"Vcera mi prisla zasa zo servisu a poslal som ju tam znova,lebo sa mi neda citat email a nejdu mi posielat ani tie melodie cez mms Twisted Evil Proste tie iste zavady ake tam isli sa aj vratili.Oni to tam asi ani neskusaju.Len prepalia soft a je to.Ostatne chyby som ani neskusal,bolo ich osem lebo uz ma to nebavy.Dali mi tam 3.50.potom flesli3.40,lebo ze ta 3.50mi na tom nepojde(problem BT) a ten uplne prvy ani neviem aky som mal,ked som ho kupil.Je to urcite nepodarok-vrak.Som velmi nastvany.Mam ho dva mesiace a s toho jeden mesiac v servise.Dufam ze mi ho teraz uz vymenia a ze sa toho dozijem,lebo ten ich postup pri leklamacii trva nekonecne.Mozno mi dovtedy skonci aj pausal."
Mám podobné problémy. Melódie si ale nepošleš cez MMS, tak je to od výroby proti share, s emailom mám ten istý problém, nejaký chytrák z Nokie mi poradil, že mám zmazať profily a vytiahnuť Baterku(to bola oficiálna odpoveď z Nokie CR), no a vraj, keď telefón používam v SR a kúpil som ho v ČR, tak mám záruku len jeden rok, nie dva. Tak to je fakt sila. Asi slovenskí opi majú iný soft na BTS, ktorý viac kazí mobily...

Navyše mi ešte odišla baterka a pop-up konektor. No používal som kabel na spojenie s PC, cez Bluetooth to je pomalé, tak asi ani to mi neuznaju na záruku, to bude určite chyba z mojej strany, asi som neodborne zasúval a vysúval..
No a tiež mi to fotí ako sa tomu zachce, asi podľa vetra..
Telefón mám tiež dva mesiace...Som uplne spokojný, za 12000 čo by sme asi tak chceli...Neviem či by tu na Mobilmánii uverejnili recenziu s mojimi užívateľskými skúsenosťami, keďže sa tu žije z reklami...