od Danxx 24. 12. 2005 15:10
BOD 1
I ja to zopakuju :-) vecer jsem zkousel smazat obe dve aplikace ktere tam mam navic. Coz je Jimm a miniopera. Original aplikace
a hry jsem mazat nezkousel, ale myslim ze to ani nejde.
Vysledek byl, ze zaplneni bylo 3% a stejne mail nesel stahnout.
Ted uz tam opet mam Jimma i operu. Obsazeni je ted 4%.
Pokud se operou podivam na nejake stranky, tak tim, jak zustanou v cache se obsazeni dostane treba na 5%. Premyslel jsem i o tom
zkusit volbu tovarniho nastaveni, ale nejsem si jist, ze by mi to pomohlo. Jen bych travil pul dne nastavovanim telefonu :-)
protoze ten "genialni" pc suite nedokaze poradnou zalohu...
Smazani stranek ve wapu nepomuze.
Takze logicky - skutecne je velikost pameti aplikacemi ovlivnena.
Je to tak jak rikas, ale v mem pripade tudy cesta nevede.
Mimochodem jak velka je tato pamet? Kolik jsi tam toho nahral?
BOD 2
Na ten ucet prislo nekolik mailu od te doby, ale ucet se chova
stale stejne. Zkousel jsem i volbu v telefonu nacist jen jediny mail.
Stav je stale stejny. I textovy obsahujici jedno slovo, ale on se
zrejme snazi stahnout nejdriv ty co jsou tam. Napadlo mne
vymazat vsechny maily a zkusit jak se to zachova, ale jeste
jsem to neudelal.
BOD 3
Ano to mne taky ne. Skutecne prisaham, ze nikde nemam jediny mail. Muzu Ti poslat fotky displeje... :-)
Nevim presne jak je to v tomto klientovi udelane, ale myslim, ze
si nekde v pameti uchovava info o tom jake maily obsahuje server.
Pokud je jiz jednou nacetl, uz je nikdy nestahuje. Vubec nezalezi
na tom, jestli jsou na serveru zpravy oznaceny jako prectene ci nikoli. No a tahle pamet v mem pripade nyni obsahuje nejakou
"nevhodnou" informaci ktera brani dalsimu nacitani. Ta pamet je necim zaplnena, protoze kdyz prijmu cca 5 mailu, tak je uplne zaplnena. Opet se jedna o maily velikosti do 10kB. Kolik tam mas mista ty? Mimochodem jak je vlastne rozdelena pamet v tomto telefonu? Nebude lepsi, kdyz zacnem komunikovat jen spolu
treba po mailu, abychom nezahlcovali toto forum? Vysledek sem samozrejme napisem pro ostatni...
Jo a jeste jedno verejne info:
Jak jsi mi psal, abych vyplnil jmeno a heslo v pristupovem bodu na "internet", tak je zrejme uplne jedno co tam je. Staci i jedno
pismeno a prestane "otravovat" :-)