Máš 6230i ???

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Máte rádi svou Nokii 6230i?
Miluji ji 70 %  44%  [ 70 ]
Ujde 55 %  34%  [ 55 ]
Nikdy více 33 %  20%  [ 33 ]
Celkem hlasů : 158

Odeslat příspěvekod SmOkYi 5. 7. 2005 00:20

Franke píše:Ahoj, mam 6230i už 4 dny a rád bych se s Vámi podělil o svoje postřehy a zase se na něco zeptal :shock: :
1) zakoupeno u Cybexu, fw 3.23, made in hungary, funguje bez problémů, přešel jsem z N6310i
2) vadí mi, že v seznamu a vubec nikde nejdou pořádně využívat čárky a háčky, ukazují se tam znaky, které v češtině vůbec nepoužíváme, takže si to musím upravovat přes Outlook
3) baterie výdrž 1,5 - 2 dny, ale furt jedu rádio a MP3
4) baterie se větší dosud nenabízí, vím to od oficiálního distributora, stejně tak většina příslušenství bude k dispozici až tak za měsíc
5) spárování přes Bluetooth naprosto bez problémů
6) datový kabel DKU-2 se dá v klidu pořídit i za 200kc, videl jsem ho pred 2 dny jen tak nahodou v GLOBUSu Brno

Rád bych se zeptal, jestli někdo víte :twisted: ?:
1) koupě RS-MMC paměťové karty - jde tam 1GB karta, máte někdo praktické zkušenosti?
2) musí být ta karta dual voltage, rozuměj DV RS-MMC? Jaký je eventuelní rozdíl mezi kartami při používání telefonu?

Telefon je naprosto super, až se vychytá těch pár chybiček ve FW, tak to bude balada, každému nerozhodnutému naprosto doporučuji!
Díkec za možné odpovědiF/quote]

Prosím Tě, kde se dá sehnat ten datový kabel za 200,- Kč? Díky moc. Anebo nevíte to aspoň někdo? A ještě se chci zeptat , jak je to s tím aktivačním klíčem... DĚKUJI předem za odpověď 8)
SmOkYi
Junior

Odeslat příspěvekod Koblih 5. 7. 2005 00:22

To SmOkYi:

Ten problem s aktivacnim klicem resi "novy" FW 3.30
Koblih
Junior

Odeslat příspěvekod Koblih 5. 7. 2005 00:26

kabel napr tady
Koblih
Junior

Odeslat příspěvekod SmOkYi 5. 7. 2005 09:35

2 Koblih: Díky Ti moc :)
A ještě prosím Tě, ten nový fw seženu u mého autorizovaného prodejce? (tj. Eurotel)
SmOkYi
Junior

Odeslat příspěvekod vratu 5. 7. 2005 10:15

ano, telefon můžeš odevzdat i tam, ale jestli máš v místě bydliště autorizovaný servis Nokia, tak ho můžeš dát tam... telefon budeš mít rychleji hotový, protože operátor opravy posílá do servisů ;)
KEEP SMILING !!! :mrgreen:
vratu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Kipki 6. 7. 2005 17:54

Da se nejakym patchem zvetsit pamet na java programy mam tam 7 her a nic vic nejde nahrat pri tom v telefonu je mista habakuk
Kipki
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Baggio 6. 7. 2005 18:38

Čus,
co se týče čárek a háčků v seznamu, tak to si musíš nastavit!
Najeď do zpráv - psaní zpráv - volby - jazyk zpráv - Čeština. Tímto to i nastavíš nejen pro zprávy, ale hlavně pro seznam. Měl jsem podobný problém, zkus to. :lol:
Já jsem k N6230i přešel též po N6310i (nikdy ji neprodám, pořídil jsem si radši další číslo), a co mě nejvíc vadí je, že oproti N6310i má daleko menší hlasitost reproduktoru. To mě fakt dost vadí! Dám ji asi ženě. Zlatá N 6310i. Měj se. Baggio 8)
Baggio
Junior

Odeslat příspěvekod Baggio 6. 7. 2005 18:42

SmOkYi píše:
Franke píše:Ahoj, mam 6230i už 4 dny a rád bych se s Vámi podělil o svoje postřehy a zase se na něco zeptal :shock: :
1) zakoupeno u Cybexu, fw 3.23, made in hungary, funguje bez problémů, přešel jsem z N6310i
2) vadí mi, že v seznamu a vubec nikde nejdou pořádně využívat čárky a háčky, ukazují se tam znaky, které v češtině vůbec nepoužíváme, takže si to musím upravovat přes Outlook
3) baterie výdrž 1,5 - 2 dny, ale furt jedu rádio a MP3
4) baterie se větší dosud nenabízí, vím to od oficiálního distributora, stejně tak většina příslušenství bude k dispozici až tak za měsíc
5) spárování přes Bluetooth naprosto bez problémů
6) datový kabel DKU-2 se dá v klidu pořídit i za 200kc, videl jsem ho pred 2 dny jen tak nahodou v GLOBUSu Brno

Rád bych se zeptal, jestli někdo víte :twisted: ?:
1) koupě RS-MMC paměťové karty - jde tam 1GB karta, máte někdo praktické zkušenosti?
2) musí být ta karta dual voltage, rozuměj DV RS-MMC? Jaký je eventuelní rozdíl mezi kartami při používání telefonu?

Telefon je naprosto super, až se vychytá těch pár chybiček ve FW, tak to bude balada, každému nerozhodnutému naprosto doporučuji!
Díkec za možné odpovědiF/quote]

Čus,
co se týče čárek a háčků v seznamu, tak to si musíš nastavit!
Najeď do zpráv - psaní zpráv - volby - jazyk zpráv - Čeština. Tímto to i nastavíš nejen pro zprávy, ale hlavně pro seznam. Měl jsem podobný problém, zkus to.
Já jsem k N6230i přešel též po N6310i (nikdy ji neprodám, pořídil jsem si radši další číslo), a co mě nejvíc vadí je, že oproti N6310i má daleko menší hlasitost reproduktoru. To mě fakt dost vadí! Dám ji asi ženě. Zlatá N 6310i. Měj se. Baggio
Baggio
Junior

Odeslat příspěvekod Dj Addams 6. 7. 2005 19:37

Hello vsetci..No ja ju mam som spokojny,ALE...
Ale vadi mi to ze sa mi CASTO sam resetuje,proste niekedy 2x,3x za hodinu,ale niekedy aj 2x za 10 minut...neviem cim to je..co je tam nieco vo vnutri,alebo baterkou,displejom alebo fw...mam 3.30
dnes som bol v predajni a predavac povedal ze mam este pockat tyzdnen,dva a ak to neprestane tak zaniest tam..vraj to niektore telefony zvyknu robit,ale casom to proste moze"zmiznut" vraj,hm.. (predtym som mal 6230 a ked bola new,tyzden,dva,mi to robilo podobne -aj ked len napr.2x za den,a pak to prestalo a vsetko fungovalo)
mozno aj tu sa to stane,kto vie...ale aj tak,ma to pekne s*** :D

inak,som spokojny, ten displej je fakt v poho :)
Dj Addams
Junior

Odeslat příspěvekod vratu 6. 7. 2005 19:48

hale tak to nevím :( už hodně lidí si stěžovalo na časté resety, ale mě zatím nic :( Telefon mi zamrzal jen po přehrání videa... ale to vyřešil nový FW ;)
vratu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Andis15 7. 7. 2005 09:12

Tak to já ju mám 3 týdny a úplně bez problémů...ani jednou se mi nerestartla , baterka vydrží 3 dny...NEMÁM NA CO SI STĚŽOVAT, PROSTĚ FAKT SUPR FOUN :wink:
Andis15
Junior

Odeslat příspěvekod wop1 8. 7. 2005 11:20

Moje 6230i black( 3.23) je úplně v pohodě mám ji už skoro 2 měsíce a nic. Včera jsem zkoušel 3230... no nic moc :cry: :cry: Zlatá 6230i :!: :!: :!: :mrgreen:
wop1
Junior

Odeslat příspěvekod vratu 8. 7. 2005 11:42

já musím jen souhlasit, bez chyby!
vratu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Z 8. 7. 2005 20:24

Mohu pouze souhlasit, mám Nokii z první dodávky do ČR. S HF funguje bez problémů, nerestartuje se, nabíječka nevrčí.
Z
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod saurer.apfel 8. 7. 2005 21:41

přešel jsem z 6230 na 6230i a při vytváření MMS mi nejde připojit žádný zvuk, ani ve formatu *.mid. Zobrazí se hláška "Formát souboru není podporován". U 6230 to šlo bez problemů. Neví někdo, co s tím? Díky!
saurer.apfel
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka