Nokia 6230i a emailové zprávy

O mobilních telefonech značek Nokia i Microsoft

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Skvarek 17. 4. 2005 15:46

Ahoj, prosim poradte jak dosahnout nastaveni emailu (POP3). V menu Zpravy se sice jdu na E-mail, kde mi to hodi hlasku "Nastaveni el. pošty není úplné". Stále v menu Zpravy je pak v submenu Nastavení zpráv možnost nějak asi vše nastavit, nicméně mě to píše jen "Žádné nastavení nenalezeno. Kontaktujte poskytovatele služeb" .

Telefon je z Levi (ne tedy od operatora a muj operator Eurotel mi v prodejne neporadil :( (pry nevedi)

Jde mi o to posilat neorezane fotky pres email.

Diky za radu.
Skvarek
Junior

Odeslat příspěvekod venca1 17. 4. 2005 17:42

na strankach nokia je konfigurator - nadefinuj si svou schranku tam a prijde Ti to jako nastavovaci zprava rovnou na mobil
https://nokiags.wdsglobal.com/advanced? ... uageId=118

:roll:
venca1
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Skvarek 17. 4. 2005 22:09

tak bohuzel, kdyz chci pripojit obrazek vytvoreny fotakem, tak mi to napise ze je soubor prilis veliky :(((( takze proste to vyssi rozliseni fotaku nejde nijak vyuzit, protoze to z mobilu nedostanu ven na email :(
Skvarek
Junior

Odeslat příspěvekod vratu 17. 4. 2005 22:14

To si děláš pr*el??? To snad není možný!!! Snad to je jenom FW, protože jinak je to docela špatný!!! :cry:
vratu
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Skvarek 18. 4. 2005 08:15

Kdyz chci Nacist zpravy, hodi mi to hlasku "Nutna autentizace pristupoveho bodu".
Co s tim? Nejak jsem na ty novinky asi lama ... :-/
Dik za radu
Skvarek
Junior

Odeslat příspěvekod Marek Lutonský 18. 4. 2005 08:21

Myslím, že u nastavení APN musíte mít zadané i uživatelské jméno a heslo, přestože ho síť nevyžaduje.
Marek Lutonský
Hlavní administrátor

Odeslat příspěvekod Skvarek 18. 4. 2005 08:40

Pane Lutonsky, dekuji, nejak to zkusim najit a nastavit, ikdyz z toho moc moudry nejsem :)

Jinak v recenzi na Nokii 6230i tady na MM ctu, ze Moznost posilani obrazku pres email NENI
takze ja k emailu nemuzu dat prilohu? (obrazek) Jak pisu vyse, kdyz se snazim pripojit obrazek vytvoreny timto telefonem v max. rozliseni, tak mi to napise, ze je priloha moc velka. Nevim ted tedy, jestli to vubec jde pripojit ....
Skvarek
Junior

Odeslat příspěvekod Skvarek 18. 4. 2005 08:45

jinak Venco1 diky za link, alespon neco se mi podarilo nastavit
Skvarek
Junior

Odeslat příspěvekod lady (novy) 18. 4. 2005 08:57

U N 6230i foto v nejvyšším rozlišení jako přílohu nepošlete.A konfigurační zpráva Vám nastaví jen část.Je to třeba donastavit ručně.V menu-nastavení-konfigurace-osobní konfigurace.Já se s tím prala asi hodinu.I u Oskara mi včera řekli,že na to byli upozorněni,že to u tohoto telefonu jde velmi obtížně.Ale podařilo se to.
lady (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Skvarek 18. 4. 2005 09:19

nj, ale kdyz nevim co tam donastavit, tak je to problem, nemate nejakou konkretni radu?
Skvarek
Junior

Odeslat příspěvekod lady (novy) 18. 4. 2005 11:24

to Skvarek:ráda bych pomohla,ale popsat to tady-to asi nepůjde.Pokud bych měla foun v ruce,tak to nastavím.Zdálo se mi to dost složité.
lady (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Skvarek 18. 4. 2005 11:57

tak mi prosim alespon zkuste napsat co jste v tom menu Osobni konfigurace nastavovala?
Me pri pokusu Nacist zpravy (menu Zpravy/Email) napise Nutna autentizace pristupoveho bodu, a nevim kde a CO nastavit.
Skvarek
Junior

Odeslat příspěvekod lady (novy) 18. 4. 2005 12:02

Máte Oskara?
lady (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Skvarek 18. 4. 2005 12:34

ne Eurotel

vubec netusim co a kde vyplnit na zaklade ty hlasky, co mi to pise

poradili Vam na Oscaru?
Skvarek
Junior

Odeslat příspěvekod lady (novy) 18. 4. 2005 12:40

Na Oskarovi nikdy nic nevědí...V té osobní konfiguraci je třeba nastavit název účtu,můj název,e-mailová adresa,podpis,zabezpečení připojeníSMTP,jméno SMTP,heslo SMTP,odchozí server SMTP,odchozí port,typ příchozího rerveru a toto celé použít jako přístupový bod k e-mailu.Pokud budete chtít načíst shránku,tak se to na to jméno a heslo bude ptát stále,ale stačí tam nic nezadávat a jen to potvrdit O.K. a už to načte.Jen si nejsem jistá,jestli víte co se u Eurotelu do těchto kolonek vyplňuje.Ale s tím už Vám musí pomoci někdo,kdo má Eurote.Hodně štěstí!
lady (novy)
Junior

Další stránka