3nv1r0 píše:Jaj, zažil někdo s tím G502 stejný problémy, jako psal o pár řádků výš eraser_svk?
Problem jako
eraser_svk mam/mel jsem take.
Slo o to,ze polud jste telefon meli zapnuty a pres noic nechali nabijet,on se po skonceni nabijeni vypnul tak ze pomohlo jen vyndani/zandani baterie....pricitam to BUGu ve firmware.
Zvlastni ale je a v diksuzi u recenze na MM to pise autor take viz. zde:
http://www.mobilmania.cz/default.aspx?s ... le=1119457 ze po nekolika nabijecich cyklech (u me zhruba 4x tedy "format" kompletni

) to samo od sebe prestalo....proc to delalo nevim ale je to pryc.
Kazdopadne bych ale uvital aktualizaci FW pokud je tedy uz novy dostupny...obcas se mi po 3-dnech smaze cislo hlasove schranky pod klavesou 1 a ja jej musim zadavat znova (mam to nastavene na zjisteni stavu kreditu u O2 tedy *+104+).
Shanel jsem datovy kabel DCU-65 ale zatim bezvysledne...ani na strankach SE jsem jej nenasel.Prave s nim totiz chodi aktualizace pres SEUS...strasi DCU-60 neni bohuzel podporovan.
Co me take stve a tyka se to SE obecne,ze neni mozne na jejich webu zjistit zda jiz je aktualni FW pro ten ci onen model...na strance nokie/NSU zadate productKey a hned vite na cem jste,SE nic podobneho nenabizi.
LIVE Foto SE G502-
Jsem s nim po tech deseti dnech moc spokojeny