se na něco zeptal:
1) zakoupeno u Cybexu, fw 3.23, made in hungary, funguje bez problémů, přešel jsem z N6310i
2) vadí mi, že v seznamu a vubec nikde nejdou pořádně využívat čárky a háčky, ukazují se tam znaky, které v češtině vůbec nepoužíváme, takže si to musím upravovat přes Outlook
3) baterie výdrž 1,5 - 2 dny, ale furt jedu rádio a MP3
4) baterie se větší dosud nenabízí, vím to od oficiálního distributora, stejně tak většina příslušenství bude k dispozici až tak za měsíc
5) spárování přes Bluetooth naprosto bez problémů
6) datový kabel DKU-2 se dá v klidu pořídit i za 200kc, videl jsem ho pred 2 dny jen tak nahodou v GLOBUSu Brno
Rád bych se zeptal, jestli někdo víte?:
1) koupě RS-MMC paměťové karty - jde tam 1GB karta, máte někdo praktické zkušenosti?
2) musí být ta karta dual voltage, rozuměj DV RS-MMC? Jaký je eventuelní rozdíl mezi kartami při používání telefonu?
Telefon je naprosto super, až se vychytá těch pár chybiček ve FW, tak to bude balada, každému nerozhodnutému naprosto doporučuji!
Díkec za možné odpovědiF/quote]
Prosím Tě, kde se dá sehnat ten datový kabel za 200,- Kč? Díky moc. Anebo nevíte to aspoň někdo? A ještě se chci zeptat , jak je to s tím aktivačním klíčem... DĚKUJI předem za odpověď