Máš 6230i ???

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Máte rádi svou Nokii 6230i?
Miluji ji 70 %  44%  [ 70 ]
Ujde 55 %  34%  [ 55 ]
Nikdy více 33 %  20%  [ 33 ]
Celkem hlasů : 158

Odeslat příspěvekod Luke288 17. 4. 2005 21:51

dobře, ale ty mazes kazdou prichozi zpravu? prece nebudu kvuli vypisum mazat i vsechny zpravy. verim, ze to vyresi novejsi firmware
Luke288
Luke288
Junior

Odeslat příspěvekod aquila 17. 4. 2005 21:59

Luke288 píše:mam 6230i dva dny a zatim snad jedinej, ale pro me dost podstatnej problem je, ze nejde(nebo se to nekde donastavuje a ja nevim kde) smazat vsechny výpisy o doruceni SMS najednou, ale pouze jednotlive, to umela uz moje staricka 6610../quote]

malo by to ist tak, ze tuknes na spravu o doruceni, potom das moznosti a das zmazat a tam by mala byt moznost (zmazat tuto, zmazat vsetky dorucenky)
aquila
Junior

Odeslat příspěvekod Luke288 17. 4. 2005 22:02

mam ji v ruce a u doruceni vubec zadna volba moznosti neni...mas icko?
Luke288
Luke288
Junior

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 17. 4. 2005 22:10

Mým požadavkům vyhovují spíš smartphony – konkrétní typ, který zrovna používám, vám ale neřeknu.

Nemohu ale samozřejmě vyloučit, že třeba konkrétně pro vás nebude Nokia 6230i výhodnější. Záleží na tom, co konkrétně po telefonu vyžadujete.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod vratu 17. 4. 2005 22:11

Mě taky příjde že to není možný aby to nešlo. Maj to všechny nokie přesně tak jak píše aquila ale bude to chyba FW ale je blbý, že si toho ingenýři nokie nevšimli :mrgreen:
vratu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Luke288 17. 4. 2005 22:14

nevim, kupovali jsme rovnou tři a u ani jedny to nefunguje. asi napisu do nokie
Luke288
Luke288
Junior

Odeslat příspěvekod vratu 17. 4. 2005 22:17

Hned tři jo... sakra jak já bych taky jednu chtěl :eh
Hale tohle je ale docela vážnej problém. Já bych si třeba kvůli tomuhle vypnul zasílání doručenek, protože to mazat pojednom je ulítlý!
vratu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Luke288 17. 4. 2005 22:43

prave, tohle je fakt pruser toho telefonu, ja jsem z toho taky docela mrzutej. nemate nekdo email na technickou podporu primo do fabriky nokie? docela by me zajimalo vysvetleni a taky to, proc pri psani sms nefunguje automaticky po tecce velky pismeno.
Luke288
Luke288
Junior

Odeslat příspěvekod spree 18. 4. 2005 07:34

To Marek Lutonsky: Aj vy ste mali take tiche prichadzajuce ohlasovanie sms a problemy so zvonenim na max? Myslite, ze je to sposobene fw?
Este jedna otazocka neviete nahodou, ci sa uz neobjavil alebo sa nechysta novsi fw ako verzia 03.23?
Dakujem
spree
Junior

Odeslat příspěvekod vratu 18. 4. 2005 09:01

Luke288 píše:prave, tohle je fakt pruser toho telefonu, ja jsem z toho taky docela mrzutej. nemate nekdo email na technickou podporu primo do fabriky nokie? docela by me zajimalo vysvetleni a taky to, proc pri psani sms nefunguje automaticky po tecce velky pismeno.

Nekec, to je docela hustý... docela dost chyb ne? To až to budeš používat dýl tak určitě najdeš další!!! :eh
vratu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod frnak 18. 4. 2005 09:10

Mam jeden dotaz. Ja mam SE K700i a zena ma N 6230. Rozdil v tom jak hraje radio a mp3 v K700i a 6230 ve sluchatcich je naprosto sileny. K700i je o hooodne lepsi. Chci se zeptat, jak to je ted s 6230i. Uz se zlepsila kvalita? Hodne posloucham radio a chtel bych si 6230i koupit a je to pro jedna z dost dulezitych veci.
Mate nekdo moznost srovnani teto veci ??? Diky
Podpis
frnak
Junior

Odeslat příspěvekod vratu 18. 4. 2005 09:20

Uživatelka "lady" mi psala, že na íčku jsou mp3 mnohem lepší než na starý 6230 8) zkus jí napsat soukromou zprávu a zeptat se, ona nki 6230i má ; )
vratu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod S474N 18. 4. 2005 10:27

Mam ji od minule stredy a me osobni dojmy jsou nasledujici:

- displej je spickovy, bila je opravdu bila a displej je doslova jako z notebooku - po nekolika minutovem hrani s 6230i jsem se uz nemohl ani na 6230 podivat, protoze ta ma v porovnani s ni displej jako struhadlo

- trosicku nezvyk v mackani "klitorisu"

- T9 stoji zaprd, ale doufam, ze dalsi verze fw to bude resit.

- hodiny litajici v setrici jsou strasne drobne

- animace v menu fakt spickove, doslova jako film

- u SMS je videt v prehledu 2 radky - prvni je cislo a dalsi je zacatek textu SMS

- infra se da zapnout a taky vypnout - tj. nemusi se cekat, az "vyprcha"

- moc se me libi neomezenej pocet volajicich skupin

- naopak me stve, ze pres datasuite neni mozne editovat tel. seznam

- nejde editovat seznam jmen, ktere jsou ulozeny v pameti pristroje, co je na SIM editova lze (muze i nejaky jiny majitel overit??)

Tot tak zatim vse, co me narychlo napadlo.
PS. chtel bych vyzkouset PTT, najde se nekdo ??

A nakonec par fotecek tady:
http://g.s474n.com/05-04-13-Nokia6230i
citát dne: "Kde jde o sekundy, je Policie na místě během několika minut."

"Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
S474N
Junior

Odeslat příspěvekod vratu 18. 4. 2005 10:41

Ahoj...
Tvoje zhodnocení fakt super a na těch fotkách je vidět, že ten displej je opravdu o něco větší a hlavně lepší!!!
Kurňa, já ho chcu taky!
Ty chybičky si myslím vyřeší za pár měsíců novej soft a bude to snad v pohodě ; )
Naposledy upravil vratu dne 18. 4. 2005 10:42, celkově upraveno 1
vratu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Luke288 18. 4. 2005 10:42

jakto ze nejde editovat seznam jmen v pameti telefonu. ja mam vsechno jenom na telefonu a v pohode to jde, jenom musis zmacknout volby v detailech kdyz mas ukazatel na jmene a ne na cisle.
jinak MP3 uplne v pohode, ale moznost porovnani s erikem nemam...
Luke288
Luke288
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka