Sony Ericsson G502 - Obecná Diskuze

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod Washan 10. 8. 2008 15:04

Chtěl bych se zeptat, jak je to s odlišení volajících nebo skupin zvoněním u G502. V informacích na mobilmanii je uvedeno, že nepodporuje, tzn. že nejde nastavit u každého kontaktu unikátní vyzvánění? U K700i mi to ovšem jde.
Washan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod 3nv1r0 12. 8. 2008 09:04

jacktalking: ještě dodatek k té občasné chybě při odesílání - vyhodí to tuto hlášku: Odeslání se nezdařilo. Žádný signál sítě. Přitom žiju v oblasti, kde je vynikající pokrytí a v průběhu odesílání SMS je na displeji plnej signál. Navíc jsem si všiml, že odesílání třeba jen jedné SMS trvá dýl, než na předchozím Siemensu. Teda aspoň podle trvání zobrazení ikonky na displeji (obálka se šipkou nahoru).
3nv1r0
Junior

Odeslat příspěvekod jacktalking 12. 8. 2008 16:10

pokud to píše cosi o síti, opravdu doporučím servis a hlavně jim vše říct. Jednou jsem měl dosti podobný problém s K610i a šlo to do GSMobile
jacktalking
SEkáč

Odeslat příspěvekod 3nv1r0 13. 8. 2008 09:11

jacktalking: to je ovšem nepříjemný :/ zatím počkám, jestli nevyjadí firmware, třeba se to spraví...a uvidím, jestli se to bude ještě objevovat...mobil jsem kupoval přes net, tak by to bylo docela nepříjemný...hlavně proto, že bych asi čekal měsíc, navíc si nejsem jistej, že by problém odhalili :/ jelikož se vyskytuje nahodile...
3nv1r0
Junior

Odeslat příspěvekod jacktalking 13. 8. 2008 10:46

3nv1r0: kontroloval jsi záruční list dle témata v této sekci? Pokud ano, není nutné to posílat poštou tam kde jsi to koupil, ale dá se jít přímo do GSMobile v Praze. Případně se podívat na jiná servisní centra na stránce sonyericsson.com (v sekci podpora, tuším).
Nic to však nemění na tom, že na vyřízení reklamace je skutečně ten měsíc. Takže dopředu ti nikdo moc nezaručí, že telefon bude hotov třeba zítra
jacktalking
SEkáč

Odeslat příspěvekod Washan 13. 8. 2008 13:29

Prosil bych, jestli by nekdo nemohl odpovedet na muj dotaz vyse.
Washan
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jacktalking 13. 8. 2008 13:32

washan: lze to, mám to v ruce
jacktalking
SEkáč

Odeslat příspěvekod eraser_svk 24. 8. 2008 11:03

Pridavam vysledok z ACE > ARM 9 based processor @ 202 MHz

Stav baterie pri teste bol 13 percent, takze je mozne, ze vysledok nie je presny.
HP Pavilion dv7-6110 > foobar2000 > EMU 0202USB > BVaudio Headamp >
---Sennheiser HD 600 (na doma, main monitoring)
---Audio-Technica ATH-50M (na cesty, check-monitoring)
-- Sennheiser HD 555 + reflector mod (pomaly hľadajú kupcu :)
eraser_svk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod deiwi 25. 8. 2008 20:18

Ahoj všem,

po dvou letech používání K610i zvažuji přechod na G502. Vyzkoušel jsem si v obchodě jak se s telefonem pracuje - vše ok - ale oproti K610i mi přišlo, že pomaleji reaguje (slabší procesor?). Máte někdo podobnou zkušenost? Kromě volání a organizačních funkcí je to pro mě důležitý aspekt při výběru telefonu.

Díky za info :oops:
deiwi
Junior

Odeslat příspěvekod jacktalking 25. 8. 2008 20:29

Grafika není plynulá (vlastnost grafiky jako takové), přístroj však svižný je. Nejlépe se to pozná třeba na benchmarku či na věcech kde se grafika moc neprojevuje. Typicky tedy SMS, kalendář,.....
jacktalking
SEkáč

Odeslat příspěvekod deiwi 25. 8. 2008 20:41

jacktalking píše:Grafika není plynulá (vlastnost grafiky jako takové), přístroj však svižný je. Nejlépe se to pozná třeba na benchmarku či na věcech kde se grafika moc neprojevuje. Typicky tedy SMS, kalendář,.....

To by šlo, SMS jsem zkusil a je pravda, že to nebylo takové, jako v menu. Možná to napraví novější firmware. Ještě jeden dotaz a sice jaká je maximální kapacita Memory Stick Micro použitelná v G502?

EDIT: Netřeba odpovídat, našel jsem na webu výrobce, že to jsou až 4 GB.
deiwi
Junior

Odeslat příspěvekod jacktalking 25. 8. 2008 21:03

deiwi: je to možné že firmware to vyřeší. Nevím zda ta animace má málo snímků a nebo zda skutečně z jakéhokoliv důvodu nestíhá. Ale vzhledem k tomu že menu je jakýsi rozcestník a víc se používají ty funkce pod menu, beru jako důležitou rychlost celého telefonu a jak dokáže reagovat na vstup. Tj. že pokud zmáčknu 3x tlačítko 1 a on to neudělá okamžitě ale vykresluje ještě hodinu po tom, asi je něco v nepořádku..
jacktalking
SEkáč

Odeslat příspěvekod eraser_svk 26. 8. 2008 14:53

Co sa tyka pamatovej karty, pokial viem, A200 podporuje az 32 GB.
HP Pavilion dv7-6110 > foobar2000 > EMU 0202USB > BVaudio Headamp >
---Sennheiser HD 600 (na doma, main monitoring)
---Audio-Technica ATH-50M (na cesty, check-monitoring)
-- Sennheiser HD 555 + reflector mod (pomaly hľadajú kupcu :)
eraser_svk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jacktalking 26. 8. 2008 14:54

eraser_svk: teoreticky, zatím totiž není moc 32GB M2 karet ;)
jacktalking
SEkáč

Odeslat příspěvekod obluda zelená 27. 8. 2008 09:34

Našel jsem odkaz na loupání, pro změnu kláves, u G502. Loupe se to i vám, nebo je to nafouknutá bublina? Mobile-review má totiž ve zvyku všechno kritizovat, tak jestli ty klávesy extrémně neopotřebovali. Článek je jen v ruštině, ale můžete se podívat na další obrázky. Jeden z nich vybírám:
Obrázek

PS: Přeložený článek do češtiny pomocí Googlu
Motorola T180-> Nokia 3410-> SE Z600-> Nokia 3410-> SE K750i-> SE K790i-> Nokia N8-00 -> Xperia SP -> Nokia 6

Nějak nemám čas.
obluda zelená
Pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka