vše okolo Nokie 7610

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Dark_Healt 17. 4. 2005 14:24

No jsou to prece finove...Ted se taky moc nevyznamenali N8800...Neprijde mi to jako symbol luxusu ale jako kryt na 3310 z trhu
Dark_Healt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Lukáš Jícha 17. 4. 2005 14:25

fotka je uplně stejná jako miniatura při příchozím hovoru, když u odesílatele nemáte foto, je tam místo toho obálka.
Lukáš Jícha
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vratu 17. 4. 2005 14:27

no ono to vypadá jinak na obr. a jinak ve zkutečnosti... myslím, že naživo to bude mnohem lepší!!! Ale něco extra - to teda není!!!

je akorát EXTRA drahá - a docela mi padlo do oka to svga rozlišení, kdyby to dáváli už od začátku, tak by byli před konkurencí a bylo by to docela good než vga 640/480
vratu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vratu 17. 4. 2005 14:35

[quote="Lukáš Jícha"ofotka je uplně stejná jako miniatura při příchozím hovoru, když u odesílatele nemáte foto, je tam místo toho obálka.h/quote]
Ahoj, hale kde bych si mohl ten prográmekSms Face stáhnout? Chtěl bych ho vyzkoušet... dík
vratu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 17. 4. 2005 14:45

SMSFace je komeční program, stojí asi pětadvacet dolarů a můžete ho koupit třeba tady.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod Lukáš Jícha 17. 4. 2005 14:45

tak už jsem našel alespoň malý význam té tužky:
SCREENTAKER:
Stručný popis: Program, s kterým můžete vyfotit obrazovku a následně uložit do formátu *.jpg. Na Nokii 7610 je to tužka + hvězdička.
Přidáno: 07 duben 2005
Velikost: 10.35Kb
Počet stažení: 7
Hodnocení: Celkově: 0
Lukáš Jícha
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 17. 4. 2005 14:47

Rád bych vás upozornil na pravidla tohoto fóra, která jste odsouhlasili při registraci. Je tady absolutní zákaz warezu: nabídky, poptávky, odkazů na weby. Takové příspěvky okamžitě mažeme a po druhém porušení pravidel vám navždy zablokujeme přístup. Prosím, berte na tato pravidla ohled.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod vratu 17. 4. 2005 14:50

Prosím tě (mimo téma) nevíš jestli lze nějak u nokií s40 konkrétně 7200 zprovoznit animovaný gif obr. jako tapetu? Prostě se ten obr. nehejbe když ho dám na tapetu
vratu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Oskar Burizon 17. 4. 2005 14:51

No to je pěkné,ale kolik lidí ScreenTaker používá? Já nikoli. :eh Ale alespoň jde vidět,že to mají Nokiáci promyšlené = funkčnost za každou cenu :D
Prodám Octavii 2, r.v. 2005, 2.0TDI, najeto 2400km, černá metalíza, 17´ alu kola, kouřové okna, NÁDHERNÁ (možnost poslat foto), původní cena 730.000kč, nyní 549.000kč.
Oskar Burizon
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ivo M. 17. 4. 2005 14:51

Pokud máte spuštěný editor zpráv a držíte tužku, můžete vybrat text pro následné zkopírování a vložení do jiné aplikace/na jiné místo. Já osobně ji využívám docela často.
Ivo M.
Junior

Odeslat příspěvekod vratu 17. 4. 2005 14:53

Ivo M. píše:Pokud máte spuštěný editor zpráv a držíte tužku, můžete vybrat text pro následné zkopírování a vložení do jiné aplikace/na jiné místo. Já osobně ji využívám docela často.v/quote]

No faaakt!!! Tak jsi to tady rozluštil... je škoda že jsem to nevěděl dřív :lol:
vratu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 17. 4. 2005 15:01

vratu píše:je škoda že jsem to nevěděl dřív :lol:l/quote]

Přečtěte si tento článek, možná tam najdete další zajímavé tipy.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod Krejča 17. 4. 2005 15:50

Fakt dobrý telefon. Já mám firmware 4.0421.4 a sem spokojený. Ale čím novější firmware tím lepší. Nevíte teda někdo jen tak náhodou co nový firmware přináší a co zase ukradne.

BTW: K jednomu příspěvku výše, Už je Celltrack 1.11.
Laguna Grandtour 2,2dci dynamique
Krejča
Junior

Odeslat příspěvekod Deawo 17. 4. 2005 16:39

A tužka neslouží jen ke kopírování textu mezi jakoukoliv aplikaci v telefonu. Když jí držíte tak si můžete vybrat jednotlivé obrázky která chcte přesunout, prostě označuje cokoliv v telefonu, pak také přepíná mezi T9,číslama atd............. Tyto funkce má již od dob 7650 :twisted:
Deawo
Junior

Odeslat příspěvekod rk747 17. 4. 2005 21:00

Jste pekny jelita,funkce kopirovani vam nic nerika ?Pridrzenim tlacitka a soucasnym pohybem joye oznacite kopirovany text stiskem vyvolate funkce editoru !Prectete si navod !!!
SONY CMDX-1000/SONY CMD Z-5/N7650/N7610/N70/N73/N95/iPhone 3G 16 GB/Samsung I8910HD/iPhone 3GS 32 GB Black/iPhone4/SONY Xperia S/SONY Xperia T/SONY Xperia Z/SONY Xperia Z Ultra
rk747
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka