Sony Ericsson G502 - Obecná Diskuze

O mobilních telefonech značek Sony i Sony Ericsson

Moderátor: Moderátoři MobilMania.cz

Odeslat příspěvekod eraser_svk 14. 12. 2008 20:45

Mňa iritujú občasné náhodné zamrznutia, v intervale povedzme raz za 10 dní. Obrazovka stmavne a zostane podsvietená (klávesnica tmavá) a s telefónom nejde nič robiť. Pomôže iba vytiahnutie a opätovné vloženie batérie. Stalo sa to už niekomu ? V čom môže byť chyba ?
HP Pavilion dv7-6110 > foobar2000 > EMU 0202USB > BVaudio Headamp >
---Sennheiser HD 600 (na doma, main monitoring)
---Audio-Technica ATH-50M (na cesty, check-monitoring)
-- Sennheiser HD 555 + reflector mod (pomaly hľadajú kupcu :)
eraser_svk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod nitram47 14. 12. 2008 22:24

a vypinas sem-tam mobil? ak ho sem-tam vypnes/zapnes, uvolni sa operacna pamät. to mrznutie by mohlo byt sposobene tym, ze ho nevypinas. ak ho vypinas, tak neviem. skus aktualizovat soft cez SEUS (strata dat-nutna zaloha).
hard to the core

⇛Nie je umenie smiať sa keď sa ti chce plakať, ale vypiť keď sa ti chce grcať.
nitram47
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod jacktalking 14. 12. 2008 22:55

eraser_svk: u elektroniky se bohužel restartu nevyhneš. Alespoň ne u té, kde lze zapisovat. Např. rádio jenom hraje, to vypnout nepotřebuje. Ale třeba mobil, PC, MP3 a tak jednou za čas ano.
jacktalking
SEkáč

Odeslat příspěvekod polda 15. 12. 2008 11:21

zatím asi 2x ale nechal jsem ho být a on se do minuty - dvou sám zas rozběhl
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod msyogota 16. 12. 2008 00:11

za celou dobu, co ho mam, coz bude pres 3 tejdny, sem ho jeste nevypl/neresetl a zadnej zamrz se nedostavil...mam ten tmobajl brandovanej...

Jinak sem s nim hodne spokojenej, nenarazil sem na zadnej vetsi nedostatek, co by mi vadil...jo, mozna jedna vec, ale to je asi proste dany - siklo by se, kdyby umel vyfiltrovat v kontakt listu lidi podle skupin nejak rychle, ne ze je najdu zarazeny do skupin nekde hluboko v menu :)

jo a taky me moc netesi, ze se Surf+ od tmobajlu mi zpoplatnili nejaky data - patrne kdyz se nacitaly google maps :)
msyogota
Junior

Odeslat příspěvekod eraser_svk 16. 12. 2008 20:39

V poslednej dobe som ho prestal na noc vypínať, takže to môže byť tým. Vďaka za rady, dám vedieť ;-)
HP Pavilion dv7-6110 > foobar2000 > EMU 0202USB > BVaudio Headamp >
---Sennheiser HD 600 (na doma, main monitoring)
---Audio-Technica ATH-50M (na cesty, check-monitoring)
-- Sennheiser HD 555 + reflector mod (pomaly hľadajú kupcu :)
eraser_svk
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tom350 7. 1. 2009 17:12

Nevíte někdo o nějaké java apliakci, která by dokázala přelouskat soubory ve formátu .pdf popřípadě .doc, .xls?
Tom350
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod nitram47 7. 1. 2009 17:22

tom350: pohladaj v sekcii JAVA. ale nie je to ziadna slava.
hard to the core

nitram47
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Tom350 7. 1. 2009 17:27

nitram47: Díky. TAkže na to můžu použít jakoukoliv aplikaci napsanou v javě? Nemusí bý nějaká "spešl" pro tenhle telefon a tuhle javu?

V tomhle vlákně se bavíte o CB zprávách. Co to je? Je tu napsáno, že to žere baterku (pokud to jsou ty informace o buňce) a telefony od T-mob to stejank nezobrazí....
Tom350
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod nitram47 7. 1. 2009 17:38

no precita ti to nejake jednoduchsie texty. Upravene texty, obrazky atd mozes zabudnut. potom uz jedine fon s operacnym systemom.
hard to the core

nitram47
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Tom350 7. 1. 2009 17:41

já ho dostal pod stromeček, a na moje věci bohatě stačí. Ale napadlo mě, že když už to něco umí, tak jestli by se nedaly ty pdf zobrazovat - třeba skripta do vlaku...
A co kdyby se to v PC překonvertovalo z .pdf na html soubor? Mohlo by se to zobrazit?
Tom350
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod nitram47 7. 1. 2009 17:43

vyskusaj, uvidis.
hard to the core

nitram47
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Tom350 7. 1. 2009 17:46

nitram47: Díky.

A pro ostatní majitele tohodle telefonu: Jak jste spokojeni s výdží? Respektive kolik vám vydží?
V katalogu jsem našel pohotovostní dobu 330hodin, po přepočtu to je 13 dní, nepočítal jsem, že to vydrží tak dlouho, ael ten týden by byl fajn. Ale zatím mi to vydrželo jenom max 3-4 dny, to jsem na tom telefonu v podstatě nic nedělal a jas byl na mic.-50%...
Přijde mi to jako docela malá výdž...
Tom350
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod polda 7. 1. 2009 19:34

Nových mobilů co vydrží déle jak 4 dny a často se používají už dnes moc není.
polda
Pokročilý

Odeslat příspěvekod msyogota 7. 1. 2009 20:53

Nepamatuju si to na sto procent, ale s plne nabitym telefonem sem byl nedavno na horach a pri fpodstate zadnym volani sem v klidu vydrzel 5 dni...
msyogota
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka