Ovšem chybu FW nikdy nevyloučíš

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz
De Funes píše:Ano, spárování je autentifikace. Ten problém tak snadno nevyřešíme. Tak prvně, nikdy jsem ještě nebyl spojený pře BT Microsoft, nemůžu posoudit jestli a jak se dá zprovoznit. Mám zaškrtnuté a používám to druhé od Widcommu.
Druhá věc, zkontrolovat, jestli si ta tvoje aplikace k BT nevyhrazuje některý komunikační port, který by chtěl Nokia PC suite, jestli není obsazen hned po startu PC.
Ideální by bylo, kdyby se ti do toho ten software k BT moc nemotal. PC suite je už poměrně bezkonfliktní, měl by si vše obstarat sám. Asi víš jak na to, těžko budeš dělat někde chybu, připomenu jak se lze spojit.
Zapneš BT telefonu, ten se ti ale nesmí hned spojit s PC, to by znamenalo že se do toho ještě plete ten soft dodávaný k BT (automatické spojení bez potvrzení na mobilu). Po doinstalování PC suite se otevírá dialog - Vyberte způsob připojení (je to i někde v menu PC suite), vybereš způsob připojení pomocí BT (tady se myslím neupřesňuje jestli se mají použít Widcommácký nebo Microsoftí ovladače), PC suite nalezne telefon, vybereš ho, proběhne autentifikace přednastaveným nebo zvoleným kódem, autentifikaci dokončíš na telefonu a od té chvíle by to mělo fungovat.
li]Ptej se dál, nějak to vyřešíme, problém je, že tady v práci nemám nainstalovaný PC suite, takže některý názvy dialogů střílím po paměti.
siso3 píše:Dakujem za radu,pomohol si mi.Porad este nejake hry na 6230i samozrejme neplatene.Siso3 zo Slovenska:-)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků